Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρόπος δεν υπάρχει, απλά καταλαβαίνεις ότι κάνεις κοτσάνα και το σταματάς. Αυτά τα σκευάσματα έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε καφεΐνης το οποίο σε μεγάλες ποσότητες φλερτάρεις κ με ραδίκια. Άμα έχεις άχυρα για μυαλό αντε γεια.. Δλδ ο φίλος σου άμα πιει 500 δεν καταλαβαίνει ότι είναι ότι χειρότερο? Πρέπει να του το πεις κιολας?

• Like 2
Δημοσ.

Οποιαδηποτε καταχρηση κανετε σε νεαρη ηλικια κυριως,δεν σημαινει ντε και καλα οτι θα πεθανεις αμεσως.Περνανε τα χρονια και ερχεται καποια στιγμη στα 40 σου στα 50 σου,οπου εμφανιζεται καποιος καρκινος πχ.Και ενω εχεις βαλει την ζωη σου σε μια σειρα,εχεις οικογενεια,εχεις την δουλεια σου,εχεις ονειρα ακομα,ερχεται η στιγμη οπου το συκωτι σου πχ η οτιδηποτε αλλο,εχει καταστραφει απο τις καταχρησεις του παρελθοντος.Κι ενω παλια οταν ησουν σε νεαρη ηλικια δεν σε ενοιαζε,τοτε μετα απο χρονια ειναι που παθαινεις το σοκ,γιατι διαπιστωνεις οτι οι καταχρησεις του παρελθοντος,καποια στιγμη πληρωνονται.

Δημοσ.

Επινα και εγω για καποιον καιρο.Φοβερο ποτακι πραγματικα ,αλλα πολλες φορες μου προκαλουσε ταχυπαλμιες και το σταματησα,Προσοχη ,μια στις τοσες καλο ειναι.

Και εγώ τις ίδιας νοοτροπίας είμαι! Δεν κάνει κακό το redbull μια φορά στις τόσες αντιθέτως κιόλας! Τώρα εδώ και 4 μέρες τα έχει μειώσει στα 3. Νταξ έχει κάποια νεύρα, πχ του λέω καλημέρα και μου λέει που την είδες, αλλά χαλάλι :P. Το παλεύει ακόμα... Τα 4-5 redbull τα αντικατέστησε με 1lt χυμό την μια μέρα πορτοκάλι, την άλλη μπανάνα, γενικά χυμό.. ;)

Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν μου έκανε καθόλου κλίκ η γεύση του red bull. Φαίνεται απλά ένα "ενδιαφέρον" ποτό ας το πω έτσι, αλλά ούτε δεν το λέω απαίσιο ούτε κάτι καταπληκτικό. Η τελευταία φορά που ήπια πρέπει να ήταν το 2001 :)

Δημοσ.

Φιλος μου, με monster.

280 κουτακια μεσα σε ενα χρονο περιπου ενα monster την ημερα, μπορει και παραπανω γιατι αυτα ειναι οσα εχει πιει σπιτι του, φαντασου εξω.

θα τα παει χυτηριο?

Δημοσ.

καλα τωρα ειμαστε σοβαροι?εξαρτηση?απο αναψυκτικο?τι ειμαστε 5χρονα με σοκολατες?

νταξει μου φαινεται λιγο οτι ναναι ο φιλος σου no offence,κ η φαση με τις πρωτεινες για το γυμναστηριο για μενα ειναι ενα + σαυτο.

για μενα δεν υπαρχει καμια εξαρτηση εδω περα,απλα εχουμε κλασσικη περιπτωση διατροφικης ανωριμοτητας.

λιγο πολυ οπως εχουν κ οσοι τρωνε γλυκα με τον τονο,χαμπουργκερ κ σουβλακια,γαριδακια κλπ,με λαιμαργια,μονο για τη γευση αδιαφορωντας για το σωμα τους απο κατω.

με τον καιρο γινεται συνηθεια,κ μπαινει στην καθημερινη διαταξη.σε συνδιασμο με τη ζαχαρη που εχει,που ειναι εθιστικη απο μονη της,ο φιλος εχει μπει στον ιδιο φαυλο κυκλο που περιεγραψα παραπανω.

λιγη ενημερωση,λιγοτερο bro-science κ κυριως λιγη υπευθυνοτητα παραπανω θα τον φερουν στον ισιο δρομο.

ολα ειναι στο μυαλο οπως λεμε,για να μην επεκταθω κ στο τσιγαρο.

• Like 2
Δημοσ.

θα τα παει χυτηριο?

και γω αυτο του λεω. Ποσο να πηγαινει το αλουμινιο αραγε.

Χτες κατσαμε ενα μισαωρο και φτιαξαμε ενα robot με τα κουτακια, κρια που δεν το εβγαλα φωτογραφια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...