johnnieinlab Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω ότι το καλό με το taxiplon είναι ότι παρέχει υποστήριξη στους οδηγούς και μια εταιρία τύπου ραδιοταξί, όπου ο οδηγός πληρώνει συνδρομή, έχει τηλεφωνικό κέντρο κτλ. Είναι διαφορετική προσέγγιση
kage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο με την πληρωμη πως γινεται;σε φαση περιμενε να φανει η πληρωμη αλλιως δεν κατεβαινεις; Ποιος ασχετος επελεξε να μην πληρωνουν και με μετρητα στην ελλαδα; Η uber ηρθε πετσοκομενη....ουτε uber x UberBlack-sharing economy-ride sharing! Ουτε απεργιες ταξι , ουτε σπασιματα,ουτε τιποτα; Ταυτόχρονα το uberTAXI προσφέρει διαδρομές κατά 20% φθηνότερες από το ταξί και όπως αναφέρει η έκπτωση ισχύει μέχρι νεωτέρας. Σχεδον ολα τα ραδιοταξι πλεον τους δεινουν tablet ινετ και παρομοια app... http://www.welcomepickups.com http://www.cartogo.gr σύντομα και lyft... Εχουν τρελαθει τελειως μου φαινετε....εδω ο κοσμος δεν εχει μαντηλι να κλαψει τα app για ταξι τον μαραναν 1
GIOVINCO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Απλα μια διαφωνια. Δικαιοτατη η προμηθεια 10%. Πρεπει να ειναι αχαριστος καποιος για να τα θεωρησει πολλα.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 1
Inkjjl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή δίνουν 20% έκπτωση τώρα σοβαρά; Θα το ψάξω. Γενικά εξωτερικό δε βρίσκω λόγο γιατί κάποιος να κλείσει Uber κι όχι κάποιο άλλο προπληρωμένο. Προσωπικά το βρίσκω πολύ ακριβό το Uber όπου το έχω χρησιμοποιήσει και μιλάω για UberX κι όχι προφανώς UberTaxi που είναι κανονικό ταξί. Από τιμές είναι άρρωστο το Viva και το μόνο προπληρωμένο στην Ελλάδα (πράγμα που μετράει για πολλούς λόγους) αλλά έχει τρομερά προβλήματα αξιοπιστίας δυστυχώς. Με έχει κρεμάσει πολλάκις αλλά είχα κάνει και κάτι διαδρομές Ελ. Βενιζέλος με 22 ευρώ. Το εξαιρετικό car club cartogo κάποιοι φρόντισαν να μας αφήσει χρόνους ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ακόμα και το site είναι κάτω. Εξωγενείς παράγοντες μου είπαν από την εταιρεία μιας και ήμουν φανατικό μέλος. Στο εξωτερικό που βρίσκομαι τέτοια κόλπα δουλεύουν πολύ και πολύ με βόλευε στην Αθήνα όταν κατέβαινα για μικρές διαδρομές. Έλεος απλά σε αυτή τη χώρα σε κάποια θέματα με το κατεστημένο. Μακάρι να έρθει η Zipcar να τους κλείσει όλους να τελειώνουμε!Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στην Αθήνα να παίξω με κάποια εφαρμογή αν δεν έχει κάποια έκπτωση. Στο Uber ας πούμε το μόνο πλεονέκτημα που διακρίνω (αν έχει τιμή ταξιμέτρου) είναι ότι πληρώνω με κάρτα και γλιτώνω τα "φιλαράκι δεν έχω 20 λεπτάκια να σου δώσω, σε πειράζει;", κάτι για το οποίο λατρεύω και Viva (όταν έρχεται βέβαια. χαχα).
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 [...]Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στην Αθήνα να παίξω με κάποια εφαρμογή αν δεν έχει κάποια έκπτωση. [...] Επειδή πχ στο taxibeat μπορείς να κάνεις rate τον ταξιτζή καθώς και να δεις το rating από προηγούμενους πελάτες. Αν το rating πέσει χαμηλά, βγαίνει απ το πρόγραμμα απ όσο ξέρω. Αυτός είναι για μένα υπεραρκετός λόγος να χρησιμοποιώ εφαρμογές τέτοιου είδους. Μπορείς να το δεις και σαν «έκπτωση» όμως. Τις τελευταίες 10 φορές που πήρα taxi, μόνο μέσω taxibeat πήρα ρέστα ακριβώς όσα έπρεπε.
Inkjjl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ε καλά τώρα, αυτά στην Ελλάδα είναι θέμα μπλα μπλα. Αν είσαι καλός στο μπλα μπλα, τους κουμαντάρεις όλους και του λες και πώς ακριβώς θα σε πάει και τελειώνει. Οπότε για εμένα αυτό δεν είναι κίνητρο. Τώρα αυτό με τα ρέστα, και μόνο που εμπλέκονται μετρητά στη διαδικασία, είναι αρκετό να με ξενερώσει. Δε μπορώ να κουβαλάω συνάλλαγμα ανά πάσα στιγμή αφενός ούτε κέρματα και για να το πω και τελείως απλά, γιατί να χάνεις χρόνο με την πληρωμή (ειδικά αν σε αφήσει σε πολυσύχναστο σημείο και κορνάρουν από πίσω) και γιατί να βρωμίζεις τα χέρια σου αγγίζοντας λεφτά..; Γενικά όπου εμπλέκεται πλαστικό χρήμα, η διαφάνεια είναι εγγυημένη καθώς και η ευκολία.
bounce2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο με επαγγελματίες οδηγούς είναι μισή υπηρεσία σε σχέση με το εξωτερικό. Βέβαια το carsharing με πληρωμή είναι παράνομο, αλλά εκεί έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει και αν θα καταφέρουν να το κάνουν. Κατα τα άλλα αποφεύγω το ταξί όπως ο διάολος το λιβάνι οπότε...
Aias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 να καταλαβω.Αν παρω καποιον δωρεαν με το αμαξι μου και τον μεταφερω ειναι παρανομο?Χρεωνει κατι το Uber X?Αν δεν υπαρχει χρεωση μια χαρα νομιμο ειναι.
forgotten Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 μεχρι να βρεθει κανενας να παρει κανα πελατη μεσω αυτου του uber να τον δειρει να τον ληστεψει και μην τον ειδατε μετα...
60dim60 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εφαρμογή για τα wf έχει μόνο αυτή η εταιρεία Sent from my GT-I8750
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Λιγο αργα για ΟΛΑ αυτα πλεον, το Μετρο σε παει παντου με μονο 30 ευρω για ολο τον μηνα. Να το εκαναν παλια που περιμενες μια ωρα για ταξι ναι! οχι τωρα που σε καθε γωνια εχει και μια πιατσα που παρακαλανε για πελατη. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή πχ στο taxibeat μπορείς να κάνεις rate τον ταξιτζή καθώς και να δεις το rating από προηγούμενους πελάτες. Αν το rating πέσει χαμηλά, βγαίνει απ το πρόγραμμα απ όσο ξέρω. Αυτός είναι για μένα υπεραρκετός λόγος να χρησιμοποιώ εφαρμογές τέτοιου είδους. Μπορείς να το δεις και σαν «έκπτωση» όμως. Τις τελευταίες 10 φορές που πήρα taxi, μόνο μέσω taxibeat πήρα ρέστα ακριβώς όσα έπρεπε. Κακη αξιολογηση μπορει να αφησει και μια επειδη της τα φοραει ο αντρας της και ειχε την απαιτηση να την παει ο ταριφας Μενιδι Πειραια μεσα σε 10 λεπτα γιατι της ειπαν "τρεχα τωρα την εχει καβαλησει, τρεχα να τους πιασεις στα πρασα!"
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Κακη αξιολογηση μπορει να αφησει και μια επειδη της τα φοραει ο αντρας της και ειχε την απαιτηση να την παει ο ταριφας Μενιδι Πειραια μεσα σε 10 λεπτα γιατι της ειπαν "τρεχα τωρα την εχει καβαλησει, τρεχα να τους πιασεις στα πρασα!" Αυτές οι αξιολογήσεις "χάνονται" μέσα στο σύνολο όταν ο οδηγός είναι σωστός και δεν αρκούν για να του ρίξουν το μέσο όρο τόσο πολύ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγω ειμαι περιεργος τι ποσοστο (τις %) θα κανει χρηση να καλεσει ταξι μεσα απο καποια εφαρμογη και τι ποσοστο (παλι τις %) θα κατσει να δει τις αξιολογησεις; Ειδικα οταν πλεον με το που βγεις απο το σπιτι σου (σχεδον) βρισκεις ταξι. Μην ξεχναμε οτι η μεγαλυτερη μεριδα που περνει πλεον ταξι ειναι κατι παππουδες και γιαγιαδες που λογω οτι δεν μπορουν θελουν ταξι για να τους αφησει εξω απο το σπιτι τους.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγω ειμαι περιεργος τι ποσοστο (τις %) θα κανει χρηση να καλεσει ταξι μεσα απο καποια εφαρμογη και τι ποσοστο (παλι τις %) θα κατσει να δει τις αξιολογησεις; Ειδικα οταν πλεον με το που βγεις απο το σπιτι σου (σχεδον) βρισκεις ταξι. Μην ξεχναμε οτι η μεγαλυτερη μεριδα που περνει πλεον ταξι ειναι κατι παππουδες και γιαγιαδες που λογω οτι δεν μπορουν θελουν ταξι για να τους αφησει εξω απο το σπιτι τους. Δεν ισχύει αυτό. Ο κόσμος πλεον ξύπνησε και όταν είναι να πάρει ταξί, θέλει το καλύτερο και το αυτονόητο απο την υπηρεσία. Και αυτά δεν του τα προσφέρει ο χύμα ταξιτζής με το άθλιο ταξί και το τσιγάρο στο χέρι! Επιπλέον οι εφαρμογές αυτές είναι σημαντικές και στα θέματα ασφαλείας. Ειδικά για κοπέλες μικρής ηλικίας είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως καταγράφεται ποιος οδηγός θα έρθει, τα στοιχεία του, το όχημα, η διαδρομή κλπ. Χρησιμοποιώ το taxibeat από την πρώτη μέρα που βγήκε σχεδόν 3 χρόνια πριν και στα 350+ δρομολόγια που έχω κάνει εως τώρα, άντε να έτυχαν 2-3 περιπτώσεις οδηγών που είπα "αυτοί δεν ταιριάζουν σε μια τέτοια υπηρεσία".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα