evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 πως μπορει να εθιστει καποιος σε αυτη την αηδια; κι εγω εχω 2 δουλειες (τωρα τελευταια ειναι σαν 3) συν γκομενο + χομπυ (τουλαχιστον δυο) +μαθηματα γλωσσας + ενα σπιτι να φροντισω αλλα πινω ενα καφε την μερα. ολα στο μυαλο ειναι. πρεπει να μαθει να τα φερνει βολτα απλα και να ξερει τα ορια του. 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 έτσι όπως το διαβάζω, ο τύπος δεν φαινεται να είναι και πολύ της υγιεινής διατροφής, μάλλον έχει γενικά λάθος νοοτροπία, όχι μόνο το redbull. Καλησπέρα... Ένα φίλος μου έχει πάθει εξάρτηση από το Red-Bull. Ξεκίνησε να πίνει ένα την ημέρα αντί για καφέ και τώρα πίνει 7-8 άλλες φορές μικρά και άλλες μεγάλα. Γενικά έχει δύσκολη ζωή γεμάτη ένταση και θέλει να είναι συνέχεια στην τσίτα. Το θέμα είναι πως και αυτός θέλει να το κόψει αλλά δεν μπορεί! Πέρα από αυτό πάει και γυμναστήριο και παίρνει και πρωτεΐνες (σκόνη)! Υπάρχει κάποια μέθοδος απεξάρτησης? έχει 2 δουλειές και μαζί και το γυμναστήριο οπότε είναι δύσκολο να τα αφήσει όλα για να μπει σε νοσοκομείο για αποτοξίνωση...
Pa0ki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα... Ένα φίλος μου έχει πάθει εξάρτηση από το Red-Bull. Ξεκίνησε να πίνει ένα την ημέρα αντί για καφέ και τώρα πίνει 7-8 άλλες φορές μικρά και άλλες μεγάλα. Γενικά έχει δύσκολη ζωή γεμάτη ένταση και θέλει να είναι συνέχεια στην τσίτα. Το θέμα είναι πως και αυτός θέλει να το κόψει αλλά δεν μπορεί! Πέρα από αυτό πάει και γυμναστήριο και παίρνει και πρωτεΐνες (σκόνη)! Υπάρχει κάποια μέθοδος απεξάρτησης? έχει 2 δουλειές και μαζί και το γυμναστήριο οπότε είναι δύσκολο να τα αφήσει όλα για να μπει σε νοσοκομείο για αποτοξίνωση... Φαντάζομαι τη 2η δουλειά τη βρήκε για να πληρώνει τα red bull Ας παραιτηθεί, δεν θα του φτάνουν τα λεφτά μετά για ένερτζι ντρινκ 3
evoracing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 έτσι όπως το διαβάζω, ο τύπος δεν φαινεται να είναι και πολύ της υγιεινής διατροφής, μάλλον έχει γενικά λάθος νοοτροπία, όχι μόνο το redbull. Βασικά ναι Γενικά λόγο έλλειψης χρόνου έχει υπάρξει μέρα που να μην έχει φάει για να προλάβει! και ναι είναι εργασιομανής! Πλέον έχουν πάψει να τον επηρεάζουν και τα πίνει μόνο και μόνο από εθισμό. Κοιτάξτε.. Όσο βλαβερό και αν είναι, όσο σίχαμα και αν το λέτε, υπάρχει, και το καταναλώνουν αρκετοί! Ναι και εγώ παίρνω 1 μεγάλο κάθε Σάββατο. Μπορώ και χωρίς αυτό αλλά είναι ποιο ευχάριστο το τρέξιμο όταν έχεις ενέργεια μέσα σου. Και αν αυτό είναι σίχαμα, τότε δεν έχετε δει από τι φτιάχνεται ο γύρος στα πιτόγυρα! 1
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Βασικά ναι Γενικά λόγο έλλειψης χρόνου έχει υπάρξει μέρα που να μην έχει φάει για να προλάβει! και ναι είναι εργασιομανής! Πλέον έχουν πάψει να τον επηρεάζουν και τα πίνει μόνο και μόνο από εθισμό. Κοιτάξτε.. Όσο βλαβερό και αν είναι, όσο σίχαμα και αν το λέτε, υπάρχει, και το καταναλώνουν αρκετοί! Ναι και εγώ παίρνω 1 μεγάλο κάθε Σάββατο. Μπορώ και χωρίς αυτό αλλά είναι ποιο ευχάριστο το τρέξιμο όταν έχεις ενέργεια μέσα σου. Και αν αυτό είναι σίχαμα, τότε δεν έχετε δει από τι φτιάχνεται ο γύρος στα πιτόγυρα! ο γυρος δεν εχει γευση και μυρωδια απο μπαταρια 6
Unabomber Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Σε ορισμενους εχει μυρωδια απο γατα και κουναβι ομως….. χαχαχαχα….. 1
evoracing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 ο γυρος δεν εχει γευση και μυρωδια απο μπαταρια Ε τουλάχιστον στο redbull ξέρεις ότι πίνεις μα... η βλακεία είναι όταν σου πουλάνε τομάρια για υγιεινά. Έχω πετύχει και γύρο κοτόπουλο με τέρμα γεύση γαρίδας.. ζω ακόμα 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ο γυρος δεν εχει γευση και μυρωδια απο μπαταρια to monster εχει γευση χρωμα και μυρωδια απο υγρα φρενων αναλογα την εκδοση υπαρχει και η εκδοση παραφλου 9
kage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 αν τα πινει για να βγαλει την μερα ας παρει καμμια πολυβιταμινη στυλ animal pak... αλλα να δουλευει 2 δουλειες για να πληρωνει redbull/monster κτλ.ειναι χαζο!ας κοψει την 2η δουλεια και ας πηγαινει γυμναστηρια και να κανει διαφορες δραστηριοτητες... oπως και τι διαολο να του προσφερει η πρωτεινη+γυμναστηριο με τοσα ενεργειακα ποτα(ζαχαρη-κατακρατηση κτλ)...
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και αν αυτό είναι σίχαμα, τότε δεν έχετε δει από τι φτιάχνεται ο γύρος στα πιτόγυρα! Kαλείται ο χρήστης pitogiro να παρέμβει. 3
Tempor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 to monster εχει γευση χρωμα και μυρωδια απο υγρα φρενων αναλογα την εκδοση υπαρχει και η εκδοση παραφλου Για μενα η ακριβεστερα περιγραφη της γευσεως του πρασίνου μονστερ ειναι αυτη που ειχα διαβασει κι εδω. Γλυκια σαπουναδα. Εγω πινω μονο το πορτοκαλι που εχει φρουτωδη γευση.
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Το monster δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά κάνει δουλειά! Πίνω ένα το βράδυ και νυστάζω το επόμενο απόγευμα! (πίνω σπανιότατα όμως, λογικά μετράει κι αυτό)
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Σιγουρα το γεγονός ότι πίνεις σπάνια παίζει καθοριστικό ρόλο στο πως σε ´´πιανεί´´. Το ίδιο εινΙ; Και με τον καφέ και με το πρωτο και με πολλά αλλα... Όλοι θυμόμαστε την εποχή που με 2 μαύρες νομίζαμε πως βουλιάζουμε στην άσφαλτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις