pnick Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι να πάς σε παλιότερο chipset, δες μια Β85 με λίγα παραπάνω. http://www.skroutz.gr/s/4003109/Gigabyte-B85M-D2V.htmlΈχει και 3 χρόνια εγγύηση (αντι 2 που έχει η Asrock). Είναι που το θέλεις και για χρόνια το σύστημα.
Green Dragon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει pnick θα πάρω τη Gigabyte B85M-D2V τελικά... αφού είμαι και μέσα στο budget του, έτσι κι αλλιώς σε σχέση με το celeron που έχει και παλεύει τώρα, θα είναι μέρα με τη νύχτα. Σε σχέση με το σύστημα της υπογραφής μου τι νομίζεις ότι χρειάζεται για να παίζει ο νεαρός τα παιχνίδια του;;;
pnick Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει pnick θα πάρω τη Gigabyte B85M-D2V τελικά... αφού είμαι και μέσα στο budget του, έτσι κι αλλιώς σε σχέση με το celeron που έχει και παλεύει τώρα, θα είναι μέρα με τη νύχτα. Σε σχέση με το σύστημα της υπογραφής μου τι νομίζεις ότι χρειάζεται για να παίζει ο νεαρός τα παιχνίδια του;;; Νομίζω με μια οικονομική καρτούλα γραφικών θα ήσουν μια χαρά για αυτά τα παιχνίδια. Δεν παίζω γενικώς, αλλά νομίζω ότι δεν έχουν απαιτήσεις. Αναλόγως και πόσα μπορείς να δώσεις θα σου γίνουν και προτάσεις. Γράψε αν θέλεις στο ανάλογο θέμα http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-329και θα σε κατευθύνουν τα τσακάλια εκεί μια χαρά.
Green Dragon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το έστησα το σύστημα με βάση τη gigabyte B85M και τον Intel G3220.Μου έκανε εντύπωση οτι είναι αρκετά γρήγορος και δυνατός, για την χρήση βεβαια που τον θέλουμε.Το μόνο που με ενοχλεί κάπως είναι ο θόρυβος. Νομίζω ότι συντονίζει το κουτί και ότι έχει αρκετό θόρυβο η μαμά ψήκτρα. Πώς να προσπαθήσω να το βελτιώσω;; Είδα μια ψήκτρα της cooler master στα 15 ευρώ και επίπεδο θορύβου στα 20db.Έχετε κάποια πρόταση σχετικά πάντα, αθόρυβη;;;
TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δες ρυθμίσεις μέσα από το bios για τον ανεμιστήρα,βάλτον στο μηδέν και ρύθμισε να ανεβάζει στροφές μόνο μετά τους ~50°C για να έχεις την ησυχία σου,όταν παίζεις παιχνίδια και ακούς τον ήχο του παιχνιδιού δύσκολα να σε ενοχλεί ο θόρυβος του ανεμιστήρα. Αν ο θόρυβος είναι από το τροφοδοτικό έχεις μεγαλύτερο θέμα.
Green Dragon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δες ρυθμίσεις μέσα από το bios για τον ανεμιστήρα,βάλτον στο μηδέν και ρύθμισε να ανεβάζει στροφές μόνο μετά τους ~50°C για να έχεις την ησυχία σου........ Σωστός!!! Θα δω αν είναι από εκεί ο θόρυβος Γιατί όμως να συντονίζει το κουτί;;;
TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί όμως να συντονίζει το κουτί;;;Δες αν τα έσφιξες όλα σωστά,καμιά φορά μισό χιλιοστό δεξιά αριστερά να είναι κάτι έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα