evoracing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα... Ένα φίλος μου έχει πάθει εξάρτηση από το Red-Bull. Ξεκίνησε να πίνει ένα την ημέρα αντί για καφέ και τώρα πίνει 7-8 άλλες φορές μικρά και άλλες μεγάλα. Γενικά έχει δύσκολη ζωή γεμάτη ένταση και θέλει να είναι συνέχεια στην τσίτα. Το θέμα είναι πως και αυτός θέλει να το κόψει αλλά δεν μπορεί! Πέρα από αυτό πάει και γυμναστήριο και παίρνει και πρωτεΐνες (σκόνη)! Υπάρχει κάποια μέθοδος απεξάρτησης? έχει 2 δουλειές και μαζί και το γυμναστήριο οπότε είναι δύσκολο να τα αφήσει όλα για να μπει σε νοσοκομείο για αποτοξίνωση...
zio10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Τι νοσοκομείο ρε συ?! Ας μην ξαναπάρει απλά, σιγά την εξάρτηση!
thomasG4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ας τα αντικαταστήσει για αρχή με καφέ επειδή και το redbull έχει καφεινή αλλά τουλάχιστον ο καφές δεν έχει τις χρωστικές που έχει το redbull. Όσο περνάει ο καιρός μπορεί να μειώνει τη ποσότητα με αργούς ρυθμούς για να μην νοιώθει ότι του λείπει κάτι.
tehAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 βασικα απο τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ του ταυρου ειναι οι ζαχαρες κλπ, ετσι;
aris1986 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Φιλος μου, με monster. 280 κουτακια μεσα σε ενα χρονο περιπου ενα monster την ημερα, μπορει και παραπανω γιατι αυτα ειναι οσα εχει πιει σπιτι του, φαντασου εξω. 2
evoracing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 νοτ σιορ ιφ τρολινγκ ορ δεν τρολλάρω.. έλεος! Τι νοσοκομείο ρε συ?! Ας μην ξαναπάρει απλά, σιγά την εξάρτηση! Από όσο ξέρω σε αυτά τα αναψυκτικά βάζουν κάτι μέσα για να σε κάνει να θες να πίνεις, όπως και άλλα επώνυμα! Το θέμα είναι πως αν δεν ποιεί τα νεύρα του χτυπάνε κόκκινο και κατεβάζει ρολά! απλά δεν αντέχει (δοκιμασμένο)...
tehAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα είναι πως αν δεν τον παιζει τα νεύρα του χτυπάνε κόκκινο και κατεβάζει ρολά! απλά δεν αντέχει (δοκιμασμένο)... like story of my life
evoracing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Φιλος μου, με monster. 280 κουτακια μεσα σε ενα χρονο περιπου ενα monster την ημερα, μπορει και παραπανω γιατι αυτα ειναι οσα εχει πιει σπιτι του, φαντασου εξω. :/ 280*2€(μ.ο.)=560€/χρόνο... μισθός! like story of my life lol
thomasG4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 δεν τρολλάρω.. έλεος! Από όσο ξέρω σε αυτά τα αναψυκτικά βάζουν κάτι μέσα για να σε κάνει να θες να πίνεις, όπως και άλλα επώνυμα! Το θέμα είναι πως αν δεν ποιεί τα νεύρα του χτυπάνε κόκκινο και κατεβάζει ρολά! απλά δεν αντέχει (δοκιμασμένο)... It's called Caffeine Όπως είπα και πιο πάνω ας αρχίσει τους καφέδες και με το καιρό μειώνει τη ποσότητα. Άμα το σταματήσει αμέσως, θα έχει συμπτώματα απεξάρτησης (πονοκέφαλος, ζάλη). βασικα απο τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ του ταυρου ειναι οι ζαχαρες κλπ, ετσι; Ταυρίνη, καφεινη και ζάχαρη. Άμα πίνει κάποιος σε μόνιμη βάση είναι τέρμα ανθυγιεινό.
aris1986 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 1,46 τα παιρνει απο το super market διπλα του. Βεβαια αγοραζει και με διευρα.
d_gkal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πεντανοστιμ είναι ολα! Το πως θ απεξαρτηθεί ο τύπος... Δύσκολο το κοβω 1
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Τι νοσοκομείο ρε συ?! Ας μην ξαναπάρει απλά, σιγά την εξάρτηση! Μην είσαι απόλυτος. Το νοσοκομείο οκ μπορεί να μην κάνει κάτι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα ούτε λύνονται με ενα ας μην ξαναπάρει σιγά την εξάρτηση. Εξάρτηση υπάρχει από πάρα πολλά πράγματα τροφές και ουσίες στην ζωή μας, τις περισσότερες φορές δεν το αντιλαμβανόμαστε. Εγώ κατάφερα και έκοψα την coca cola πριν 2 χρόνια, από εκεί που έπινα μια/ημέρα για όλο το έτος, έπινα μόνο το καλοκαιρι με τις ζέστες, με βοήθησε πολύ το τσάι για το κόψιμο της coca cola, κατάντησα να πίνω 3-4 ποτήρια τσάϊ με 2 κουτάλια ζάχαρη το καθένα όμως, αρα πρακτικά δεν άλλαξε κάτι, αργότερα τα μείωσα σε 2 ποτήρια τσάι αλλά φέτος μετά το καλοκαίρι δεν κατάφερα να κόψω την cocacola μετά το βραδυνό και πίνω και 2 ποτήρια τσάι μέσα στην μέρα, μια φορά για 2 εβδομάδες είχα κόψει και κοκα κολες και τσάι και είχα τρελούς πονοκεφάλους με ζαλάδες που δεν σταματούσαν ούτε με depon/panadol, αργότερα κατάλαβα οτι έφταιγε η εξάρτηση που είχα και οτι δεν σταμάτησα την κατανάλωση σταδιακά με μέτρο. Εν κατακλείδι, η απεξάρτηση είναι κάτι δύσκολο, το εύκολο είναι η αντικατάσταση ενος προϊόντος με κάτι άλλο λιγότερο ανθυγιεινό αλλά να έχουμε και εκεί μέτρο αλλιώς πέρα απ' την γεύση δεν αλλάζει κάτι. To red bull που λέει ο ts δεν μαρέσει καθόλου, άραγε πόσα gr ζάχαρης έχει;
Unabomber Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 To red bull που λέει ο ts δεν μαρέσει καθόλου, άραγε πόσα gr ζάχαρης έχει; 27g Tσεκαρετε και τα υπολοιπα..... :-D http://www.sugarstacks.com/beverages.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις