GeorgeHellas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 +ότι σαν νέος οδηγός πρέπει να κάνει επασφαλιστρο για να είναι κομπλέ με την ασφαλιστική
gia_nnis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ένα seat ibiza 2001 1400cc me 128.000χιλ. στα 1500€ το αμάξι είναι πιπίλα ατρακάριστο.. πολύ καλό το πήγαμε και στο μηχανικό εχθές είναι ευκαιρία λέει!!!τα 10 λιτρα/100χλμ και αυτα ευκαιρια ειναι!!! οπως και τα 240ε/ετος!!!
ParhsG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Εγω πάντως δεν έχω δίπλωμα εδώ και χρόνια ,είχα χάσει το πορτοφόλι και όσες φορες με εχουν σταματήσει δε λένε τίποτα που δεν έχω... Ακόμα και ασφάλεια πλεον το βλέπουν ηλεκτρονικά αν έχεις. Μια φορά δε το είχα μαζί μου και μου λέει δε πειράζει και άκουγα απο το τηλέφωνο που το έλεγε μεχρι ποτε έχω ασφάλεια.
gia_nnis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Εγω πάντως δεν έχω δίπλωμα εδώ και χρόνια ,είχα χάσει το πορτοφόλι και όσες φορες με εχουν σταματήσει δε λένε τίποτα που δεν έχω... Ακόμα και ασφάλεια πλεον το βλέπουν ηλεκτρονικά αν έχεις. Μια φορά δε το είχα μαζί μου και μου λέει δε πειράζει και άκουγα απο το τηλέφωνο που το έλεγε μεχρι ποτε έχω ασφάλεια.ναι γιατι δεν σου εκατσε τροχαια.. υπαρχει προστιμο για ελλιπης στοιχεια! 1
ParhsG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό ναι. Αν σου κάτσει τροχαία έχεις πρόβλημα...Συνηθως όμως δε βλέπω τροχαία.Εξαρτάται και ωρες που κυκλοφορείς. ¨Ημουν σε αυτοκίνητο με έναν που μ@λ*** και πέρασε κόκκινο (βαθυ κόκκινο). Παρότι μας είδαν και τον σταμάτησαν δεν του κάναν τίποτα πέρα απο αλκοτέστ.
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ^Να ξαναβγάλεις ένα δίπλωμα δεν το σκέφτεσαι?
gia_nnis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό ναι. Αν σου κάτσει τροχαία έχεις πρόβλημα...Συνηθως όμως δε βλέπω τροχαία.Εξαρτάται και ωρες που κυκλοφορείς. ¨Ημουν σε αυτοκίνητο με έναν που μ@λ*** και πέρασε κόκκινο (βαθυ κόκκινο). Παρότι μας είδαν και τον σταμάτησαν δεν του κάναν τίποτα πέρα απο αλκοτέστ. εγω στα τοσα χρονια που οδηγο παντα με σταματουσαν για την αδεια του αυτοκινητου και καμια φορα να δουν το πορτ παγκαζ και μια φορα που με σταματησε τροχαια κοιταξε ολα τα χαρτια και θυμαμαι οταν του ειπα επιτελους τοσα χρονια και ενας ελεγχος γιατι αισθανομουνα χαζος να ειμαι τυπικος και να τα πληρωνω ολα χωρις να με εχουν ελεξει ποτε.. και μετα του λεω κατι ξεχασες το κτεο δεν μου το ζητησες και μου λεει και αυτο το ειδα απο την πινακιδα σου και μαλιστα το περασες τωρα προσφατα!
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα όλες τις φορές που με έχουν σταματήσει μου έχουν ζητήσει άδεια και δίπλωμα (τουλάχιστον) πάντως!
dimitrisOP Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα όλες τις φορές που με έχουν σταματήσει μου έχουν ζητήσει άδεια και δίπλωμα (τουλάχιστον) πάντως! μαλλον λογο της ομορφιας σου 1
ParhsG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 30€ και 25 μερες θελειπαραπανω ειναι. εχει 2 παραβολα. κ αν ειναι απωλεια οχι κλοπη επιπλεον 30. βαλε και φωτο 60 ευρω παει το μαλι
Joshua21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Και η απώλεια και η κλοπή έχουν 30€ παράβολο. Συν 30€ παράβολο για την εκτύπωση της νέας άδειας, συν 9€ παράβολο χαρτοσήμου, συν όσο κάνουν 2 φωτογραφίες. Παράβολα μπορούν να τυπωθούν και από εδώ: https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/welcome.htm
ParhsG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Και η απώλεια και η κλοπή έχουν 30€ παράβολο. Συν 30€ παράβολο για την εκτύπωση της νέας άδειας, συν 9€ παράβολο χαρτοσήμου, συν όσο κάνουν 2 φωτογραφίες. Παράβολα μπορούν να τυπωθούν και από εδώ: https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/welcome.htm Aν εχεις χαρτι απο αστυνομια για κλοπη γλιτωνεις το ενα 30ρι
kuriakostop Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Έχω κάνει όλα τα χαρτιά ακόμα και την ασφάλεια, τα πέρασα όλα στο όνομα του πατέρα μου για το "πόθεν έσχες" της εφορίας και οδηγώ έξω εδώ και 1-2 βδομάδες, δεν έχει τύχει να με σταματήσουν και ελπίζω να μην γίνει για καλό και για κακό. Πιστεύω είναι δύσκολο να σε σταματήσουν πρέπει να είσαι προκλητικός για να γίνει, τόσα χρόνια και σαν συνοδηγός δεν έχει τύχει να πέσουμε σε έλεγχο ποτέ...
Joshua21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Aν εχεις χαρτι απο αστυνομια για κλοπη γλιτωνεις το ενα 30ρι Δίκιο έχεις με μια μικρή διαφορά όμως, δεν φτάνει να δηλώσεις απλά κλοπή: "Κόστος: α) 69,02 €. β) 39,02 €, εφόσον προσκομισθεί έγγραφο δημόσιας αρχής που θα βεβαιώνει μερική (διάρρηξη) ή ολική κλοπή αυτοκινήτου ή καταστροφή του από πυρκαγιά ή πλημμύρα." πηγή: http://www.politis.gov.gr/483-xorigisi-antigrafou-entypou-adeias-odigisis-logo-apoleias-i-klopis-i-fthoras-i-alloiosis Έχω κάνει όλα τα χαρτιά ακόμα και την ασφάλεια, τα πέρασα όλα στο όνομα του πατέρα μου για το "πόθεν έσχες" της εφορίας και οδηγώ έξω εδώ και 1-2 βδομάδες, δεν έχει τύχει να με σταματήσουν και ελπίζω να μην γίνει για καλό και για κακό. Πιστεύω είναι δύσκολο να σε σταματήσουν πρέπει να είσαι προκλητικός για να γίνει, τόσα χρόνια και σαν συνοδηγός δεν έχει τύχει να πέσουμε σε έλεγχο ποτέ... Είχαν περάσει 10 χρόνια χωρίς να με πιάσει λάστιχο, και το έπαθα μαζεμένα τρεις φορές σε ένα μήνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα