Afroditi29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Απ' ότι διαβάζω σ' αυτό το άρθρο μειώνονται τα επιτόκια καταθέσεων όλων των τραπεζών! Μου φαίνεται ότι Εθνική και Πειραιώς δίνουν τα πιο ευνοϊκά αυτή τη στιγμή... Απλά η κάθε τράπεζα έχει ευνοϊκά προνόμια σε κάτι και χάνει σε κάτι άλλο....Εσείς έχετε κάρτες και ακαταθέσεις σε μία τράπεζα ή τα μοιράζετε σε διάφορες?
mylo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τα πολλά που έχουμε εκτός απο το να τα μοιράζουμε σε όλες τις τράπεζες τα κρυβουμε στο σεντουκι 1
Afroditi29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλά κι εγώ δεν έχω πολλά, αλλά αυτά τα λίγα που έχω γιατί να μην τα έχω στην τράπεζα να παίρνω κανένα επιτόκιο?
leukonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ρίξε μια ματιά εδώ http://tsig.gr/ Αν και αν δεν εχεις 100κ+ δεν νομίζω να κάνει καμια διαφορά το 1.5 απο το 1.7 .... Η Alpha επίσης έχει ένα καλό για προθεσμιακές http://www.alphabonus.gr/
haris_216 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ο μόνος λόγος για τον οποίο βάζει κανείς τα χρήματα πλέον στην τράπεζα είναι για λόγους ασφαλείας (για να τα προστατέψει από τους κλέφτες με τις μάσκες, όχι τους άλλους ) Τα επιτόκια καταθέσεων είναι για τον......άντε να μην πω (αυτά των δανείων/καρτών μια χαρά είναι....για τις τράπεζες) και άρα αν δεν έχεις αρκετά φράγκα όπως ειπώθηκε είναι τουλάχιστον αστείο να συζητάς "να τα βάλω εδώ ή εκεί" εκτός πια αν είσαι συνταξιούχος οπότε βουρ για έρευνα αγοράς και μετακίνηση κεφαλαίων!!! Σε αυτή την περίπτωση (συνταξιούχου) μην ξεχάσεις κάθε μήνα να περνάς από την τράπεζα με το βιβλιαράκι για...ενημέρωση
gia_nnis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Απ' ότι διαβάζω σ' αυτό το άρθρο μειώνονται τα επιτόκια καταθέσεων όλων των τραπεζών! Μου φαίνεται ότι Εθνική και Πειραιώς δίνουν τα πιο ευνοϊκά αυτή τη στιγμή... Απλά η κάθε τράπεζα έχει ευνοϊκά προνόμια σε κάτι και χάνει σε κάτι άλλο....Εσείς έχετε κάρτες και ακαταθέσεις σε μία τράπεζα ή τα μοιράζετε σε διάφορες?Αδερφε εδω εισαι http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/katatheseis/prothesmiaki-katathesi-sta-metra-sou θετικα: 1. δεν ειναι χρονοβορο γιατι το φτιαχνεις εσυ απο τον υ/π 2. απο τα 5000ευρω και απο τον πρωτο μηνα σου δινει 1.75%!!! πολυ καλο γιατι δεν χρειαζεσαι να τα δεσμευσεις για περισσοτερους μηνες για να σου δωσει αυτο το επιτοκιο!!! Αρνητικα:καποιοι φοβουνται το ηλεκτρονικο κλεισιμο για εισβολη χακερ! μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει καποιο περιστατικο.. πιο πολυ να φοβασαι το atm
leukonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αδερφε εδω εισαι http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/katatheseis/prothesmiaki-katathesi-sta-metra-sou θετικα: 1. δεν ειναι χρονοβορο γιατι το φτιαχνεις εσυ απο τον υ/π 2. απο τα 5000ευρω και απο τον πρωτο μηνα σου δινει 1.75%!!! πολυ καλο γιατι δεν χρειαζεσαι να τα δεσμευσεις για περισσοτερους μηνες για να σου δωσει αυτο το επιτοκιο!!! Αρνητικα:καποιοι φοβουνται το ηλεκτρονικο κλεισιμο για εισβολη χακερ! μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει καποιο περιστατικο.. πιο πολυ να φοβασαι το atm Τα υπολογίζεις λιγάκι λάθος... Δεν δίνει 1.75 για τον πρώτο μήνα, γιατί αν ήταν έτσι θα έδινε 87ε και οχι 6. Δινει (5000*1.6/100)/12 = 6ε
gia_nnis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τα υπολογίζεις λιγάκι λάθος... Δεν δίνει 1.75 για τον πρώτο μήνα, γιατί αν ήταν έτσι θα έδινε 87ε και οχι 6. Δινει (5000*1.6/100)/12 = 6ε ωπα.. τωρα παρατηρησα οτι ειναι κοριτσακι..! γιατι την αποκαλεσα αδερφε! Δεν εκανα λαθος.. Απλα βαριεμαι να γραφω τα αυτονοητα.. Το επιτοκιο παντα που αναφερεις ειναι αιτησιο και μικτο.. Απλα κανεις εσυ τον υπολογισμο και το βρισκεις. Αυτη ειναι η γλωσσα των τραπεζων.. Οποτε χωρις παρεξηγηση εσυ εισαι λιγο πισω..
Afroditi29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Η αλήθεια είναι ότι έχω ήδη Εθνική και εκεί είναι το δίλημμά μου! Επειδή έχω ένα λογαριασμό με i-bank και μια virtual prepaid, θα με βόλευε να παραμείνω στην ίδια τράπεζα και να κάνω έναν καταθετικό λογαριασμό, να τον συνδέσω στο i-bank μου και να τα ελέγχω όλα με τη μια. Απ' την άλλη όμως αναρωτιέμαι αν με συμφέρει να μείνω στην ίδια τράπεζα (από άποψη απόδοσης)!
leukonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ωπα.. τωρα παρατηρησα οτι ειναι κοριτσακι..! γιατι την αποκαλεσα αδερφε! Δεν εκανα λαθος.. Απλα βαριεμαι να γραφω τα αυτονοητα.. Το επιτοκιο παντα που αναφερεις ειναι αιτησιο και μικτο.. Απλα κανεις εσυ τον υπολογισμο και το βρισκεις. Αυτη ειναι η γλωσσα των τραπεζων.. Οποτε χωρις παρεξηγηση εσυ εισαι λιγο πισω.. Είμαι λίγο πίσω..., γλώσσα "Τραπεζών"... αγνωστες λέξεις... αν ήταν όπως έγραψες "2. απο τα 5000ευρω και απο τον πρωτο μηνα σου δινει 1.75%!!!" τότε θα επαιρνε 87ε και όχι 6 όπως προείπα, απλά μαθηματικά δημοτικού Afroditi, για να σε συμφέρει, κοινώς να έχεις κέρδος, θα πρέπει να τα έχεις κλειστά (προθεσμιακή κατάθεση) και να έχεις και ένα σημαντικό κεφάλαιο. Στο site που σου πρότεινα παραπάνω μπορείς να συγκρίνεις τα επιτόκια που δίνουν οι τράπεζες. Δεν στοιχίζει κάτι να ανοίξεις αλλού λογαρισμό και να ζητήσεις και απο εκεί web-banking οπότε δες τι συμφαίρει και αποφάσισε. Πρόσεχε όμως τους όρους για τις προθεσμιακές. Οι απλοί καταθετικοί λογαριασμοί δεν νομίζω να δίνουν κάτι αξιόλογο(χωρίς να το έχω τσεκάρει κιόλας)
gia_nnis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Είμαι λίγο πίσω..., γλώσσα "Τραπεζών"... αγνωστες λέξεις... αν ήταν όπως έγραψες "2. απο τα 5000ευρω και απο τον πρωτο μηνα σου δινει 1.75%!!!" τότε θα επαιρνε 87ε και όχι 6 όπως προείπα, απλά μαθηματικά δημοτικού Εσυ το καταλαβαινεις ετσι.. το μονο που ξεχασα να γραψω ειναι οτι αφορα προθεσμιακη.
leukonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εσυ το καταλαβαινεις ετσι.. το μονο που ξεχασα να γραψω ειναι οτι αφορα προθεσμιακη. Τωρα που το ξαναδιαβαζω μπορει να εχεις και δικιο, απλα ετσι οπως το εγραψες ανθρωποι που δεν ασχολουντε και πολυ με τις καταθεσεις/επιτοκια κλπ μπορει να νομισουν πως το 1.75 ειναι για καθε μηνα
gia_nnis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τωρα που το ξαναδιαβαζω μπορει να εχεις και δικιο, απλα ετσι οπως το εγραψες ανθρωποι που δεν ασχολουντε και πολυ με τις καταθεσεις/επιτοκια κλπ μπορει να νομισουν πως το 1.75 ειναι για καθε μηνα Πηγαινε σε οποιαδηποτε τραπεζα και πες τους:εχω 10000ε και θελω να τα κλεισω πχ για 6 μηνες τι επιτοκιο δινετε? θα σου πει πχ 1.3% ετσι σκετο! τι καταλαβαινεις???
leukonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Πηγαινε σε οποιαδηποτε τραπεζα και πες τους:εχω 10000ε και θελω να τα κλεισω πχ για 6 μηνες τι επιτοκιο δινετε? θα σου πει πχ 1.3% ετσι σκετο! τι καταλαβαινεις??? Δεν διαφωνω, αλλα για να ρωταει η κοπελα, προφανως δεν ξερει γενικοτερα τι παιζει, και ειπα να το κανω πιο κατανοητο προς αυτη
Afroditi29 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Κοίταξα τον πίνακα, αλλά απ' ότι βλέπω τα υψηλότερα επιτόκια είναι από κάτι τράπεζες που ούτε που ξέρω... Βασικά προσπαθώ να βρω μια τράπεζα με ικανοποιητικό επιτόκιο που να μου προσφέρει όμως και ασφάλεια. Πολλές τράπεζες υπόσχονται ψηλά επιτόκια απλά για να προσελκύσουν καταθέσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα