Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια προταση οσο καλη μπορει να ειναι σε αυτα τα λεφτα

Μπραβο ρε φιλε παρολο που το παληκαρι τρολαρει ασυστολα καταφερες και του εβγαλες συνθεση :P(δεν το λεω ειρωνικα)

Θελω να φτιαξω εναν οσο πιο τουμπανο γινεται gaming pc κοντα στα 280 ευρω/ πειτε μου κομματια  :blink: :huh:

Μα γιατι να δωσεις 280 οταν αυτο http://www.skroutz.gr/s/432246/OEM-TopTech-10-VIA-8850-512MB-4GB-Flash-3G.htmlτα παιζει ολα και μαλιστα στο ultra?

• Like 2
Δημοσ.

Οποτε φιλε οπως καταλαβαινεις απο το κλιμα που επικρατει καλύτερα να μαζεψεις και να πας τουλαχιστον 400 για ενα στοιχιωδες gaming..

Δημοσ.

Μια προταση οσο καλη μπορει να ειναι σε αυτα τα λεφτα

Καλη η προσπαθεια αλλα το Deer τροφοδοτικο βγαζει ματια...

Δημοσ.

1ον δεν τρολαρω και 2ον θελω να μου απαντησετε κατι αλλο / βασικα επειδη εχω πορωθει με το minecraft και το counter strike αν μπορω να φτιαξω ενα pc μονο για τα παιχνιδια αυτα σε αυτα τα λεφτα;

Δημοσ.

για το Minecraft π λες επειδη εχω παιξει αρκετες ωρες οι απαιτησεις του ειναι αστειες ΧΩΡΙΣ mods ομως,αν ειναι να περασεις κανα forge και να ξεκινησεις να παιρνας 20-30-40 η δεν ξερω και εγω ποσα mods στο παιχνιδι τοτε ειναι τα δυσκολα,ειδικα αμα βαλεις και texture mods.Εκει χρειαζεσαι σιγουρα SSD και 2-3GB ram πιασμενα μονο για το παιχνιδι οποτε θες ενα 8αρι στο συστημα σου για να εισαι καλλημενος,απο καρτα γραφικων και επεξεργαστη δεν θες τρελα πραγματα αλλα και παλι τα λεφτα π λες ειναι πολυ λιγα.Καλυτερα μαζεψε κανα 500αρι μεχρι τις γιορτες μπας και κανεις δουλεια σου τοτε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...