Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,

Εχει κανεις καποια εμπειρια σε τηλεφωνικες πωλησεις προωθησης προιοντων, σαν και αυτες τις αγγελιες που υπαρχουν παντου. Εχει κανεις δουλεψει να μας πει πως ειναι και αν αξιζει.

Δημοσ.

Για να το με απλά λόγια στα γρήγορα: εκμετάλλευση, καναδυό μήνες χωρίς συμβόλαιο/χωρίς ένσημα, δήθεν 'training' και μετά άντε γεια και παίρνουν καινούργια φουρνιά σκλάβων.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρταται σε ποια εταιρεια θα πας να δουλεψεις.Πχ εχω δουλεψει σε γνωστη εταιρεια για 5μηνες, με μηνιαια συμβαση στα 550 μικτα 8ωρο + εξτρα οι υπερωριες και πληρωνομουν κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης.Απο την αλλη μερια εχω επισης δουλεψει και σε εταιρεια με αοριστου χρονου συμβαση,χωρις πληρωμη η εκπαιδευση για 7 μερες ΤΣΑΜΠΑ και στο τελος με εδιωξαν και φυσικα δεν πληρωθηκα

Δημοσ.

Οπότε TS, για καλό και για κακό ψάξου, γκούγκλαρε ποιά εταιρεία είναι και δες εμπειρίες από άτομα που έχουν δουλέψει εκεί.

Δημοσ.

αν δεν εισαι ενα βημα πριν σου κανουν κατασχεση και βγεις να μεινεις στον δρομο η υπερβολικα απελπισμενος με τα χρεη στο ταβανι η εισαι ετοιμος να πυροβοληθεις απο 10 εκατοστα με καλασνικοφ μην πας..ειναι οτι χειροτερο μπορεις να βρεις για προσωρινη δουλεια...καλυτερα μοιραζε φυλλαδια στον δρομο.. 3 φιλοι μου πηγαν και τους 3 τους εκμεταλευτηκαν και μετα τους ειπαν αντε γεια! οι 2 δεν πηραν τιποτα για 7 μερες που πηγαν και ο αλλος εκατσε ενα μηνα και μετα τον εδιωξαν!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...