Ison_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Για ποσά με κάτω από 5 ψηφία δεν αξίζει να ασχολείσαι με επιτόκια. Τα κέρδη είναι αμελητέα πραγματικά... 1
gia_nnis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Κοίταξα τον πίνακα, αλλά απ' ότι βλέπω τα υψηλότερα επιτόκια είναι από κάτι τράπεζες που ούτε που ξέρω... Βασικά προσπαθώ να βρω μια τράπεζα με ικανοποιητικό επιτόκιο που να μου προσφέρει όμως και ασφάλεια. Πολλές τράπεζες υπόσχονται ψηλά επιτόκια απλά για να προσελκύσουν καταθέσεις!Eτσι ακριβως.. γι αυτο σου προτεινα την πειραιως.. και για το χρονικο διαστημα που τα κλεινεις σου δινει καλο επιτοκιο
Afroditi29 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή και να μην έχεις λογαριασμό Πειραιώς γίνεται ν'ανοίξεις λογαριασμό online?? Κατάλαβα καλά? Αυτό όντως θα το φοβόμουν. Προτιμώ να μείνω στην ΕΤΕ αν είναι έτσι...
gia_nnis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή και να μην έχεις λογαριασμό Πειραιώς γίνεται ν'ανοίξεις λογαριασμό online?? Κατάλαβα καλά? Αυτό όντως θα το φοβόμουν. Προτιμώ να μείνω στην ΕΤΕ αν είναι έτσι...Λογαριασμο σου ανοιγουν απο την τραπεζα.. απο κει και περα κερδιζεις καλυτερο επιτοκιο σε λιγοτερους μηνες δεσμευσης(προθεσμιακη) μεσω e-banking
Afroditi29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ok τώρα κατάλαβα... Άρα την ταλαιπωρία του ανοίγματος νέου λογαριασμού στο κατάστημα δεν τη γλιτώνω.. Και τώρα που το τσέκαρα, βλέπω ότι η Εθνική με συμφέρει καλύτερα από αυτό που μου πρότεινες ... Ευχαριστώ πάντως!
gia_nnis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ok τώρα κατάλαβα... Άρα την ταλαιπωρία του ανοίγματος νέου λογαριασμού στο κατάστημα δεν τη γλιτώνω.. Και τώρα που το τσέκαρα, βλέπω ότι η Εθνική με συμφέρει καλύτερα από αυτό που μου πρότεινες ... Ευχαριστώ πάντως!Δηλαδη τι επιτοκιο δινει η Εθνικη? Δωσε ενα παραδειγμα.. Γιατι εγω πιο πανω εγραψα.. προθεσμιακη στα 5000ε για 1 μηνα 1.75%
Afroditi29 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δίνει 1,80%. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά αφού είμαι ήδη στην ΕΤΕ και δίνει και μεγαλύτερο επιτόκιο, γιατί ν' αλλάξω?
gia_nnis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δίνει 1,80%. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά αφού είμαι ήδη στην ΕΤΕ και δίνει και μεγαλύτερο επιτόκιο, γιατί ν' αλλάξω?ημιτελες απαντηση εκτος αν ειναι με τα δικα μου δεδομενα.. δηλαδη το 1.8 το δινει απο τα πρωτα 5000ε και για 1 μηνα γιατι κατι πηρε το ματι μου για ελαχιστο 20000ε στο 3μηνο για λιγοτερο απο 1.8%!!!
IOSTEFO Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ίσως αυτό σας βοηθήσει για να δείτε τα επιτόκια που δίνουν οι τράπεζες. http://www.moneyonline.gr/site/Investments/SearchFuture#results
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα