Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποσά με κάτω από 5 ψηφία δεν αξίζει να ασχολείσαι με επιτόκια. Τα κέρδη είναι αμελητέα πραγματικά...

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξα τον πίνακα, αλλά απ' ότι βλέπω τα υψηλότερα επιτόκια είναι από κάτι τράπεζες που ούτε που ξέρω... Βασικά προσπαθώ να βρω μια τράπεζα με ικανοποιητικό επιτόκιο που να μου προσφέρει όμως και ασφάλεια. Πολλές τράπεζες υπόσχονται ψηλά επιτόκια απλά για να προσελκύσουν καταθέσεις!

Eτσι ακριβως.. γι αυτο σου προτεινα την πειραιως.. και για το χρονικο διαστημα που τα κλεινεις σου δινει καλο επιτοκιο
Δημοσ.

Δηλαδή και να μην έχεις λογαριασμό Πειραιώς γίνεται ν'ανοίξεις λογαριασμό online?? Κατάλαβα καλά? Αυτό όντως θα το φοβόμουν. Προτιμώ να μείνω στην ΕΤΕ αν είναι έτσι...

Δημοσ.

Δηλαδή και να μην έχεις λογαριασμό Πειραιώς γίνεται ν'ανοίξεις λογαριασμό online?? Κατάλαβα καλά? Αυτό όντως θα το φοβόμουν. Προτιμώ να μείνω στην ΕΤΕ αν είναι έτσι...

Λογαριασμο σου ανοιγουν απο την τραπεζα.. απο κει και περα κερδιζεις καλυτερο επιτοκιο σε λιγοτερους μηνες δεσμευσης(προθεσμιακη) μεσω e-banking
Δημοσ.

Ok τώρα κατάλαβα... Άρα την ταλαιπωρία του ανοίγματος νέου λογαριασμού στο κατάστημα δεν τη γλιτώνω.. Και τώρα που το τσέκαρα, βλέπω ότι η Εθνική με συμφέρει καλύτερα από αυτό που μου πρότεινες ... Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Ok τώρα κατάλαβα... Άρα την ταλαιπωρία του ανοίγματος νέου λογαριασμού στο κατάστημα δεν τη γλιτώνω.. Και τώρα που το τσέκαρα, βλέπω ότι η Εθνική με συμφέρει καλύτερα από αυτό που μου πρότεινες ... Ευχαριστώ πάντως!

Δηλαδη τι επιτοκιο δινει η Εθνικη? Δωσε ενα παραδειγμα.. Γιατι εγω πιο πανω εγραψα.. προθεσμιακη στα 5000ε για 1 μηνα 1.75%
Δημοσ.

Δίνει 1,80%. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά αφού είμαι ήδη στην ΕΤΕ και δίνει και μεγαλύτερο επιτόκιο, γιατί ν' αλλάξω?

Δημοσ.

Δίνει 1,80%. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά αφού είμαι ήδη στην ΕΤΕ και δίνει και μεγαλύτερο επιτόκιο, γιατί ν' αλλάξω?

ημιτελες απαντηση εκτος αν ειναι με τα δικα μου δεδομενα.. δηλαδη το 1.8 το δινει απο τα πρωτα 5000ε και για 1 μηνα γιατι κατι πηρε το ματι μου για ελαχιστο 20000ε στο 3μηνο για λιγοτερο απο 1.8%!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...