vasilisaerox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, αύριο παίρνω το πρώτο μου αμάξι..αν και πέρασα με την πρώτη και τα σήματα και την οδήγηση (χωρίς να λαδώσω) ο φόβος και το άγχος είναι στο έπακρο... θα ήθελα να ρωτήσω το "Ν" απο πού το αγοράζουμε και.. το δίπλωμά μου δεν έχει τυπωθεί ακόμα, ζήτησα μια βεβαίωση και μου έκανε μια υπεύθυνη δήλωση ότι επέτυχα στις εξετάσεις στις 20 του μηνός, αυτό με καλύβει αν συμβεί κάτι ? (σταμάτημα από αστυνομία ή κάποια τράκα.. χτύπα ξύλο..) Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι έμπειρος οδηγός τώρα βγαίνω στους δρόμους :( Εμένα το N μου το δώσανε στη σχολή οδηγών και όπως ήταν το πέταξα
SolicitedCrib4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα το N μου το δώσανε στη σχολή οδηγών και όπως ήταν το πέταξα Πρέπει να το έχεις για έναν χρόνο από την έκδοση του διπλώματος νομίζω.
vasilisaerox Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να το έχεις για έναν χρόνο από την έκδοση του διπλώματος νομίζω. το αμάξι το είχα από τα 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα