giannis22k Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας.Δειτε λιγο την εικονα και πειτε μου αν εχω καποιο θεμα με την συνδεση γιατι σερνεται λιγο.24mbit μαζι με τηλεφωνο ειναι
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας.Δειτε λιγο την εικονα και πειτε μου αν εχω καποιο θεμα με την συνδεση γιατι σερνεται λιγο.24mbit μαζι με τηλεφωνο ειναι Χωρίς τίτλο.png κατι δεν παει καλα.βλεπω 7894 που οκ δεν ειναι κατι παραξενο αλλα βλεπω 59 attenuation που κατι μου λεει οτι το ρουτερ το βγαζει λαθος.να εχεις 59 attenuation με 8 margin και να παιζεις στα 8mbit ειναι λιγο δυσκολο εως απιθανο εκτος αν εχεις ριξει Utp μεχρι τον οτε. επισης ειναι παραξενο διοτι εχεις 59 attenuation στο down και 8 στο up που δεν στεκει επισης με την καμια.θα πρεπε να ειχες πανω απο 30. α.τι εταιρεια εχεις. cyta? β.τι ρουτερ εχεις γιατι αυτο το interface δεν μου λεει κατι. adb Μηπως? γ.αν εισαι με wireless μπες με καλωδιο να δεις αν παιζει οκ. δ.με βαση τα 8mbit θα πρεπει ναμπορεις να κατεβασεις με 800kilobytes/second. ε.αν εχεις αλλο ρουτερ βαλτο πανω να δουμε τι attenuation θα βγαλει το αλλο ρουτερ. ζ.αν πιανουν τα χερια σου κατεβα με το ρουτερ στον κατανεμητη/χωνευτη να δεις ποσο εχεις εκει για να δουμε μηπως χανεις λογω εσωτερικης καλωδιωσης. η.φιλτρακια εχεις παντου σε ολα τα τηλεφωνα?μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?στο adsl εννοειται δεν βαζουμε φιλτρο. θ.αν δεν πιανουν τα χερια σου για δοκιμη στον κατανεμητη η στην χωνευτη τοτε βαλε το ρουτερ στην κεντρικη πριζα μονο του αφου βγαλεις ολα τα τηλεφωνα και τα φιλτρα κτλ και δες ποσο συγχρονιζεις. αν μπορεις να λυσεις και το κεντρικο πριζακι και να απομονωσεις ολο το σπιτι και να κρατησεις μονο την γραμμη που ερχεται απο τον κατανεμητη/χωνευτη θα ηταν ενα ωραιο τεστ και αυτο. αυτα τα λιγα.απλα το σουρσιμο μπορει να ειναι λογω πιτα dslam(ευθυνεται ο παροχος) ή να ειναι λογω wireless ή και λογω Pc ακομα.αν ειναι λογω πιτα dslam φαινεται αν μπεις ωρα που να ειναι λιγο παραξενη και να μην υπαρχει πολυ φορτο.μετα τις 03:00 μεχρι τις 08:00. αν ειναι λογω pc ή λογω wireless το βλεπεις ανετα απο καποια αλλο pc ή λαπτοπ.αν ευθυνεται το wireless μετα οκ παιζεις με καναλι στο ρουτερ με αλλους drivers για την ασυρματη καρτα .επισης στο ρουτερ αν υπαρχει πιο νεο firmware καντο μπας και μας διορθωσει το λαθος με το attenuation.
giannis22k Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 cyta εχω με adbADB P.RG A4100N.Τι ενοεις να κατεβω μρ το ρουτερ στον κατανεμητη?Κανενα φιλτρο δεν εχω βαλει στο ρουτερ και γενικα στην γραμμη.Αυριο θα δοκιμασω και με ethernet.Επισης πως μπορω να βρω ποιο ειναι το καλυετρο καναλι π.χ να βαλω το 1 και το 2,πως θα καταλαβω ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο
giannis22k Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) τελικα εβαλα ενα pirelli το ασπρο ,που ειχα και βλεπω αλλα αποτελεσματα.Eιναι ενταξει τωρα? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2014 από giannis22k
petranthe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερα είσαι αλλά πάλι όχι όπως θα έπρεπε. Με αυτά τα στατιστικά θα έπρεπε να τερματίζει η σύνδεση σου. Το router είναι στην κεντρική πρίζα; Αν όχι βάλτο μόνο του χωρίς τελέφωνα και ξαναπόσταρε. Επίσης μπορείς να ποσταρεις τις ρυθμίσεις από το Dsl Modulation. Όρισε το χειροκίνητα στο ADSL2+
giannis22k Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ειναι στην κεντρικη νομιζω,και το τηλεφωνο συνδεεται επανω στο ρουτερ.Dsl Modulation δεν βλεπω να εχει καπου καποια ρυθμιση στο ρουτερ
petranthe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 1) Μην περιμένεις πολλα με αυτά τα router. Είναι τρισάθλια 2) Καπου στην επιλογη ADSL (δεν ξέρω ακριβως που) πρεπει να εχει ρυθμιση για το DSL . Εκεί δοκίμασε να το βάλεις στο ADSL2+ 3)Αν θες δοκιμασε να βγαλεις την τηλεφωνία και πες ποσο συχρονίζει χωρίς το τηλεφωνικό καλώδιο που παει στο router
giannis22k Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Down Stream 14376 (Kbps.) εγινε απο 14369 που ηταν πριν αφου εβγαλα το τηλ.Στο adsl δεν γινεται να ρυθμισω κατι .Να βαλω και ενα σπλιτερ απο την κεντρικη πριζα που παει στο ρουτερ?
giannis22k Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Nα προσθεσω και κατι αλλο.Στο αλλο ρουτερ το adb δηλαδη,ειχε πεσει κεραυνος με αποτελεσμα να καει ο φορτιστης,οπου και εβαλα εναν αλλο φορτιστη.Μηπως παιζει ρολο αυτο και δεν εδινε σωστη ταση αυτος ο φορτιστης με αποτελεσμα να εχω τα αποτελεσματα που εδειξα ποιο πανω?
petranthe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το σίγουρο είναι ότι τα στατιστικά του adb δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...Μπορείς ακόμη να ζητήσεις νεο router από την CYTA..
giannis22k Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Με ποια δικαιολογια ν ζητηςω δηλ λογω φορτιςτη η λογω snr margin
petranthe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Για όλα. Όπως και να έχει όμως 59 line attenuatιοn δεν είναι φυσιολογικό όταν με άλλα modem εχεις 15.
giannis22k Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Και κατι αλλο που εγινε οσο αφορα το ρουτερ adb,εκει που πηραζα κατι ρυθμισεις ξαφινικα μετα απο ανανεωση σελιδας μου εβγαλε επιπλεον επιλογες στο interface δηλ,να κανω firmware update,κατι με telnet,log.και επειδη δεν ειχα ιντερνετ εκανα επαναφορα του ρουτερ και τωρα δεν υπαρχουν αυτα.Θελω να πω οτι μηπως μπηκα καταλαθος σε interface που μονο οι τεχινκοι της cyta μπορουν να μπουν?γιατι δεν βλεπω ψαχνοντας ξανα που να ειναι αυτη η επιλογη για να ξαναμπω στο αλλο interface μηπως μπηκα σαν admin user?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα