voltmod Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ανάμεσα στους κατόχους smartphones με λειτουργικό σύστημα Android, εκείνοι που διαθέτουν συσκευή Nexus θα λέγαμε ότι είναι οι πιο ανυπόμονοι. Όταν βγαίνει κάτι καινούριο, υποθέτουν ότι βρίσκονται πρώτοι στην σειρά, και δικαιωματικά.Ένας από τους λόγους για να προτιμήσει κάποιος μία συσκευή Nexus είναι αυτή η απευθείας σύνδεση με το Android, με τον τρόπο μάλιστα που το οραματίζεται η Google, ή τουλάχιστον αυτός ήταν ο στόχος. Από ότι φαίνεται η Google δεν μπορεί να μείνει σταθερή σε αυτό που είχε υποσχεθεί σχετικά με τις αναβαθμίσεις των συσκευών Nexus και των εκδόσεων Google Play, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για μία νέα εποχή Nexus, όπου οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν λόγο. Υποτίθεται ότι οι συσκευές Nexus λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις μέσα σε δύο εβδομάδες από την ώρα που θα γίνει διαθέσιμη μία αναβάθμιση Android. Όπως όμως διαπίστωσε το Android Police, η διαδικασία είναι πια περισσότερο... δημοκρατική με την ιστοσελίδα υποστήριξης της Google να λέει "αναλόγως τον πάροχο σας, μπορεί να πάρει περισσότερο από δύο εβδομάδες για να λάβετε μία αναβάθμιση από την διάθεση της". Το χρονικό διάστημα υποστήριξης των συσκευών Nexus παραμένουν οι 18 μήνες. Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εγκαταστήσετε την αναβάθμιση στο κινητό σας, χωρίς να περιμένετε με αγωνία την ειδοποίηση για το OTA update (Over-The-Air), αλλά για τους περισσότερους χρήστες τέτοιες διαδικασίες δεν είναι εύκολες. Το πιθανότερο είναι η Google πάντως -με την συγκεκριμένη αλλαγή στην ιστοσελίδα υποστήριξης- να θέλει να προστατεύσει τον εαυτό της όταν οι πάροχοι δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που εκείνη υπόσχεται με τις αναβαθμίσεις και τίποτα περισσότερο. Για να δούμε όμως... Site: SlashGear
Qman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι λειτουργικό διαμάντι είναι αυτό! Η ίδια η εταιρεία που το διανέμει δεν το δίνει ούτε στις δικές τις συσκευές άμεσα. Δεν είμαι apple fan boy αλλα ρε παιδί μου ότι κάνει το κάνει σωστά και με σεβασμό στον καταναλωτή που ναι μεν του τα παίρνει χοντρά (σχετικό είναι αυτό γιατί αντίστοιχες τιμές παίζει σε android συσκευές βλ. note 4 ένα απλό παράδειγμα) αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Edit: Για να ξεκαθαρίσω δεν υποστηρίζω καμιά εταιρεία. Αυτό που λέω είναι ότι είναι απαράδεκτη η Google να μην δίνει τα updates της άμεσα στα Nexus κινητά της μόνο και μόνο για να βγάλει κάνα φράγκο απο τις εταιρείς κινητής που δεσμεύουν την όλη διαδικασία ώστε να φορτώσουν με δικά τους bloatware. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2014 από Qman 5
basilis5 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους... χειρισμους. δεν υπαρχει δικαιοκογια για εμενα για μια εταιρια του μεγεθους της google.. 3
belkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 αυτη η εταιρια οσο παει και γινεται χειροτερη 3
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά συνέβαιναν ανέκαθεν, ειδικά όσοι είχαν nexus της Samsung θα ξέρουν. Ας μας πει και ο thresh που περίμενε μηνες μάταια αναβαθμίσεις.. Με lg και Asus δεν έχω παρατηρήσει ανάλογη άθλια κατάσταση, με τη μοτοφολα δε ξέρω πως θα εξελιχθεί Είναι βέβαια πάρα πολύ εύκολο σε ένα nexus (ο,τι κι αν είναι αυτό) να κάνεις τη συσκευή σου unbranded, να περάσεις μόνο μια φορά firmware της google (τα έχει στο επίσημο site της) και να παίρνεις τις αναβαθμίσεις απευθείας απο αυτούς στη συνέχεια, οπότε μικρό το κακό και πολλή φασαρία για το τίποτα το άρθρο. 2
NickTG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 (σχετικό είναι αυτό γιατί αντίστοιχες τιμές παίζει σε android συσκευές βλ. note 4 ένα απλό παράδειγμα) Με τη διπλάσια μνήμη (32GB vs 16GB) είναι αυτή τη στιγμή 80+Ε φθηνότερο το Note από το Plus.
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ε και πάλι δε λες λογική τη τιμή του note 4, γελοία είναι 1
lostresam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 νιωθω οτι καπου το εχει χασει η google τωρα τελευταια...λιγο οι αναβαθμισεις στις νεξους συσκευες,λιγο οι ιδιες συσκευες της.. 3
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 οι συσκευές της ήταν και θα είναι ελλιπείς, πλέον ίσως δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα 1
NickTG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ε και πάλι δε λες λογική τη τιμή του note 4, γελοία είναι Δεν έχει βέβαια και ιδιαίτερο ανταγωνισμό στην κατηγορία του. Ακόμα και έτσι σε λίγο θα είναι κάτω από τα 600Ε.
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ναι οκ, αν και τα συγκεκριμένα δεν παίρνουν εύκολα τη κατηφόρα άλλων ναυαρχίδων
AMD Expert Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Γι'αυτό τελευταία φορά που παίρνω Nexus προϊόν. Πιο περίπλοκο το bootloader unlock σε Nexus 5 & 7 από το Z1 Compact μου και γενικώς αίσθηση φτήνιας, φτωχά ηχεία κλπ. Δεν αξίζουν πλέον 2
menthol1979 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μετά την ΠΑΤΑΤΑ που έκανε με τη διανομή της 5 στα Nexus 7 (2012) που κυριολεκτικά τα σκότωσε, λογικό ήταν να το ξανασκεφτεί. Τα εν λόγω ταμπλετάκια ενώ ήταν μια χαρά η αναβάθμιση τα έκανε πιό αργά και από την καθυστέρηση. 1
kfoynt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ένας από τους σοβαρότεροτερους λόγους που μέχρι τώρα αγόραζα android...
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μετά την ΠΑΤΑΤΑ που έκανε με τη διανομή της 5 στα Nexus 7 (2012) που κυριολεκτικά τα σκότωσε, λογικό ήταν να το ξανασκεφτεί. Τα εν λόγω ταμπλετάκια ενώ ήταν μια χαρά η αναβάθμιση τα έκανε πιό αργά και από την καθυστέρηση. καλά αυτά έχουν τους μουφο-tegra, είναι καταδικασμένα, το 7 του '13 πάει μια χαρά με 5.0 Γι'αυτό τελευταία φορά που παίρνω Nexus προϊόν. Πιο περίπλοκο το bootloader unlock σε Nexus 5 & 7 από το Z1 Compact μου και γενικώς αίσθηση φτήνιας, φτωχά ηχεία κλπ. Δεν αξίζουν πλέον δεν έχω ασχοληθεί με ξεκλείδωμα bootloader σε sony (ακόμα), αλλά τα toolkit που κυκλοφορούν για τα Nexus νομίζω ότι είναι πολύ εύχρηστα και ας μην είσαι και μάστερ του είδους επίσης το καλό με αυτά είναι ότι άμα ξέρεις τι παίζει σε ένα, τα ίδια ισχύουν και σε όλα τα άλλα όποιος και αν είναι ο vendor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα