luffyole Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας θελω να νοικιασω ενα αυτοκινητο αθηνα για μια ημερα ,θελω να ρωτησω για να μου κανουν τηην ενοικιαση πρεπει να εχω στο λογαριασμο μου 700 ευρω σε περιπτωση που το κλεψουν ?Γτ ειχα παρει τηλεφωνο και κατι τετοια ζηταγανε
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας θελω να νοικιασω ενα αυτοκινητο αθηνα για μια ημερα ,θελω να ρωτησω για να μου κανουν τηην ενοικιαση πρεπει να εχω στο λογαριασμο μου 700 ευρω σε περιπτωση που το κλεψουν ?Γτ ειχα παρει τηλεφωνο και κατι τετοια ζηταγανε Οι μεγάλες εταιρείες ζητάνε πιστωτική κάρτα. Αυτό για το λογαριασμό δεν το έχω ξανακούσει
luffyole Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Οι μάλες εταιρείες ζητάνε πιστωτική κάρτα. Αυτό για το λογαριασμό δεν το έχω ξανακούσει εστω πιστωτικη,πρεπει να εχω αποθεμα μεσα 700 ευρω ή μονο το ποσο της πληρωμης?ευχαριστω για την απαντηση σου
Cernic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Οι μάλες εταιρείες ζητάνε πιστωτική κάρτα. Αυτό για το λογαριασμό δεν το έχω ξανακούσει εστω πιστωτικη,πρεπει να εχω αποθεμα μεσα 700 ευρω ή μονο το ποσο της πληρωμης?ευχαριστω για την απαντηση σουΦιλε μου θελει πιστωτικη στην οποια θα κανουν προεγκρηση ενα ποσο αναλογα το αυτοκινητο που θα νοικιασεις και μετα για την ενοικιασει πληρωνεις μετρητα η πιστωτικη...νομιζω τα ποσα ειναι 500-1200
celarg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Ήθελα κι εγώ ν' ανοίξω θέμα, γιατί θα πάω Κρήτη σε λίγο καιρό και θέλω να ενοικιάσω αμάξι! Δεν έχω όμως πιστωτική, μια virtual Εθνικής έχω, θα μου τη δεχτεί το site ενοικιάσεω?? Είναι Mastercard, απλά επειδή είναι άυλη σκέφτομαι μήπως μου ζητήσουν να δείξω την κάρτα από το γραφείο ενοικιάσεων!
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Ήθελα κι εγώ ν' ανοίξω θέμα, γιατί θα πάω Κρήτη σε λίγο καιρό και θέλω να ενοικιάσω αμάξι! Δεν έχω όμως πιστωτική, μια virtual Εθνικής έχω, θα μου τη δεχτεί το site ενοικιάσεω?? Είναι Mastercard, απλά επειδή είναι άυλη σκέφτομαι μήπως μου ζητήσουν να δείξω την κάρτα από το γραφείο ενοικιάσεων! Συνήθως δεν δέχονται προπληρωμένες, χρεωστικές κλπ. Θέλουν κανονική πιστωτική 1
4saken Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Βρείτε τοπικές μικρές εταιρίες και πληρώνεται και με μετρητά...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πέρσι το καλοκαίρι νοίκιασα από εταιρεία στον Πειραιά αυτοκίνητο για 3 μέρες. Δεν μου ζητήσαν πιστωτικές και τέτοια . Μου κράτησαν απλά κάποια εγγύηση την οποία μου την επέστρεψαν όταν παρέδωσα πίσω το αυτοκίνητο (αν θυμάμαι κανά 100άρι) luffu αν θες πληροφορίες στείλε pm Να σου δώσω στοιχεία. Λογικά θα το κάνουν ακόμα αυτό
celarg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Προτιμώ να ενοικιάσω σε κάποια γνωστή εταιρεία για να είμαι σίγουρος, δεν θέλω να μου τη φέρει καμιά μικροεπιχείρηση... Άσε που online θα γίνει και πιο γρήγορα! Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι και η virtual Master είναι, γίνεται να μην τη δεχτεί επειδή είναι prepaid??
d_gkal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Στην μικρη επιχείρηση ίσως παρεις κι καλύτερη τιμή, σε περιπτωση που σε ενδιαφερει το οικονομικο
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 [...] Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι και η virtual Master είναι, γίνεται να μην τη δεχτεί επειδή είναι prepaid?? Αν πχ στους όρους λέει: Για όλες τις κατηγορίες ο μισθωτής πρέπει να παρουσιάσει μια πιστωτική κάρτα αποδεκτή από την Hertz για την κάλυψη των ποσών που αφορούν την εγγύηση, την προκαταβολή και την εξόφληση του κόστους ενοικίασης. γίνεται. ( source )
celarg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Οκ ευχαριστώ θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω!!
celarg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά δούλεψε η πληρωμή με τη virtual! Όλα κομπλέ!! Το ερχόμενο ΣΚ Χανιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα