guido Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Γι'αυτό τελευταία φορά που παίρνω Nexus προϊόν. Πιο περίπλοκο το bootloader unlock σε Nexus 5 & 7 από το Z1 Compact μου μπορείς να μου εξηγήσεις την πολυπλοκότητα του να δώσεις απλά ένα " fastboot oem unlock " ; 2
Swimmer21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ έχω ήδη Android Lollipop 5.0 στο Samsung galaxy S2 μου
s3v3r0us Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 οι συσκευές της ήταν και θα είναι ελλιπείς, πλέον ίσως δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα Τι ακριβώς έλειπε από τις συσκευές Nexus ;;
nickelodeon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τι ακριβώς έλειπε από τις συσκευές Nexus ;; Πρώτο και καλύτερο που μου έρχεται στο νου οι μούφα κάμερες που έχουν όλα τα Nexus και αδικαιολογήτως και το καινούριο που είναι πανάκριβο.
NickTG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Πρώτο και καλύτερο που μου έρχεται στο νου οι μούφα κάμερες που έχουν όλα τα Nexus και αδικαιολογήτως και το καινούριο που είναι πανάκριβο. Όπου έχω διαβάσει για το καινούριο λένε καλά λόγια για την κάμερα. Δεν το έχω ψάξει τόσο βέβαια. Για βάλε κανένα link.
Swimmer21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλή κάμερα έχει με image stabilization, αλλά είναι χειρότερη απο το S5
calculator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Βρε καλά σας κάνει. Σπρώξτε λεφτά στη Google και άλλα και θα καλοπεράσετε.
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Και μπαταρία λίγο χειρότερη από LG G3Είπα κι εγώ έβαλαν μια φορά καλή μπαταρία, αλλά τελικά αποφάσισαν να το πηδήξουν το θέμα με 6" και 1440p.. Ο,τι να'ναι.. Εδώ βλέπεις άλλοι έχουν φτάσει τις 7ωρες (χρήση οθόνης με μια φόρτιση) και η Google συνεχίζει το χαβα της λες και είσαι όλη την ωρα αγκαλιά με το φορτιστή Εγώ προσωπικά για αυτό απέρριψα το Ν5, έχει τη χειρότερη αυτονομία σε σχέση με ο,τι έκανε και κάνει 300€ πλέον, και μετά τις δυσάρεστες εμπειρίες με gnex & Ν4 αποφάσισα να μείνω μακρια. Ενα power bank που είχα το χάρισα.. Έπαψα να μένω μες στη μέρα
nickelodeon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Όπου έχω διαβάσει για το καινούριο λένε καλά λόγια για την κάμερα. Δεν το έχω ψάξει τόσο βέβαια. Για βάλε κανένα link. Όλοι αρχικά την συγκρίνουν με την κάμερα του Nexus 5 και φυσικά είναι πολύ καλύτερη αλλά σε σύγκριση με Galaxy , Iphone, Xperia, Lumia μένει πίσω. Εγώ απο τα review που διάβασα και κανα δύο βίντεο απο phonearena και άλλους αποκόμισα ότι ακόμη και σε καλό φως μπορεί να χρειαστεί να βγάλεις την ίδια φωτογραφία δυο τρεις φορές για να σου κάτσει μια καλή, σε σκοτάδι δεν παλεύεται με τίποτα και το βίντεο έχει θέματα με συνεχής και ενοχλητική εστίαση. Μπορεί να στρώσει με update απλά για τώρα δεν εντυπωσιάζει.
Swimmer21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Είπα κι εγώ έβαλαν μια φορά καλή μπαταρία, αλλά τελικά αποφάσισαν να το πηδήξουν το θέμα με 6" και 1440p.. Ο,τι να'ναι.. Δυστυχώς τα 2Κ κινητα δεν μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν τις 5 ώρες screen time.. Αναμενόμενο Γι αυτο και το LG G2 ξεπερναει σε ωρες χρησης το LG G3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα