Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα ποσο ειναι ασφαλες? Θελω να μεταφερω τον Η/Υ απο μια πολη κοντα στην Φλωρινα, στην Συρο οπου σπουδαζω. Εννοειτε οτι θα κολλησω και αυτα τα αυτοκολλητα που λεει "ευθραστο" κτλ. (Αυτα αληθεια τα αγοραζουμε μονοι μας ή εχουν αυτοι εκει?). Ξερεται γενικα αν προσεχουν κατα την μεταφορα των δεματων?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να μην το κάνεις, το θεωρώ πολύ επικίνδυνο και μια φορά έχω καεί έτσι.

Καλύτερο θεωρώ αν μπορείς να λύσεις τελείως τον υπολογιστή και να μεταφέρεις ξεχωριστά το κουτί και ξεχωριστά (με κατάλληλο αμπαλάζ που μπορείς να το παρακάνεις όσο θες) τα επιμέρους εξαρτήματα, γιατί έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να καταπονηθούν ή να χυμάρουν τα πράγματα που είναι στο κουτί και τα πλέον ευαίσθητα (σκληρούς) μπορείς να τα πάρεις σε μια τσάντα. Όταν φτάσεις στον προορισμό το ξαναστήνεις.

Το έχω κάνει πολλές φορές, τον έχω πάει και 2 φορές βόλτα στο εξωτερικό έτσι και κανένα πρόβλημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ αν το κάνεις πάντα πριν ακουμπήσεις ηλεκτρονικά γειώνεσαι (πιάνοντας π.χ. μια βρύση ή τη γείωση μιας πρίζας) και τα βάζεις πριν από οτιδήποτε άλλο μέσα σε αντιστατικό σακουλάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Συσκεύασέ το καλά και δεν θα έχει θέμα. Προσπάθησε να βρεις ένα κουτί από καινούργιο κουτί (χαρτόκουτο με φελιζόλ κλπ) ή τύλιξέ το με υλικό συσκευασίας και βάλτο σε ένα κουτί. Γράψε και προσοχή, εύθραυστό κλπ και είναι εντάξει.  Έχω στείλει κι εγώ και όλα οκ.

Δημοσ.

Μονο το κουτι ή ολο το πακετακι (οθονη κλπ) ?

Κουτι και οθονη, σε διαφορετικα κουτια.

Συσκεύασέ το καλά και δεν θα έχει θέμα. Προσπάθησε να βρεις ένα κουτί από καινούργιο κουτί (χαρτόκουτο με φελιζόλ κλπ) ή τύλιξέ το με υλικό συσκευασίας και βάλτο σε ένα κουτί. Γράψε και προσοχή, εύθραυστό κλπ και είναι εντάξει.  Έχω στείλει κι εγώ και όλα οκ.

Εχω το κουτι απο απο οταν αγορασα το case, μαζε με τα 2 μεγαλα κομματια φενιζολ που εχει μεσα. Και εννοειτε θα το τυλιξω απο παντου με ταινια για να μην ανοιξει απο το βαρος του, αν και το εχω ηδη κανει αυτο μια φορα και δεν ειχε θεμα αλλα πιο πολυ για ασφαλεια.

Δυστηχως δεν με βολευει να το ξεστησω μιας και που γυρναω πισω για Χριστουγεννα με αεροπλανο.

Δημοσ.

Στείλτο έτσι τότε μια χαρά θα είναι. Αν θες βγάλε μόνο το δίσκο και στείλτον χώρια ή πάρτον  μαζί σου αν νιώθεις πιο ασφαλής :) Τα άλλα τι να πάθουν

Δημοσ.

Ποιον απο ολους? :P

Αν εχω χωρο στην χειραποσκευη, τοτε κατι τετοιο θα κανω, αλλα και παλι δεν νομιζω να εχει θεμα.

Πανω κατω, για μια τετοια μεταφορα ποσες μερες θα παρει? Να ενημερωσω οτι πλοιο για Συρο εχει 2 φορες το 24ωρο.

Δημοσ.

Το κουτί του case αν έχει σκληρό φελιζόλ (και όχι μαλακό αφρώδες) πιθανότατα να μην αντέξει και να σπάσει. Επομένως κάρτα γραφικών και ψύκτρα καλά είναι να τα βγάλεις γιατί θα φάνε καλούς κραδασμούς.

Τα υπόλοιπα, αφου έχεις τα κουτιά τους θα την παλέψουν μια χαρά. Απλά ότι συσκευασίες έχεις, να είναι "σφιχτές" και χωρίς περιθώρια για μετακινήσεις στο εσωτερικό τους. Εν ανάγκη γέμισε τα κενά με κάποιο cushioning.

Δημοσ.

Κομματακια καντον, οπως λενε τα παιδια πανω, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο…..

Σκεψου οτι σχεδον ολα(mobo,ram,vga κλπ)  χωρανε σε μια backpack εκτος απο το κουτι.

Για οθονη, με καλο τυλιγμα και το αυτοκολλητο fragile απο εξω και εισαι κομπλε.

ps: σε αντιστατικα σακουλακια βεβαια.

Δημοσ.

Φυσαλιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φυσαλιδες και παλι φυσαλιδες και μετα φελιζολ και παλι φυσαλιδες. Στο μαγαζι που δουλευα ετσι στελναμε τους υπολογιστες στην αντιπροσωπια. Και μαλιστα μεγαλες φυσαλιδες ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το κουτί του case αν έχει σκληρό φελιζόλ (και όχι μαλακό αφρώδες) πιθανότατα να μην αντέξει και να σπάσει. Επομένως κάρτα γραφικών και ψύκτρα καλά είναι να τα βγάλεις γιατί θα φάνε καλούς κραδασμούς.

Τα υπόλοιπα, αφου έχεις τα κουτιά τους θα την παλέψουν μια χαρά. Απλά ότι συσκευασίες έχεις, να είναι "σφιχτές" και χωρίς περιθώρια για μετακινήσεις στο εσωτερικό τους. Εν ανάγκη γέμισε τα κενά με κάποιο cushioning.

ισως αυτο κανω, εχω κουτια της ψυκτρας και της καρτας τα οποια μπορω να τα στειλω και χωρια.

Φυσαλιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φυσαλιδες και παλι φυσαλιδες και μετα φελιζολ και παλι φυσαλιδες. Στο μαγαζι που δουλευα ετσι στελναμε τους υπολογιστες στην αντιπροσωπια. Και μαλιστα μεγαλες φυσαλιδες ;)

Ισως το γεμισω με φυσαλιδες εκτος και εντος case, και ισως βαλω και αναμεσα στους σκληρους δισκους. Απο που αγοραζω? Παω στα ΕΛΤΑ και τα παιρνω ή υπαρχουν στα super market?

Το cushioning ΄και το καντον τι ειναι?

Δημοσ.

Βγάλε τους δίσκους και τύλιξε τους ξεχωριστά ώστε να μην φάνε κραδασμοούς

Απο εκεί και πέρα τα υπόλοιπα δεν έχουν πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΣΑ!!!!

σε καμία περίπτωση..κρίμα είναι,έχει μεγάλη πιθανότητα να χαλάσουν.

Δημοσ.

Κανε μια ερωτηση και στη μεταφορικη που ειναι μετα το στρατοπεδο ανεβαίνοντας για ταλαντα.

Δεν εισαι απο αθηνα ετσι? Γιατι θα βολευε να στο βαλει καποιοσ στο καραβι και να παραλαμβανεσ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...