Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμεις δεν υπογράψαμε τιποτα απλος ο αδιαχείριστης καταγράφει τουσ παροντες, τωρα αν εσεις εχετε προβλημα συνεννοήσεις βαλτε και υπογραφές τι να σου πω

λεω ρε παιδι μου αν ο αλλος πει οτι εγω δεν ημουν στην συνελευση γιατι βαλατε θερμανση κλπ κλπ κογικα πρεπει να υπαρχει μια νομιμοποιηση αλλιως θα πει ο αλλος εβαλαν αυθερετα δεν πληρωνω .

Δημοσ.

Αυτο που λες ειναι οταν εχεις χρονοχρεωση δηλαδη το καιω 2 ωρες πχ καθε μερα, υπαρχει και αλλος τροπος που παει αναλογα με την θερμοτητητα που εχει το καθε διαμερισμα.

Στα δικα μας τωρα μαζευτικαμε για συνελευση σχεδον οι μισοι και ακρη δεν βγαλαμε, για να αναψει η θερμανση θελει το 51% λογικα οποτε αν δεν υπαρχει τοτε δεν αναβει σωστα ?

Σε μας όταν ορίζεται συνέλευση πρέπει να είναι το 51% αλλιώς ακυρώνεται και ορίζεται για άλλη μέρα. Η 2η συνέλευση θεωρείται έγκυρη όσοι και να πάνε, ας μην είναι πάνω από τους μισούς.

Δημοσ.

Σε μας όταν ορίζεται συνέλευση πρέπει να είναι το 51% αλλιώς ακυρώνεται και ορίζεται για άλλη μέρα. Η 2η συνέλευση θεωρείται έγκυρη όσοι και να πάνε, ας μην είναι πάνω από τους μισούς.

και εμεις αυτο καναμε επειδη ειμασταν οι μισοι ειπαμε να κανουμε παλι απο εβδομαδα αν και δεν βλεπω φως.

εμενα φυσικα αυτο με συμφερει γιατι δεν θα μπει καθολου θερμανση οποτε δεν πληρωνω τιποτα :)

μην το συνεχίσουμε ετσι δεν βγαινει συμπέρασμα

Μπορει να στα πριζω και σορρυ αλλα εδω εχουμε πολυ περιεργους ιδιοκτητες και βασικα εγω και ενα αλλο παιδι ειμαστε νεοι ολοι οι αλλοι ειναι 60+ και εχουν αλλη νοοτροπια.

• Moderators
Δημοσ.
Μπορει να στα πριζω και σορρυ αλλα εδω εχουμε πολυ περιεργους ιδιοκτητες και βασικα εγω και ενα αλλο παιδι ειμαστε νεοι ολοι οι αλλοι ειναι 60+ και εχουν αλλη νοοτροπια.

Γεροπαράξενοι.

Ακούς εκεί να θέλουν θέρμανση χειμωνιάτικα οι γεροξούρες.

• Like 5
Δημοσ.

Γεροπαράξενοι.

Ακούς εκεί να θέλουν θέρμανση χειμωνιάτικα οι γεροξούρες.

Αστείο σου φαίνεται αλλά δεν είναι αφου έχουν λεφτά ας βάλουν κλιματιστικό η σόμπα εγώ δεν έχω και δεν θέλω να πληρώσω

Και επίσης επειδή εσύ θέλεις να βάλεις δεν πρέπει έμενα να με βάλεις με το ζόρι να πω ναι, άλλο θέλω και λέω την γνώμη μου δημοκρατικά και άλλο πουλάω τσαμπουκά και λέω ατάκες του τύπου είμαστε μεγαλύτεροι και πρέπει να γίνει αυτό που θέλουμε εμείς.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν μένεις σε πολυκατοικία κάνεις συμβιβασμούς και αναγκαστικά ακολουθείς τον κανονισμό και το καταστατικό της πολυκατοικίας...αν βάση κανονισμού πρέπει να πληρώσεις δεν μπορείς να το αποφύγεις

Δημοσ.

Όταν μένεις σε πολυκατοικία κάνεις συμβιβασμούς και αναγκαστικά ακολουθείς τον κανονισμό και το καταστατικό της πολυκατοικίας...αν βάση κανονισμού πρέπει να πληρώσεις δεν μπορείς να το αποφύγεις

μενω σε πολυκατοικια γιατι ειναι δικο μου το σπιτι αλλιως θα ημουνα στον δρομο, ναι οκ να κανω συμβιβασμους αλλα τι ειναι πιο λογικο να μην θελω εγω θερμανση που δεν εχω να πληρωσω εσθω και αυτο το 30% ή οτι ο αλλος που εχει λεφτα για εναλλακτικες πηγες θερμοτητας θελει να βαλει κεντρικη θερμανση που θα πληρωσω και εγω που δεν εχω.

Ασε που αμα δεν εχω να δωσω ουτε αυτο το 30% τοτε η θα το πληρωσει απο την τσεπη του και θα τα παρει τα λεφτα απο εμενα οποτε τα εχω η θα του κοψουν την θερμανση και θα μεινει τσαμπα και το χρεος.

Δημοσ.

μενω σε πολυκατοικια γιατι ειναι δικο μου το σπιτι αλλιως θα ημουνα στον δρομο, ναι οκ να κανω συμβιβασμους αλλα τι ειναι πιο λογικο να μην θελω εγω θερμανση που δεν εχω να πληρωσω εσθω και αυτο το 30% ή οτι ο αλλος που εχει λεφτα για εναλλακτικες πηγες θερμοτητας θελει να βαλει κεντρικη θερμανση που θα πληρωσω και εγω που δεν εχω.

Ασε που αμα δεν εχω να δωσω ουτε αυτο το 30% τοτε η θα το πληρωσει απο την τσεπη του και θα τα παρει τα λεφτα απο εμενα οποτε τα εχω η θα του κοψουν την θερμανση και θα μεινει τσαμπα και το χρεος.

Άμα είχε λεφτά ο άλλος για εναλλακτικές προτάσεις θα πλήρωνε έξτρα 3.000 (ο καθένας)να κάνει την κεντρική θέρμανση ατομική.

Δημοσ.

Αστείο σου φαίνεται αλλά δεν είναι αφου έχουν λεφτά ας βάλουν κλιματιστικό η σόμπα εγώ δεν έχω και δεν θέλω να πληρώσω

Και επίσης επειδή εσύ θέλεις να βάλεις δεν πρέπει έμενα να με βάλεις με το ζόρι να πω ναι, άλλο θέλω και λέω την γνώμη μου δημοκρατικά και άλλο πουλάω τσαμπουκά και λέω ατάκες του τύπου είμαστε μεγαλύτεροι και πρέπει να γίνει αυτό που θέλουμε εμείς.

Μπα? Σώπα ρε μεγάλε, "δεν έχω λεφτά και δεν θέλω να πληρώσω"... ωραία νοοτροπία να πούμε... "ο άλλος έχει λεφτά γιατί είναι 60αρης κολόγερος ας κόψει τον λαιμό του να βάλει κλιματιστικό και σόμπα"...... Και εγώ δεν θα ήθελα να πληρώσω ένα σωρο μαλακίες και φόρους που μου στέλνει το κράτος. Και ποιος σου είπε οτι επειδή εσύ δεν θες να πληρώσεις υποχρεώνει και τον άλλον ένοικο της πολυκατοικίας σου να πληρώνει κερατιάτικα από τις παράπλευρες απώλειες του διαμερίσματός σου? Τι θα πεί ας βάλει ο άλλος κλιματισιτκό και σόμπα? Από που και ως που θα αναγκάσεις τον άλλον να πληρώσει ένα κάρο χρήματα για 24αρι κλιματιστικό για να ζεστάνει ένα ολοκληρο διαμέρισμα 80-100τμ ? Έχεις μείνει ποτέ χωρίς θέρμανση σε σπίτι; Γιατί υποθέτω πως θα ανοίγεις κλιματιστικά και αερόθερμα και θα δεις μια ωραία ΔΕΗ 300-400 ευρώ μετα, πες και στην ΔΕΗ δεν έχω να πληρώσω.

Για να μην το κουράζουμε το θέμα και ανοίγουμε flames, αν δεν αποφασίσουν στην συνέλευση να μπει πετρέλαιο είσαι οκ, αν αποφασίσουν να μπει θα πηγαίνει σε όλους και θα χρεωθείς και εσύ. Αν το σύστημα θέρμανσης είναι μονοσωλήνιο και έχετε θερμοστάτη στο σπίτι απλά δεν ανοίγεις τον θερμοστάτη και σου έρχεται 0 αλλά θα πληρώσεις οτι ορίζεται για τα διαμερισματα που δεν έχουν καθόλου θέρμανση, είτε παράνομος ο συντελεστής είτε όχι, αν θεωρούσες κατι παράνομο/λανθασμένο ας έκανες δικαστική προσφυγή και να καλέσεις μηχανολόγο να κάνει μια σωστή μελέτη απωλειών, όχι όπως τις παπαριές που γινόντουσαν στις πολυκατοικίες το 70 και παλαιότερα που ο υδραυλικός υπολόγιζε τις θερμικές απώλειες και έβαζαν οτι να ναι νούμερα και μετά δεν νοιαζόντουσαν οι ιδιοκτήτες επειδή είχαν να πληρώσουν.

Η συμβίωση στην πολυκατοικία επιβάλλει συμβιβασμούς, αν δεν σου αρέσουν ας πουλήσεις το σπίτι και να βρείς μονοκατοικία. Με την ίδια λογική να μην πληρώνεις και ασανσερ επειδή μπορεί να ανεβοκατεβαίνεις με την σκάλα. Το 30% είναι ένα λογικό ποσό εκτός αν είσαι σε διαμέρισμα 1ου ορόφου ή τελευταίου που εκεί μπορεί να είναι 20%, αν είσαι σε όροφο μεταξύ 1ου και τελευταίου σε άλλα διαμερίσματα λογικό είναι το 30% γιατί έχουν απώλειες και αυτοί που είναι από κάτω και από πάνω και δεξιά αριστερά κτλ Επίσης εξαιτίας της θέρμανσης των γύρω διαμερισμάτων το δικό σου έχει κάποια θερμοκρασία λίγο μεγαλύτερη από αυτή που θα είχε αν δεν υπήρχε καθόλου θέρμανση στην πολυκατοικία.

Είπαμε υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες αλλά όχι και να γράφουμε τον διπλανό μας στα παπάρια μας. Με την ίδια λογική θα έρθει ο διπλανός και θα σου πει κόψε τον λαιμό σου και βρες να πληρώσεις, δεν σου φταίνε οι άλλοι επειδή δεν έχεις να πληρώσεις. Να μην μιλήσω για ορισμένους ιδιοκτήτες που παλιά έβαλαν boilers ή μεγαλύτερα σώματα κλέβοντας τους υπόλοιπους και τώρα γκρινιάζουν για την θέρμανση. Γνωρίζω περίπτωση που σε πολυκατοικία κοντά μου δεν πλήρωναν ούτε το κοινόχρηστο ρεύμα και τους το έκοψε η ΔΕΗ, το βράδυ ανάβουν φακούς όταν μπαίνουν μέσα. Ανεβοκατεβαίνουν οι γριές από τις σκάλες στον 6ο όροφο, ο γνωστός μας που μένει 1ο όροφο μου λέει χέστηκα για τις κολογριες.... καλά ξυπνητούρια με τέτοια νοοτροπία που έχουμε στο ελλάντα.

Δεν υπάρχει λογικό και μη. Κάνεις αυθαίρετες υποθέσεις για το πορτοφόλι των άλλων και στο κάτω κάτω δεν δικαιολογεί νομικά επειδή ο άλλος έχει υψηλότερο εισόδημα ή λεφτά από εσένα να μείνει στο κρύο ούτε να πληρώνει τα δικά σου. Και δεν ξέρω αν έχεις μείνει ποτέ χωρίς καθόλου θέρμανση, επειδή εγώ μένω 11 χρόνια και έχω μάθει να την παλεύω με αυτά τα εναλλακτικά που λες, θα αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις και εσύ κάποιο εναλλακτικό είδος θέρμανσης, είτε φοράς και μπουφάν στο σπίτι είτε όχι, σε πληροφορώ οτι γλυτώσεις από αυτό το 30% θα το πληρώσεις στην ΔΕΗ και περισσότερο.

Τζάμπα δεν μένει τίποτα εκτός αν η μισή πολυκατοικία δεν πληρώνει τακτικά, αν είστε μόνο 1-2 και μαζεφτεί αρκετό χρέος σου κάνει αγωγή ο διαχειριστής και καλείσαι να πληρώσεις πολύ περισσότερα.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχεις κατανοήσει όμως το γεγονός ότι αν δεν έχεις να πληρώσεις είναι δικό σου πρόβλημα, όχι του αλλουνού που έχει να πληρώσει. Αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να μετατρέψεις το δικό σου πρόβλημα σε πρόβλημα των άλλων. Επειδή -καλώς ή κακώς- η πολυκατοικία είναι ένα οικοσύστημα μέσα στο οποίο επιβάλλεται να συμβιώνεις με άλλους, χορεύεις το χορό που αποφασίζεται από τους πολλούς. Αν η πλειοψηφία αποφασίσει ότι δεν θέλει να βάλει πετρέλαιο είσαι καλυμμένος*. Αν αποφασίσει όμως ότι θέλει να βάλει, δεν μπορείς να λες «δεν έχω και δεν θέλω να πληρώσω». Δηλαδή, μπορείς να το πεις για τον πρώτους δυο μήνες που θα είναι 100-200 ευρώ τα κοινόχρηστα, αν το συνεχίσεις όμως μόλις φτάσει κανά χιλιάρικο το χρέος θα πρέπει να πληρώνεις και δικηγόρο σε ενδεχόμενη δικαστική κίνηση από μέρους της διαχείρησης. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν δεν έχεις και δεν πληρώνεις, in the long run εσένα δεν συμφέρει γιατί θα χρειαστεί να τα σκάσεις χειρότερα. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, μπορεί να σου πουν ότι «έλα μωρέ ο καημένος δεν έχει να πληρώσει, θα του τα βάζουμε εμείς». Γενικότερα, πάντως να ξέρεις ότι ο καιρός έχει γυρίσματα, μπορεί τώρα να μη σε ενδιαφέρει η θέρμανση (και σε γενικότερο πλαίσιο η συμπεριφόρα που έχεις στους γείτονές σου), αλλά μελλοντικά μπορεί και να σε ενδιαφέρει. Θα σου άρεσε π.χ. να έχεις μωρό παιδί ή άρρωστη μάνα ξέρω 'γω και να θες να ζεσταθείς, αλλά να σου λέει ο από κάτω «δεν έχω και δεν πληρώνω»; Μην κάνεις πράγματα που στο μέλλον μπορεί να τα βρίζεις, γνώμη μου ε.

*Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, εγώ και σε αυτό διαφωνώ. Εγώ όταν νοικιάζω ένα σπίτι, το νοικιάζω γιατί ισχύουν κάποια πράγματα για αυτό. Ένα από τα πρώτα πράγματα που ρωτάω τον ιδιοκτήτη είναι αν βάζει πετρέλαιο η πολυκατοικία ή όχι. Οπότε, αν έρθει αύριο η συνέλευση και μου πει «ξέρεις αποφασίσαμε να μη βάλουμε πετρέλαιο», θα αλλάξουν τα δεδομένα βάσει των οποίων νοίκιασα το σπίτι και θα αρχίσουν τα προβλήματα, γιατί μετά θα αρχίσω κι εγώ να αλλάζω τα δεδομένα τα οποία θα επηρεάζουν και τους γείτονες. OP, όταν πέρασε το διαμέρισμα στο όνομά σου δεν γνώριζες τις υποχρεώσεις που το ακολουθούν;

• Like 2
Δημοσ.

Άμα είχε λεφτά ο άλλος για εναλλακτικές προτάσεις θα πλήρωνε έξτρα 3.000 (ο καθένας)να κάνει την κεντρική θέρμανση ατομική.

Δευτερον δεν ειπα για 3000 χιλιαδες αλλα για τα 60-70 ευρω το μηνα που θα δινει στην κεντρικη θερμανση μπορει πχ να καιει κλιματιστικο.

Μπα? Σώπα ρε μεγάλε, "δεν έχω λεφτά και δεν θέλω να πληρώσω"... ωραία νοοτροπία να πούμε... "ο άλλος έχει λεφτά γιατί είναι 60αρης κολόγερος ας κόψει τον λαιμό του να βάλει κλιματιστικό και σόμπα"...... Και εγώ δεν θα ήθελα να πληρώσω ένα σωρο μαλακίες και φόρους που μου στέλνει το κράτος. Και ποιος σου είπε οτι επειδή εσύ δεν θες να πληρώσεις υποχρεώνει και τον άλλον ένοικο της πολυκατοικίας σου να πληρώνει κερατιάτικα από τις παράπλευρες απώλειες του διαμερίσματός σου? Τι θα πεί ας βάλει ο άλλος κλιματισιτκό και σόμπα? Από που και ως που θα αναγκάσεις τον άλλον να πληρώσει ένα κάρο χρήματα για 24αρι κλιματιστικό για να ζεστάνει ένα ολοκληρο διαμέρισμα 80-100τμ ? Έχεις μείνει ποτέ χωρίς θέρμανση σε σπίτι; Γιατί υποθέτω πως θα ανοίγεις κλιματιστικά και αερόθερμα και θα δεις μια ωραία ΔΕΗ 300-400 ευρώ μετα, πες και στην ΔΕΗ δεν έχω να πληρώσω.

Εχει μια συνταξη που μπορει να δωσει καποια χρηματα το μηνα για θερμανση ολοι στην ποληκατικια μου εχουν καλες συνταξεις δουλευαν ειτε σε δημοσιες υπηρεσιες ειτε σε δημους εγω ομως δεν εχω φραγκο παιρνω 250 ευρω αδερφε απο μια θεια μου οποτε δεν ξερεις τι περναω.

Και ναι 3 χρονια ειμαι χωρις θερμανση γιατι δεν εχω να πληρωσω και ειμαι στο σπιτι με ρουχα και δυο κουβερτες για να την παλεψω και δεν φτανει αυτο τωρα μου χαλασε και ο θερμοσιφωνας και ζεσταινω νερο σε κατσαρολα για να κανω μπανιο γιατι δεν εχω να τον φτιαξω.

Δεν έχεις κατανοήσει όμως το γεγονός ότι αν δεν έχεις να πληρώσεις είναι δικό σου πρόβλημα, όχι του αλλουνού που έχει να πληρώσει. Αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να μετατρέψεις το δικό σου πρόβλημα σε πρόβλημα των άλλων. Επειδή -καλώς ή κακώς- η πολυκατοικία είναι ένα οικοσύστημα μέσα στο οποίο επιβάλλεται να συμβιώνεις με άλλους, χορεύεις το χορό που αποφασίζεται από τους πολλούς. Αν η πλειοψηφία αποφασίσει ότι δεν θέλει να βάλει πετρέλαιο είσαι καλυμμένος*. Αν αποφασίσει όμως ότι θέλει να βάλει, δεν μπορείς να λες «δεν έχω και δεν θέλω να πληρώσω». Δηλαδή, μπορείς να το πεις για τον πρώτους δυο μήνες που θα είναι 100-200 ευρώ τα κοινόχρηστα, αν το συνεχίσεις όμως μόλις φτάσει κανά χιλιάρικο το χρέος θα πρέπει να πληρώνεις και δικηγόρο σε ενδεχόμενη δικαστική κίνηση από μέρους της διαχείρησης. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν δεν έχεις και δεν πληρώνεις, in the long run εσένα δεν συμφέρει γιατί θα χρειαστεί να τα σκάσεις χειρότερα. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, μπορεί να σου πουν ότι «έλα μωρέ ο καημένος δεν έχει να πληρώσει, θα του τα βάζουμε εμείς». Γενικότερα, πάντως να ξέρεις ότι ο καιρός έχει γυρίσματα, μπορεί τώρα να μη σε ενδιαφέρει η θέρμανση (και σε γενικότερο πλαίσιο η συμπεριφόρα που έχεις στους γείτονές σου), αλλά μελλοντικά μπορεί και να σε ενδιαφέρει. Θα σου άρεσε π.χ. να έχεις μωρό παιδί ή άρρωστη μάνα ξέρω 'γω και να θες να ζεσταθείς, αλλά να σου λέει ο από κάτω «δεν έχω και δεν πληρώνω»; Μην κάνεις πράγματα που στο μέλλον μπορεί να τα βρίζεις, γνώμη μου ε.

Ωραια λογικη αρα εγω που δεν εχω να κοψω τον λαιμο μου να βρω ?

Ασε γιατι εγω δει την καλοσυνη των γειτονων πεθανε η μητερα μου απο καρκινο ολοι ξεραν τι τραβαγε και μονο μια ηρθε να την δει στο νοσοκομειο και ηρθε στην κηδεια ολοι η αλλοι ουτε συλληπητιρια,

Και επισης δεν εχω κανει ποτε παραπονα ο ενας εχει σκυλο και κανει ολο φασαρια ενας αλλος παιζει ολο τερμα μουσικη και πολλα αλλα αλλα λεω οκ δεν τρεχει κατι σιγα αλλα εδω δεν εχω να πληρωσω για αυτο δεν θελω θερμανση.

Δημοσ.

Δευτερον δεν ειπα για 3000 χιλιαδες αλλα για τα 60-70 ευρω το μηνα που θα δινει στην κεντρικη θερμανση μπορει πχ να καιει κλιματιστικο.

Εχει μια συνταξη που μπορει να δωσει καποια χρηματα το μηνα για θερμανση ολοι στην ποληκατικια μου εχουν καλες συνταξεις δουλευαν ειτε σε δημοσιες υπηρεσιες ειτε σε δημους εγω ομως δεν εχω φραγκο παιρνω 250 ευρω αδερφε απο μια θεια μου οποτε δεν ξερεις τι περναω.

Και ναι 3 χρονια ειμαι χωρις θερμανση γιατι δεν εχω να πληρωσω και ειμαι στο σπιτι με ρουχα και δυο κουβερτες για να την παλεψω και δεν φτανει αυτο τωρα μου χαλασε και ο θερμοσιφωνας και ζεσταινω νερο σε κατσαρολα για να κανω μπανιο γιατι δεν εχω να τον φτιαξω.

Ωραια λογικη αρα εγω που δεν εχω να κοψω τον λαιμο μου να βρω ?

Ασε γιατι εγω δει την καλοσυνη των γειτονων πεθανε η μητερα μου απο καρκινο ολοι ξεραν τι τραβαγε και μονο μια ηρθε να την δει στο νοσοκομειο και ηρθε στην κηδεια ολοι η αλλοι ουτε συλληπητιρια,

Και επισης δεν εχω κανει ποτε παραπονα ο ενας εχει σκυλο και κανει ολο φασαρια ενας αλλος παιζει ολο τερμα μουσικη και πολλα αλλα αλλα λεω οκ δεν τρεχει κατι σιγα αλλα εδω δεν εχω να πληρωσω για αυτο δεν θελω θερμανση.

Γιατί μυγιάζεσαι από τη στιγμή που εσύ φταις; Κάποιος που δημιουργεί προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο προβληματικός είναι. Αν δεν σου αρέσει ο χαρακτηρισμός και η κριτική δεν ανοίγεις thread σε δημόσιο ανώνυμο forum.

Και δεύτερον, όταν εσύ έχεις πρόβλημα προσπαθείς να βρεις εσύ την λύση και όχι να πασάρεις το πρόβλημά σου σε άλλους να βρουν αυτοί λύσεις πάνω στο πρόβλημα που εσύ δημιουργείς. Αν θες να ζεις σε πολυκατοικία, συμβιβάζεσαι με τους κανόνες και αποφάσεις της πολυκατοικίας. Αν γουστάρουν κεντρική θέρμανση για τον οποιοδήποτε λόγο και εσύ δεν γουστάρεις, μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και την κάνεις. Νοίκιασέ το και πάνε αλλού χωρίς θέρμανση, βρες συγκάτοικο, βρες δουλειά, μοίραζε φυλλάδια, κόψε από το φαί να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, κόψε το τηλέφωνο να πληρώσεις την θέρμανση, κόψε το ίντερνετ, τους καφέδες, τις βόλτες, μέχρι να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Και ναι, σε κάποιον που δεν έχει να ζεστάνει το κοκκαλάκι του καταχείμωνο το ίντερνετ και το τηλέφωνο πολυτέλειες είναι.

Δημοσ.

Καταλαβαίνουμε ότι έχεις οικονομικό πρόβλημα αλλά βάση νόμου αυτά ισχύουν. Πρέπει να πληρώσεις ένα ποσοστό.

Προσπάθησε να  πάρεις με το καλό τους υπόλοιπους ενοίκους και όχι με προσβολές μήπως και καταφέρεις να επιμεριστείς μικρότερο ποσό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...