Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εκει που παιζω manager 2015 και κανω alttab για να surfarω λιγο παταω κατω το εικονιδιο να ανοιξει το παιχνιδι και ξαφνικα FREEZE! μπορω μονο να το κλεισω απο το κουμπι ON . Τα κουμπια NUM ,CAPS LOCK εχουν ενα λαμπακι αναμμενο και οταν freezare δεν εσβηνε το λαμπακι οταν τα παταγα!(extra info)

ΤΟ θεμα ειναι οτι ειναι η 4η φορα μεσα σε 2 μερες που το κανει!

το λαπτοπ ειναι 2 μηνων hp  i5 4200

4gb ram  1Τ σκληρος δισκος

στο hd sentinenεl ο δισκος χαιρει ακρας υγειας.

τωρα για το memtest δεν του εχω κανει και αν χρειαζεται θα ηθελα να μου πειτε πως το κανω!

μπορει καποιος λοιπον να εξηγησει τι σκατα γινεται?

Δημοσ.

Μόνο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού στο κάνει?

Γίνεται σε συγκεκριμένο παιχνίδι (μπορεί να είναι κακη έκδοση αυτό που έχεις κατεβάσει) ή γενικά στα παιχνίδια?

Δημοσ.

μονο στο συγκεκριμενο και μονο οταν κανω alttab και σερφαρω σε ιστοσελιδες τυπου 365 που εχει live video . στη ντοτα ας πουμε δεν το κανει!

26βαθμοι στο σκληρο

47 στη cpu 

καλα ειναι?

Δημοσ.

μονο στο συγκεκριμενο και μονο οταν κανω alttab και σερφαρω σε ιστοσελιδες τυπου 365 που εχει live video . στη ντοτα ας πουμε δεν το κανει!

26βαθμοι στο σκληρο

47 στη cpu 

καλα ειναι?

καλα ειναι η θερμοκρασιες στρεσαρε και τον επεξεργαστη σου μηπως απο εκει προκυπτει αν και ειναι κανουργιος αλλα τσεκαρε το αν εχεις χρονο....orthos test κτλ λογο του παγωματος...και ανανεωσε ολους τους οδηγους μηπως προκυπτει απο κει το θεμα,παρτους απο την επισημη ιστιοσελιδα... οπως λεει και ο manos200...

αληθεια το manager 2015 απο που το καταβασες και παιζει σωστα??αν επιτρεπεται γιατι απο οπου το βρηκα ειναι προβληματικο.. αν δεν συμφωνει ο διαχειριστης με το σχολιο παρακαλω να μου το διαγραψει... :X

Δημοσ.

Τα τελευταία 2 χρόνια είχα παγώματα που οφείλονταν σε:

- προβληματική μητρική, όπου και αλλάχθηκε στο service. Δεν το έκανε σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο αλλά όποτε ήθελε.

- σε προβληματικό επεξεργαστή, αγορασμένο από eBay. Όλα τα τεστ της Intel τα περνούσε μία χαρά. Όταν όμως έπαιζα κανένα flash game, κρασαρε το σύμπαν.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ευθύνονται θερμοκρασίες για freezάρισμα... κάνε λοιπόν ένα memtest από bios για κάνα 4ωρο άστο... Και μετά βλέπουμε...

• Like 1
Δημοσ.

@

Xristaras12

εχει ναι λες να το βαλω ετσι?

Δεν νομίζω ότι ευθύνονται θερμοκρασίες για freezάρισμα... κάνε λοιπόν ένα memtest από bios για κάνα 4ωρο άστο... Και μετά βλέπουμε...

αυτο πως να το κανω!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...