conkal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 http://www.zizanio.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1888937βρηκα αυτη την προσφορα , θεωρω οτι ειναι καλη στα ορια του τυπογραφικου λαθους i7-2600 140 ευρω με μεταφορικα για το σπιτι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Tσαμπα εγγραφη σε ακομα μια mail-list: Το προϊόν που έχετε επιλέξει Intel Core i7 2600 / 3.4 GHz δεν είναι διαθέσιμο. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι δεν μπορούμε να ολοκληρωσουμε, τη παραγγελία σας για προϊόντα που δεν υπάρχουν σε απόθεμα. 2
gascp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το λέει ξεκάθαρα νομίζω, "Το προϊόν αυτό θα παραγγελθεί μετά από δική σας προ-παραγγελία"
maxdore217 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το λέει ξεκάθαρα νομίζω, "Το προϊόν αυτό θα παραγγελθεί μετά από δική σας προ-παραγγελία" Πάντως μια φορά στο καλάθι δεν μπαίνει ...οπότε πώς θα γίνει η προ-παραγγελία που λες ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το λέει ξεκάθαρα νομίζω, "Το προϊόν αυτό θα παραγγελθεί μετά από δική σας προ-παραγγελία" Νομιζα οτι το μηνυμα που εκανα copy-paste λιγο πιο πανω το λεει ακομα πιο ξεκαθαρα... Κοινως δεν σ'αφηνει να κανεις ουτε προπαραγγελια.
Aias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 στειλτε ενα μαιλ .Ο ανθρωπος ειναι ελληνας που εχει το μαγαζι και μενει γερμανια.Για μια οθονη που ειχα ρωτησει πριν 1 χρονο μου ειχε απαντησει αμεσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα