RedPanda Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Θέλω σκυλι Πάρε ένα PS3. Το έχω 5+ χρόνια, έχω παίξει 50+ παιχνίδια και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Σκυλί. 8
AntiCambeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ο σκυλος ειναι ευθυνη.Χρειαζεται υπομονη,χρονο και ορεξη καθημερινα. Πρεπει να βγαινει 2-3 βολτες την ημερα ασχετα με τον καιρο,η αν εισαι κουρασμενος.Επισης το καλοκαιρι που θα θες να πας καπου διακοπες δεν γινεται να αφησεις τον σκυλο πισω και το να βρεις ξενοδοχειο που δεχεται σκυλους ειναι δυσκολο,θα σε περιορισει στο που θα πας.Υπαρχουν οι πανσιον(ξενοδοχειο σκυλων) αλλα κοστιζουν αρκετα και ειναι ρισκο,εχω διαβασει περιπτωσεις.Εκτος και αν εχεις εξοχικο.Επισης αν ο σκυλος ειναι μεσαιου μεγεθους η μεγαλοσωμος χρειαζεσαι αυτοκινητο για την μεταφορα του πχ στον κτηνιατρο. Εχει μηνιαια εξοδα:Τροφη και αντιπαρασιτικα φαρμακα.Οσο πιο μεγαλος σε μεγεθος τοσο πιο πολλα τα εξοδα,ειδικα της τροφης,η οποια πρεπει στην χειροτερη περιπτωση να ειναι μετριας ποιοτητας. Καθε 1-2 χρονια πρεπει ο σκυλος να εμβολιαζεται και τουλαχιστον 1 φορα τον χρονο να γινονται οι στανταρ προληπτικες εξετασεις οι οποιες κοστιζουν το λιγοτερο 65€.Οι τιμες γενικα εξαρτωνται απο τον κτηνιατρο.Περιοχη με περιοχη διαφερουν οι τιμες. Πρεπει να εχεις στην ακρη χρηματα σε περιπτωση που ο σκυλος τραυματιστει η δηλητηριαστει(φολα),οπου εκει χρειαζεται οπωσδηποτε αυτοκινητο. Ο οποιοσδηποτε σκυλος "καθαροαιμος" η ημιαιμος εχει πιθανοτητες να εμφανισει καποιο γεννητικο προβλημα,κατι το οποιο δεν φαινεται στην αρχη.Το οποιο ισως τον ταλαιπωρει για ολη του την ζωη και θα κοστιζει πχ με συντηρηση φαρμακων. Ο σκυλος ειναι σαν 1 μικρο παιδι που δεν μεγαλωνειποτε,η νοημοσυνη του φτανει περιπου σαν αυτη 1 παιδιου 2,5-3 χρονων,ισως και λιγο παραπανω. Ειδικα αν αποκτησεις σκυλο απο κουταβι και δεν εχεις εμπειρια θα δυσκολευτεις σε διαφορα θεματα συμπεριφορας. Υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι που απεκτησαν σκυλο και δεν μπορεσαν να ανταπεξελθουν στις αναγκες και ο σκυλος κατεληξε παρατημενος στον δρομο(εγκλημα) η στην καλυτερη περιπτωση σε αυλη,μπαλκονι η ταρατσα.Πχ επειδη δαγκωνε κουταβι, η κατουρησε μεσα στο σπιτι,η επειδη μαδαει. Και ναι,σχεδον ολοι οι σκυλοι μαδανε.Εξαιρουνται καποιες ρατσες.Σκυλος=τριχα=σκουπισμα και περισσοτερο καθαρισμα σπιτιου.
aris1986 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Σκύλο ήθελε και ένας φίλος μου και πήρε ένα biggle. Τώρα έχει γίνει 18 κιλά τεράστιο και του έχει φάει την ζωή. Είναι 3 αδέρφια γυρνάει πρώτος από την δουλεία και αφού πιο πριν κλαίει σαν τρελό όταν έρχεται από την χαρά του τα κάνει όλα λιμπα. Του έχει φάει τον καναπέ τις σιτες και το στρώμα. Οι γείτονες από δίπλα θέλουν να του κάνουν μήνυση γιατί και ει φασαρία γυρίζει, κλαίει κλπ. Δεν φταίει το ζωντανό φταίνε για μένα και τα 3 αδέρφια που πήραμε λάθος σκύλο χωρίς να ξέρουν τι "κυβικά" είναι και τι ζημιές βγάζει... Για αυτό προσέξτε άμα είναι να πάρετε σκύλο να ξέρετε είναι σαν να παίρνετε ένα 70% παιδί, μόνο δεν το στελνετε σχολείο...
invisiblesurfer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 κι εγω θελω σκυυυυυυυυυυυυυυυυυυλο Αυτο νομιζω οτι ειναι ποντικι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα