Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε νιωθω μου εχει τυχει κανα δυο φορες παλιοτερα σε εκδρομες με λιμνες βουνα και τετοια και δεν εχει καθολου πλακα.ευτυχως ημουν συνοδηγος.να φανταστεις δεν εχω κανενα προβλημα με εμετους και ζαλαδες εκτος απο αυτες τις δυο φορες.

η μισοι στη παρεα να ειναι ζομπι και οι αλλοι μισοι μες τη τρελη χαρα.δεν ξερω αν ειναι τα υψομετρα ή ο πολυ καθαρος αερας αλλα ειναι σπαστικο.εχω χρονια να το ξαναπαθω δεν ξερω πως καταφερα να το σταματησω.κουραγιο παντως κατι θα βρεις να σε βοηθαει.ισως να βαζεις κανα χαρουμενο τραγουδι ή κανα podcast για να μην σκεφτεσαι συνεχεια οτι θες ξερασεις?

Δημοσ.

Εννοειται οτι παιζει ευχαριστη μουσικουλα...αλλα ο οργανισμος δεν χαμπαριάζει.

Οταν αρχιζει η ζαλαδα και μετα πιανει για τα καλα, πραγματικα η κατάσταση δεν παλευεται. Αν δεν υπαρχει ανθρωπος να σε βοηθησει μπορει και να παραπατησεις και να σωριαστεις κατω.

Γι' αυτο ανοιξα το θεμα, και μαζευω ολες τις σχετικες πληροφοριες απο ατυχώς ομοιοπαθούντες!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αναφετει στις οδηγίες χρήσης του οτι μπορει να φέρει.

Σε μενα πάντως δεν έφερε.

Σε καράβι (μαλλον, επειδή είπες για νοτιά) ή σε αυτοκίνητο το χρησιμοποιησες;

Δημοσ.

Πιστευω δεν ειμαι ο μονος με αυτο το προβλημα.

Φυσικα και δεν εισαι μονος , αλλοι ζαλιζονται με την κουνια αλλοι ανεβαινουν στο ρολερ τραινακι πως το λενε και γελανε ,αλλοι δεν ανεβαινουν ουτε στην..προβλητα, αλλοι ψαρευουν με κυμα να.

Η το ανεχεσαι η κοβεις τις βουνοαποδρασεις.  :-D

Λογικα με μηχανη θα ηταν αλλιως.Κατι να σταματας , το αερακι να σε φυσαει κλπ.

Εντωμεταξυ ζαλαδα πανω στα βουνα σημαινει για μενα, κρυος ιδρωτας, εμετοι, αδυναμία, σχεδον κατάρρευση!

Δεν ειμαι και ...επιστημων αλλα αυτο μοιαζει και σαν μινι κριση πανικου καπακι στην ζαλαδα (επειδη στο βουνο που να βρεις και ''βοηθεια'')

Κοψε τις περιεργες διαδρομες , σιγα τωρα .

Δημοσ.

Οι Mythbusters πάντως είχαν δοκιμάσει διάφορα κόλπα για τη ναυτία και είχαν βρει ότι το μόνο αποτελεσματικό ήταν να μασουλάς ένα κομμάτι ρίζα τζίντζερ.  Δοκίμασέ το, δε φέρνει υπνηλία.

Δημοσ.

επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα ts πριν ανακαλύψω που οφείλεται έκανα δύο πράγματα που δε αφορούσαν φάρμακα και σε μένα δούλεψαν με ενθαρρυντικά αποτέλεσματα. ΄το κακό έιναι όμως πως μόνο εάν είσαι συνοδηγός μπορείς να τα κάνεις.

1) να μυρίζω μία φλούδα πορτοκαλιού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

2) να ακούω μουσική με ακουστικά , να κουνάω κάθε λίγο και λιγάκι το σώμα μου και τα πόδια μου .

η ζαλάδα σε μένα προέρχεται από τις αλλαγές κατεύθυνσης που κουράζουν τον αυχένα και προκαλούν τις ζαλάδες.όπως ακριβώς σε ένα πλοίο σε θαλασσοταραχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...