megaklhs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να γνωρίζω εάν πχ αγοράσουμε κάτι ή έστω πουλίσουμε κάτι στο ebay και μόλις παραλάβουμε η παραλάβει ο αγοραστής το προϊόν και αντί πχ να είναι απο αυτόν που το έχουμε αγοράσει είναι με άλλο όνομα αλλά το πράγμα είναι σωστό μποορούμε να του κάνουμε κάτι η όχι?
Porg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Κανέναν δεν τον νοιάζει τι όνομα γράφει ο φάκελος
megaklhs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Κανέναν δεν τον νοιάζει τι όνομα γράφει ο φάκελος Φίλε απλός ρωτάω γιατί έτυχε σε έναν φίλο μου και το προϊόν αντί να έρθει απο Γερμανία ήρθε απο την Κίνα και στον πωλητή με το όνομα στον φάκελο το βρήκε πιο φθηνό το προϊόν τώρα θα μου πείτε ας πρόσεχε συμφωνώ αλλά λόγω ότι έχει τσαντιστεί γνωρίζει κανείς εάν μπορεί να του κάνει κάτι; Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η ebay δεν θα ασχοληθεί κάν τι λέτε;
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε απλός ρωτάω γιατί έτυχε σε έναν φίλο μου και το προϊόν αντί να έρθει απο Γερμανία ήρθε απο την Κίνα και στον πωλητή με το όνομα στον φάκελο το βρήκε πιο φθηνό το προϊόν τώρα θα μου πείτε ας πρόσεχε συμφωνώ αλλά λόγω ότι έχει τσαντιστεί γνωρίζει κανείς εάν μπορεί να του κάνει κάτι; Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η ebay δεν θα ασχοληθεί κάν τι λέτε; Αν πλήρωσε το ποσό που έλεγε η καταχώρηση και παρέλαβε το προϊόν της περιγραφής δε νομίζω να ασχοληθεί το ebay
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μια φορά έχω πέσει σε τέτοιον πωλητή, λαμογιά μεγάλη.... Επειδή πολλοί αγοράζουν μέσα απο την ΕΕ λόγο ταχύτητας αποστολής γράφουν και αυτοί οτι είναι ΕΕ (uk συνήθως) και στην πραγματικότητα στέλνουν απο Κίνα... Μετά απο μια βδομάδα που δεν έρχεται τίποτα μυρίζει η δουλειά, στις 15 μέρες είσαι σίγουρος πλέον... Σε γενικές γραμμές μπορείς να του πεις οτι θα φάει αρνητική (1 αστεράκι στο shipping time κτλπ) λόγο του οτι η αγγελία ήταν αναληθής και η χώρα προέλευσης φαίνεται στον φάκελο, και αν θέλει να τα βρείτε... Εγώ του είπα να μου γυρίσει την διαφορά (UK item-HK item) και δεν του άφησα αξιολόγηση ούτε τίποτα, αλλιώς του είχα πει αρνητική καπάκι... Φυσικά γύρισε την διαφορά, πιστεύω και στην περίπτωση σου δεν θα πει όχι αφού το πήρατε χαμπάρι...
megaklhs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μια φορά έχω πέσει σε τέτοιον πωλητή, λαμογιά μεγάλη.... Επειδή πολλοί αγοράζουν μέσα απο την ΕΕ λόγο ταχύτητας αποστολής γράφουν και αυτοί οτι είναι ΕΕ (uk συνήθως) και στην πραγματικότητα στέλνουν απο Κίνα... Μετά απο μια βδομάδα που δεν έρχεται τίποτα μυρίζει η δουλειά, στις 15 μέρες είσαι σίγουρος πλέον... Σε γενικές γραμμές μπορείς να του πεις οτι θα φάει αρνητική (1 αστεράκι στο shipping time κτλπ) λόγο του οτι η αγγελία ήταν αναληθής και η χώρα προέλευσης φαίνεται στον φάκελο, και αν θέλει να τα βρείτε... Εγώ του είπα να μου γυρίσει την διαφορά (UK item-HK item) και δεν του άφησα αξιολόγηση ούτε τίποτα, αλλιώς του είχα πει αρνητική καπάκι... Φυσικά γύρισε την διαφορά, πιστεύω και στην περίπτωση σου δεν θα πει όχι αφού το πήρατε χαμπάρι... Και με το να του κάνει αρνητική ψήφο τι κερδίζει? Απλός αυτός θα πάρει μια αρνητική ψήφο σιγά τα αβγά..ο χαζός όμως τα λεφτά του τα έχασε εγώ αυτό ξέρω και του λέω εάν δεν ψάχνει δεν βρίσκει φθηνά.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να γνωρίζω εάν πχ αγοράσουμε κάτι ή έστω πουλίσουμε κάτι στο ebay και μόλις παραλάβουμε η παραλάβει ο αγοραστής το προϊόν και αντί πχ να είναι απο αυτόν που το έχουμε αγοράσει είναι με άλλο όνομα αλλά το πράγμα είναι σωστό μποορούμε να του κάνουμε κάτι η όχι? Πως θα γινει αυτο στο εβαυ να αγοράσεις απο το χ και να σου έρθει απο τον ψ, μπορείς να μου το εξηγήσεις, και τέλος πάντων (δεν ξερω τι εχεις στο μυαλό σου) αυτος που εχει την ευθύνη και θα φαει την καμπάνα αν γινει η στραβή ειναι ο χ.
nikos903 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μα δεν ειπα να αφησει αρνητικη, να πει πως θα αφησει αν δεν γυρίσει την διαφορά ο άλλος ... Άνοιξε case και πες του τα, και άμα κάνει την πάπια και δεν τα γυρίζει κάνεις escalate @ ebay και μπορει να καθαρίσουν αυτοί για σενα. Καλά ποιό ήταν το αντικείμενο που πήρε απο Γερμανία ; Υ.γ Οι αρνητικές δεν τους αρέσουν καθόλου, ουτε οι cases...
megaklhs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μα δεν ειπα να αφησει αρνητικη, να πει πως θα αφησει αν δεν γυρίσει την διαφορά ο άλλος ... Άνοιξε case και πες του τα, και άμα κάνει την πάπια και δεν τα γυρίζει κάνεις escalate @ ebay και μπορει να καθαρίσουν αυτοί για σενα. Καλά ποιό ήταν το αντικείμενο που πήρε απο Γερμανία ; Υ.γ Οι αρνητικές δεν τους αρέσουν καθόλου, ουτε οι cases... Ένα κινητό φίλε.
nikos903 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Άνοιξε case εσύ και πρέπει να βγάλεις άκρη. Εννοούσα πιο συγκεκριμένα, για να δω τον πωλητή και το αντικείμενο τι διαφορά έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα