Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι και κακή ψύκτρα αλλά η aidos και themis τα αξίζουν τα λευτά τους, τώρα ίσως μπορείς να την αποφήγεις αλλά θα την χρειαστείς σίγουρα όταν έρθουν η ζέστες... Ναι είναι πλεονέκτημα.

Μέτρια σύνθεση, ίσως να σου ταιριάζει αν το θέλες για περιστασιακό gaming.

Σε τη οθόνη θα μπει όμως δεν μας είπες...

Δημοσ.

Δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις - αλλά τι την κάνει μέτρια;

Επίσης οθόνη κάποια 22άρα στα 1080p, κάτι σαν και αυτή πχ http://www.skroutz.gr/s/4459343/LG-22MP55HQ.html, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

23αρα το λιγότερο με ιδανική την 24αρα για FULL HD ανάλυση !

Μην κοιτάς οθόνες 20-21.5" κ.λ.π.

Επίσης υπάρχει σε καλή τιμή οθόνη - τηλεόραση FULL HD από την LG με IPS panel !

Δημοσ.

Η πρόταση μου ήταν gaming σύστημα, εσύ το έκανες πιο all around...

Οπότε θα σου προτείνω κάτι στα ίδια λεφτά all around!

Με ssd θα δεις μια τρομακτική διαφορά αν δεν είχες μέχρι τώρα! (Πολύ δυνατή εμπειρία! Ακόμα το θυμάμαι την πρώτη φορά που έβαλα.)

PER.523162.jpg PER.523162
ASUS A88XM-PLUS RETAIL
product_wishlist_small.jpg
69.00 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 69.00 € basket_delete.png PER.559677.jpg PER.559677
AMD ATHLON X4 860K 3.70GHZ BOX
78.99 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 78.99 € basket_delete.png PER.556216.jpg PER.556216
G.SKILL F3-12800CL9D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT
73.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 73.90 € basket_delete.png PER.513680.jpg PER.513680
ASUS RADEON R7 260X R7260X-OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL
123.32 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 123.32 € basket_delete.png PER.306078.jpg PER.306078
SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3
72.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 72.90 € basket_delete.png PER.301911.jpg PER.301911
SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3
53.99 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 53.99 € basket_delete.png PER.811712.jpg PER.811712
SUPER FLOWER AMAZON SERIES 450W (SF-450P14HE)
48.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 48.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 521.00 € basket_delete.png
Δημοσ.

Η πρόταση μου ήταν gaming σύστημα, εσύ το έκανες πιο all around...

Τώρα με μπέρδεψες, η μόνη σημαντική διαφορά αν δεν κάνω λάθος στο build που έβαλα με το δικό σου είναι ότι έβαλα μια λίγο κατώτερη κάρτα γραφικών(η οποία υπάρχει παρόλα αυτά σε αυτή τη λίστα http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html).Πώς αυτό το κάνει all around;

Δημοσ.

Στο σύστημα που έφτιαξες, με 2 ευρώ παραπάνω παίρνεις αρκετά καλύτερη ψύκτρα (Themis) και με 20 μια πολύ καλύτερη μητρική (Gigabyte 970A-UD3P).

Αν τέτοια κάρτα σου κάνει, τότε οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα τη χρήση που θα κάνεις. Κοίτα μια άλλη υλοποίηση όμως γιατί η συγκεκριμένη είναι προβληματική. Θα σου πρότεινα με λίγα παραπάνω χρήματα να πας στην R7 265, αλλά τότε θα είναι κρίμα να μην πάρεις με ακόμα λίγα παραπάνω τη 270. :P Μιλάμε για μικρές χρηματικές διαφορές σε αναλογία με αυτά που κερδίζεις.

Τέλος, από σκρουτζομάγαζα θα σου βγει λίγο έως πολύ φθηνότερα.

Δημοσ.

Στο σύστημα που έφτιαξες, με 2 ευρώ παραπάνω παίρνεις αρκετά καλύτερη ψύκτρα (Themis) και με 20 μια πολύ καλύτερη μητρική (Gigabyte 970A-UD3P).

Αν τέτοια κάρτα σου κάνει, τότε οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα τη χρήση που θα κάνεις. Κοίτα μια άλλη υλοποίηση όμως γιατί η συγκεκριμένη είναι προβληματική. Θα σου πρότεινα με λίγα παραπάνω χρήματα να πας στην R7 265, αλλά τότε θα είναι κρίμα να μην πάρεις με ακόμα λίγα παραπάνω τη 270. :P Μιλάμε για μικρές χρηματικές διαφορές σε αναλογία με αυτά που κερδίζεις.

Τέλος, από σκρουτζομάγαζα θα σου βγει λίγο έως πολύ φθηνότερα.

ναι στο προτεινω και εγώ μη συμβιβαστής με την R7 260x πάνε σε R9 270x αξιζη τα παραπάνω λεφτά και όπως ειπαι και ο  Norone92

από σκρουτζομάγαζα θα σου βγει και πιο φτηνά :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.

Για να αποφασίσω για τις προτάσεις σας πείτε μου τα εξής

1)Norone92 Μου λες να δώσω +20€ για την Gigabyte 970A-UD3P. Σε τι είναι καλύτερη από αυτή που επέλεξα; Η μόνη πραγματική διαφορά που είδα ειναι η υποστήριξη crossfire το οποιο δεν με ενδιαφέρει καν. Αν υπάρχει κάτι αλλο όμως που αξίζει τα +20€ και δεν το είδα πες μου.

2) Giorgos65ert Πράγματι ειναι αρκετά καλύτερη η R9 270, και μπορώ να την βάλω χωρίς να ξεφύγω από το κόστος. Πρακτικά όμως τι θα μου προσφέρει η R9 που δεν θα μπορεί η R7 ώστε να αξίζει το επιπλέον κόστος;

Δημοσ.

http://www.hwcompare.com/16553/radeon-r7-260x-vs-radeon-r9-270/

η ud3p ειναι η καλυτερη μητρικη στα χρηματα της για socket am3+

Ευχαριστώ.

Μάλλον θα πάω στην R9 τελικά - σίγουρα θα κρατήσει παραπάνω οπότε θα αξίζει, και απο το λινκ η διαφορά δεν φαίνεται αμελητέα.

Η μητρική δεν μου φαίνεται αρκετά καλύτερη ομως, κοιτάω αυτό:

http://uk.hardware.info/comparisontable/products/200162-187726

Οπότε αν δεν κάνω λάθος, αν δεν με ενδιαφέρει το crossfire δεν υπάρχει λόγος να την επιλέξω - εκτός αν χάνω κάτι.

Δημοσ.

Τώρα με μπέρδεψες, η μόνη σημαντική διαφορά αν δεν κάνω λάθος στο build που έβαλα με το δικό σου είναι ότι έβαλα μια λίγο κατώτερη κάρτα γραφικών(η οποία υπάρχει παρόλα αυτά σε αυτή τη λίστα http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html).Πώς αυτό το κάνει all around;

Μην τα κοιτάς κάτι τέτοια site ειδικά για να συγκρίνεις gpu...

Καλύτερα να πας για R9 270 χαώδες διαφορά τιμή απόδοσης!

Το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι η ud3p έχει 2x 4πυνα τροφοδοσίας cpu, δηλαδή αν θες να πας για μελοντική αναβάθμιση σε έναν 8350 θα την χρειαστείς (δεν νομίζω αλλά υπάρχει και ο 8320Ε για αυτό) ή αν θες να κάνεις oc.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...