m.passad Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια μήπως ξέρεται που μπορώ να εκτυπώσω κάτι αφίσες που θέλω στην αθηνα?? Και πόσο θα κοστίσει??
mikelamar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εξαρτάται φίλε τι διαστάσεις και τι χαρτί, πλαστικοποιηση ή όχι βερνίκι εξαρτάται από πολλά. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
fylatos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Παίζει ρόλο και το Τιράζ αν βλέπεις πχ 50 αντίτυπα προς 1 ευρώ το ένα ή 1000 προς 20 λεπτά
m.passad Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 θέλω να τυπώσω κατι αφίσες για το σπίτι μου που μου άρεσαν...
m.passad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Τι διαστάσεις θες τις αφίσες σου και πόσες; ΘΕΛΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12-15 ΑΦΙΣΕΣ ΘΕΛΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12-15 ΑΦΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ...
BritGreek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Για μεγεθος λιγο μεγαλυτερο απο Α3 εγω πληρωνω 1.20-1.50 τη μια. Εχει πολλα μαγαζια για εκτυπωσεις γυρω απο πανεπιστημια. Σκληρο χαρτι με εγχρωμη γυαλιστερη εκτυπωση.
topaz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αν οι διαστάσεις σου είναι μέχρι 30x42cm μπορώ να στα τυπώσω σε laser με κόστος περί του ενός γιούρο... αν είναι μεγαλύτερες, πάνε plotter οπότε... τι διαστάσεις είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα