Iris_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλή ιδέα φαίνεται. Ειδικά αν περάσουν χρόνια και το ξαναδεί, εκεί να δεις πόση συναισθηματική αξία θα έχει. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τις 50 αποχρώσεις τις έχει διαβάσει;Δεν τις έχει διαβάσει Έχω και τα 3 να της τα δώσω λες; Καλή ιδέα φαίνεται. Ειδικά αν περάσουν χρόνια και το ξαναδεί, εκεί να δεις πόση συναισθηματική αξία θα έχει.Κατά εκεί πάει
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δεν τις έχει διαβάσει Έχω και τα 3 να της τα δώσω λες; Κατά εκεί πάει Κάνω ότι δεν διάβασα ότι τα έχεις και τα 3 :| Καλή φάση το άλμπουμ, το έχω κάνει και γω με μεγάλη επιτυχία....και τζάμπα από το section των προσφορών 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κάνω ότι δεν διάβασα ότι τα έχεις και τα 3 :| Καλή φάση το άλμπουμ, το έχω κάνει και γω με μεγάλη επιτυχία....και τζάμπα από το section των προσφορών Γαματα βιβλία. Θα τις πάω τον Φλεβάρη να δουν και την ταινία. Γενικά είμαι ο "φιλεναδας" δεν κάνω παρέα με άντρες εκτός από τον κολλητό που μεγαλώσαμε μαζί.
Razor_7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Γαματα βιβλία. Θα τις πάω τον Φλεβάρη να δουν και την ταινία. Γενικά είμαι ο "φιλεναδας" δεν κάνω παρέα με άντρες εκτός από τον κολλητό που μεγαλώσαμε μαζί. 3
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 εντ δε τρολ γκοους ονΓιατί το λες αυτό;
Tragic! Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μια π... , 10 ευρώ για τις υπηρεσίες και μια τριντέντ να ξεβρωμισει ο στομας της. Τι άλλο θα ακούσουμε... λουλουδάκια αδερφέ απλό ρομαντικό οικονομικό και όμορφο 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Έκλεισε. Θα κάνω άλμπουμ με αναμνήσεις να το έχει να θυμάται τις καλές στιγμές στο μέλλον. Βρήκα και ένα ωραίο μαγαζί όταν γύριζα σπίτι και είδα πολλά και καλά οπότε εκεί κατέληξα. Ευχαριστώ αυτούς που με βοήθησαν και αυτούς που με τρολλαραν με την καλή έννοια και με έκαναν να γελάσω
Tragic! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίος μεγάλε σκισ' τη γάτα και μη φοβάσαι τιποταααααααα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίος μεγάλε σκισ' τη γάτα και μη φοβάσαι τιποτααααααααΉ κοπέλα είναι φίλη... Nothing more
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Παρτης ενα βιβλιο για την μοδα .Η καποια βιογραφια, της Κοκο ξερω γω
revolver1990 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ή κοπέλα είναι φίλη... Nothing more όπως και να χει σκίστη να.
Highlander Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ή κοπέλα είναι φίλη... Nothing more Κοίτα, όταν είσαι με τη δικιά σου, μπορείς να το λες και να γίνεσαι πιστευτός. Εκτός κι αν η δικιά σου κοιτάει insomnia, μη μας λες κουλά. - Θέλω να μείνουμε φίλοι. - Δεν γίνεται. - Γιατί δεν γίνεται ; - Γιατί έχεις βυζιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα