Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι εδω και 1 χρονο περιπου μενω σε ενα σπιτι που εχουν δημιουργηθει καπια μικρο προβληματακια μερικα τα πληρωσαμε εμεις αλλα μερικα δεν ειναι υποχρεωτικο να τα φιαξει ο νοικιαρης? Πχ εσπασε ο σωληνας βρυσης Εγω ειμαι υποχρεωμενος δηλαδη να τα φιαξω Με δικα μου εξοδα?και σιγα ειναι ελαχιστη η χρονικη περιοδος...που μενουμε.. Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι εδω και 1 χρονο περιπου μενω σε ενα σπιτι που εχουν δημιουργηθει καπια μικρο προβληματακια μερικα τα πληρωσαμε εμεις αλλα μερικα δεν ειναι υποχρεωτικο να τα φιαξει ο νοικιαρης? Πχ εσπασε ο σωληνας βρυσης Εγω ειμαι υποχρεωμενος δηλαδη να τα φιαξω Με δικα μου εξοδα?και σιγα ειναι ελαχιστη η χρονικη περιοδος...που μενουμε.. Ευχαριστω

Απόσο ξέρω ότι αφορά βλάβες από κακή χρήση τις πληρώνει ο ενοικιαστής. Τη συγκεκριμένη βλάβη νομίζω πρέπει να την πληρώσει ο ιδιοκτήτης γιατί είναι φυσιολογική φθορά, κακοτεχνία ή ελαττωματικό κομμάτι, δεν έχει να κάνει με κακή χρήση

• Like 1
Δημοσ.

αν ο ενοικιαστης πατησε ή στηριχτηκε πανω στην βρυση και εσπασε ο σουληνας,δεν εχει δουλεια ο ιδιοχτητης.αν τρυπησε ή σαπισε,εξναι του ιδιοχτητη η ζημια.

Δημοσ.

Τι ακριβως βλαβη ειναι αυτη, πως δηλαδη έσπασε ο σωλήνας, αυτο γίνετε μια φορα στα 100 χρονια

Δημοσ.

Τι ακριβως βλαβη ειναι αυτη, πως δηλαδη έσπασε ο σωλήνας, αυτο γίνετε μια φορα στα 100 χρονια

εμενα στο παλιο σπιτι που εμενα ειχε τρυπησει στο μπανιο και εσταζε στον απο κατω που ηταν αποθηκη επειδη ηταν παλιος 

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια τοσο η παλαιοτητα, οσο η ποιοτητα των υλικων και η κακοτεχνια. Εχω δικο μου διαμερισμα στο οποιο σπανε διαρκως οι σωληνωσεις μεταξυ των οροφων αλλα και στους τοιχους, σε ετησια βαση και γεμιζουν τα διαμερισματα με νερα. Το κοστος το μοιραζομαστε οι ιδιοκτητες και μπαινει στα κοινοχρηστα. Ειναι η δευτερη φορα που συμβαινει αυτο φετος και πληρωνουμε πολλα καθε φορα, χωρις να μπορει να μας πει κανεις τι φταιει.

Δημοσ.

Αφου τα φτιαχνουν με χαμηλης ποιοτητας υλικα και οσο πιο γρηγορα μπορουν.Ακομα και οι ιδιες πολυκατοικιες φτιαχνονται με φθηνοτερα υλικα για να γλυτωσουν χρηματα.

Δημοσ.

μετρησατε ποτε την πιεση; υδρευομαι απο ιδιωτη και νομιζε οτι εστελνε με 3-4 μπαρ ,το νερο,ενω ηταν στα 7

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια τοσο η παλαιοτητα, οσο η ποιοτητα των υλικων και η κακοτεχνια. Εχω δικο μου διαμερισμα στο οποιο σπανε διαρκως οι σωληνωσεις μεταξυ των οροφων αλλα και στους τοιχους, σε ετησια βαση και γεμιζουν τα διαμερισματα με νερα. Το κοστος το μοιραζομαστε οι ιδιοκτητες και μπαινει στα κοινοχρηστα. Ειναι η δευτερη φορα που συμβαινει αυτο φετος και πληρωνουμε πολλα καθε φορα, χωρις να μπορει να μας πει κανεις τι φταιει.

Τι σωλήνες έχετε? Σήμερα βάζουν πλαστικούς, παλιότερα έβαζαν χάλκινους, και ακόμα πιο παλιά από χάλυβα. Αν είναι πολύ παλιό το κτήριο με χαλύβδινους σωλήνες, τότε θα ησυχάσετε μόνο αν καταργήσετε τις παλιές σωληνώσεις και βάλετε καινούργιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...