zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μου φαίνεται απίθανο να έχουν κόψει κάποιον σε αυτό το "τεστ". Αν γίνεται κιόλας....
MikeJ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μου φαίνεται απίθανο να έχουν κόψει κάποιον σε αυτό το "τεστ". Αν γίνεται κιόλας.... Βασικά απ' ότι έχω καταλάβει κόβουν και αβέρτα μάλιστα... και αυτό γιατί υπάρχει οικονομικό κίνητρο γιατί αυτοί που δίνουν πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό κάθε φορά. Συν του ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη επιθυμία να δίνονται υπηκοότητες σε ξένους, ακόμα και σε παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί και ζήσει μόνο στην Ελλάδα και δεν έχουν άλλη πατρίδα...(εκτός αν είναι σπουδαίοι μπασκετμπολίστες όπου εκεί ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια... βλέπε Αντετοκούμπο...) Και εγώ πίστευα ότι θα ήταν κάτι αστείο έτσι απλά για να δουν αν μπορείς να συνεννοηθείς στα ελληνικά ώστε να μείνεις και να δουλέψεις στη χώρα, αλλά όχι εμπεριέχει πολλές ερωτήσεις γενικών γνώσεων που πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων θα κοβόταν. Έτσι κόπηκε η γυναίκα του θείου της κοπέλας μου που είναι από Αλβανία. Παρότι παντρεμένη με Έλληνα και με 2 παιδιά και πολλά χρόνια στην Ελλάδα (εγώ νόμιζα ότι μέσω γάμου την παίρνεις αυτόματα αλλά όχι τελικά). Ενώ την γλώσσα την μιλά μια χαρά. Δε θυμάμαι καλά τις ερωτήσεις, νομίζω μία ήταν πότε έπεσε η Χούντα και η γυναίκα είπε το 73 (που ήταν το Πολυτεχνείο ) ενώ είναι το 74... (πολύς κόσμος θα το μπέρδευε πιστεύω) ενώ υπήρχαν και ερωτήσεις γεωγραφικές κλπ... ποιο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο βουνό της Ελλάδας... αν θυμάμαι καλά... Εντάξει ένα τεστ που να δείχνει ότι οι άνθρωποι κατέχουν τη γλώσσα θα έπρεπε να γίνεται αλλά όχι να το κάνουμε τηλεπαιχνίδι γνώσεων..Σίγουρα θα κόβονταν ακόμα και οι περισσότεροι ντόπιοι... 2
leonidas_fs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εδω το πέρασε ο Χολέμπας - Χολέβας (Εαν τυχόν το έδωσε!! )) 1
RottenLungs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Το νησί Θήρα(από τον σπαρτιάτη Θήρα),Στρόγγυλη και μεταγενέστερα Σαντορίνη πριν την ηφαιστειακή καταστροφή είχε σχήμα στρόγγυλο.Επί τουρκοκρατίας ονομάστηκε Δερμετζίκ(=μικρός μύλος),με την απελευθέρωση καθιερώθηκε το "Θήρα" που όμως οι "ξένοι" αποκαλούσαν "Σάντα-Ειρήνα", εξού και Σαντορίνη. Άμα μου το απάνταγες live χωρίς google search θα έμενα μαλάκας (εκτός βέβαια αν είσαι απο Σαντορίνη, που τότε λογικό).
leukonas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Σε ολες τις χωρες υπαρχει το αντιστοιχο τεστ….. Στο βρετανικο εχει ερωτησεις για το πολιτευμα και την Βασιλισσα….. Μήν είσαι απόλυτος.... σε κάποιοες δεν υπάρχει, και μάλιστα η αίτηση γίνετε ηλεκτρονικά Αλλο τί θα σκεφτούν σε αυτή τη χώρα που λέγετε Ελλάδα για να βγάλουν χρήματα... Φατντάζομαι θα υπάρχουν και τα αντίστοιχα φροντιστήρια για να το περάσεις... και το αντίστοιχο λάδωμα.... 2
Typhoon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Σε βρίσκω αδικαιολόγητα κακοπροαίρετο! Άκου λάδωμα στην Ελλάδα... 2
redhotstef Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Το νησί Θήρα(από τον σπαρτιάτη Θήρα),Στρόγγυλη και μεταγενέστερα Σαντορίνη πριν την ηφαιστειακή καταστροφή είχε σχήμα στρόγγυλο.Επί τουρκοκρατίας ονομάστηκε Δερμετζίκ(=μικρός μύλος),με την απελευθέρωση καθιερώθηκε το "Θήρα" που όμως οι "ξένοι" αποκαλούσαν "Σάντα-Ειρήνα", εξού και Σαντορίνη. Γιατι οι ξενοι την αποκαλουσαν ετσι? Το βασικο δεν απαντησες αλλα αστο.. εξαιτιας μιας παλιας εκκλησιας που λεγεται Αγια Ειρηνη. Παιδια αυτες οι ερωτησεις του τεστ οπως για το ποια χρονια επεσε η Χουντα ειναι δυσκολες, ουτε τα παιδια που μεγαλωσαν εδω δεν θυμουνται. Θα πρεπει να δινουν ερωτηματολογιο μαζι με απαντησεις μαλλον, ωστε να τα διαβασουν και να τα αποστηθισουν, σαν να δινεις πχ διπλωμα για τα οδικα σηματα.
tzelen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πώς λέγεται το κανούργιο σινγκλ της Πάολα; Με ποιόν τσιγκελώνεται αυτήν την περίοδο η Τάδε ΟΘεοςΝαΤηνΚάνειΣελέμπριτι; Το αγόρι της Ναταλίας Γερμανού τελείωσε το Λύκειο; Αυτή θα έπρεπε να είναι η θεματολογία. Τί επαναστάσεις, χούντες, Α/Β ΠΠ και @@.
Unabomber Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μήν είσαι απόλυτος.... σε κάποιοες δεν υπάρχει, και μάλιστα η αίτηση γίνετε ηλεκτρονικά Αλλο τί θα σκεφτούν σε αυτή τη χώρα που λέγετε Ελλάδα για να βγάλουν χρήματα... Φατντάζομαι θα υπάρχουν και τα αντίστοιχα φροντιστήρια για να το περάσεις... και το αντίστοιχο λάδωμα.... Σωστος, my bad..... Εχουν αλλαξει πλεον..... Eδω τα λεει αναλυτικα για τις χωρες της Ευρωπης τουλαχιστον...... http://www.west-info.eu/1-citizenship-test-ines-michalowski/ 1
MikeJ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 αρα παιδια την εκατσα για τα καλα Μη σε παίρνει από κάτω.... Διάβασε καλά το βιβλίο που σου έδωσαν, διάβασε και για κάποια σημαντικά ιστορικά γεγονότα (και νεότερη ιστορία) και πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα... Από ορθογραφία είσαι κομπλέ απ' ότι βλέπω, (μόνο τόνους μη ξεχνάς) λογικά θα σε βάλουν να διαβάσεις και να γράψεις κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα