mynam3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα κ καλο μηνα. Καπνιζω εδω και κανα χρονο craven με πρασινα χαρτακια και swan φιλτρακια κιτρινα. Ο καπνος αυτος ειναι αρκετα βαρυς σαν χαρμανι και λεω να παω σε κατι πιο ελαφρυ και βλεπουμε. Παλαιοτερα καπνιζα old holborn λευκο, τωρα τι να δοκιμασω; Απορριπτονται οι golden virginia μιας και με πειραζουν στον λαιμο.
arianos16 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 άμα συνεχήσεις με πράσσινα και virginia κιτρινο να πάρεις βαρύ θα είναι. δοκίμασε τον craven με OCB χαρτάκια και θα δεις τεράστια διαφορά. 1
MikeJ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ο craven είναι ο ωραιότερος καπνός που υπάρχει ( έχω διαβάσει ότι πια κυκλοφορεί μόνο στην Ελλάδα καθώς έχει ένα πιστό κοινό) αλλά δυστυχώ είναι πολύ βαρύς και άρα δεν προτείνεται για μόνιμος καπνός....Προτιμώ τα ελαφριά Marlboro Gold και Old Holborn λευκό... Ο Drum ο λευκός δεν καπνίζεται κατ' εμέ... έχει πολύ παράξενο άρωμα και γεύση... Γενικά καλά λόγια ακούγονται για τους καπνούς Καρέλια αν και προσωπικά δεν μου άρεσαν γιατί μου βγάζουν μια ουζίλα... και για τον κάμελ που έχω καιρό να κάνω... Πάντως αυτοί που θέλω να δοκιμάσω τώρα είναι κάτι καινούριοι ελληνικοί που έχουν βγει και που διάβασα καλά λόγια Black Sea λέγεται ο ένας http://cigaretteloversreviews.blogspot.gr/2014/10/black-sea.html εδώ έχει μια καλή κριτική... Απλά είναι δύσκολο να τον βρεις...
mynam3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Θα δοκιμασω προς το παρον να αλλαξω καπνο και οχι φιλτρακια-χαρτακια. Δοκιμαζω απο αυριο τον drum τον λευκο.
warlock9_0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 μόνο craven με rizla ασημί, όλοι οι άλλοι απλά δεν καπνίζονται και όντως κυκολοφορεί μόνο Ελλάδα
tony81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Θα δοκιμασω προς το παρον να αλλαξω καπνο και οχι φιλτρακια-χαρτακια. Δοκιμαζω απο αυριο τον drum τον λευκο. Για ποιο λόγο?! Πρώτα αλλάζεις χαρτάκια και μετά καπνό σύμφωνα με όσα θες αλλά οοοοοκ. Για να καταλάβεις τι σου λέω έτσι για πλάκα κάνε craven με ασημί και άμα δεν πεις ''αέρα κάνω'' έλα πες μου... Εγώ θα έκανα κίτρινο virginia με μπλε-γαλάζιο χαρτί.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Κατ εμέ ,έχω μίαν προτίμηση ως προς τα χαρτάκια "MICRON" Ασημένια(με χρώμα γνήσιο ασημί) και φιλτράκια old holborn.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Old holborn λευκό, λευκά rizzla και swan κίτρινα φιλτράκια.
poten159 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα κ καλο μηνα. Καπνιζω εδω και κανα χρονο craven με πρασινα χαρτακια και swan φιλτρακια κιτρινα. Ο καπνος αυτος ειναι αρκετα βαρυς σαν χαρμανι και λεω να παω σε κατι πιο ελαφρυ και βλεπουμε. Παλαιοτερα καπνιζα old holborn λευκο, τωρα τι να δοκιμασω; Απορριπτονται οι golden virginia μιας και με πειραζουν στον λαιμο. Κάπνιζες και Golden Virginia και σου έβγαλε θέμα ύστερα από πχ μήνες ή χρόνια κτλ ή σε πειράζει γενικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα