Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;;;;;;;

1) Εαν εχεις μια γάτα για 10 χρόνια και ανοίξεις την πόρτα, απλά θα φύγει...

2) Εαν εχεις μια γάτα για 10 χρόνια και έρθει κάποιος άλλος και την πάρει, μια χαρα θα προσαρμοστεί στον καινουργιο ιδιοκτήτη

3) Λείπεις όλη την μέρα στην δουλειά, μπαίνεις το βράδυ σπίτι και η γατα δεν σου δίνει την παραμικρή σημασία, την στιγμή που ενας σκύλος πετάει μέχρι το ταβάνι

Πραγματικά μπορώ να συνεχίσω να γράφω ώρες ακόμα.

ΥΓ: Δεν εχω σκύλο και ούτε πρόκειται να πάρω!

Ο γάτος μου άμα ακούσει θυροτηλέφωνο να χτυπάει και δε κοιμάται τρέχει στη πόρτα και περιμένει να δει ποιος ήρθε. Άμα δει εμένα ή τον αδερφό μου να μπαίνει αρχίζει τις χαρές και ζητάει παιχνίδι. Αν πάλι είναι στην αυλή και δει το αμάξι να γυρνάει βγαίνει στο δρόμο και κυλιέται σαν μαλάκας.

Το πως θα σε αντιμετωπίσει το γατί εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τη συμπεριφορά σου απέναντι του. Όσο καλύτερα του φέρεσαι τόσο περισσότερο σε αγαπάει, τόσο απλά.

Δημοσ.

Αυτό. Γενικά η συμπεριφορά της γάτας εξαρτάται σε τραγικά μεγάλο βαθμό από το «αφεντικό» της. For what it's worth δεν είναι σαν τα σκυλιά που, τα περισσότερα τουλάχιστον, όπως και να τους φερθείς εκείνα πάντα θα σου φέρονται σαν άρχοντα.

Γενικά, θέλει προσπάθεια. Και για αυτό οι περισσότεροι προτιμούν σκυλιά.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ενας λεει οτι τα σκυλια ειναι χαζα και ο αλλος οτι οι γατες θα σε φανε ζωντανο εσενα και τα καλωδια μαζι.
Τι να πεις...
Οπως αναφερανε οι "λογικοι" του thread, το καθε ζωο εχει τα αρνητικα και τα θετικα του.
Δεν σαρεσει η γατα? Καλως, αλλα μην την κανεις να φαινεται οτι θα σου ορμηξει σαν τιγρης.
Δεν σαρεσει ο σκυλος? Καλως, αλλα μην μας λες οτι ειναι χαζος και οτι σε βαζει να κανεις αγγαρειες.
Μην παπαγαλιζετε οτι μαλακια ακουτε απο θειες, μπατζανακιδες κτλ για εμπειριες απο ζωα.
Αλλος γουσταρει την πουτανια της γατας και αλλος την αφοσιωση του σκυλου.
Το γιατι δεν μας αφορα.

• Like 3
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

αν εχετε γατακια μην τα αφηνετε στην κουτα μεσα ..πρεπει να περπατανε για να κανουν την αναγκη τους..πολλοι τα αφηνουν μεσα στην κουτα στον πρωτο μηνα της γεννησης τους και πεθαινουν ..την κουτα να την εχετε μονο για υπνο και ζεστασια και τιποτα αλλο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...