nodas_21greek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα, έχω έναν λογαριασμό απλού ταμιευτηρίου στην Eurobank. Έχω βγάλει επίσης μια prepaid για online αγορές. Έχω κάποια χρήματα μέσα στην κάρτα (μου τα γυρίζει πάντα στην κάρτα στοιχηματικό σάιτ) και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι χρεώνει ακριβώς η τράπεζα για να τα μεταφέρει από την κάρτα στον λογαριασμό. Σκέφτηκα ότι θα υπήρχε κάποια χρέωση αντίστοιχη της "φόρτισης" (όταν βάζω δλδ χρήματα στην κάρτα).Επιλέγοντας όμως "Ανάληψη από κάρτα" στις επιλογές του ebanking μου, εμφανίζεται αυτό το μνμ: "Η Τράπεζα μέσω της υπηρεσίας e-Banking, παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς, ως δάνειο, χρημάτων σε καταθετικό σας λογαριασμό με τη χρήση του πιστωτικού ορίου της πιστωτικής σας κάρτας. Με την χρήση της δυνατότητας αυτής θεωρείται ότι έχετε αποδεχθεί τους μεταξύ μας Όρους Χορήγησης και Χρήσης Πιστωτικής Κάρτας. Για τη συναλλαγή αυτή ισχύει το ίδιο επιτόκιο που ισχύει για ανάληψη λόγω δανείου από τα ταμεία της Τράπεζας και από τα ΑΤΜs. Η συναλλαγή αυτή υπόκειται στα εξής δύο ημερήσια όρια: 1. Το ημερήσιο όριο για μετρητά λόγω δανείου μέσω e-Banking , που είναι έως 1,500 ευρώ ανά πιστωτική κάρτα εκδόσεως της Τράπεζας. Η συναλλαγή αυτή συνυπολογίζεται στο πιστωτικό όριο της κάρτας που σας έχει χορηγηθεί. 2. Το ημερήσιο όριο των λοιπών συναλλαγών μέσω e-Banking, που είναι έως 12,000 ευρώ και αλλάζει με δική σας εντολή προς την Τράπεζα." Προφανώς αναφέρεται σε πιστωτικές, αλλά η αλήθεια είναι ότι κωλώνω λίγο να προχωρήσω. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Η χρέωση δεν ειναι αντίστοιχη με την φόρτιση, ειναι πολυ μεγαλύτερη, αν δεν τα χρειάζεσαι αστα εκει για μελλοντικές αγορές.
karolina295 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Η χρέωση δεν ειναι αντίστοιχη με την φόρτιση, ειναι πολυ μεγαλύτερη, αν δεν τα χρειάζεσαι αστα εκει για μελλοντικές αγορές. Δηλαδή για τι χρεωση μιλάμε;;; Εχω την prepaid (virtual) της ΕΤΕ.. Ξέρετε αν γινεται να κάνεις τετοιου είδους μεταφορά και με τι χρεωση;
Silverage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή για τι χρεωση μιλάμε;;; Εχω την prepaid (virtual) της ΕΤΕ.. Ξέρετε αν γινεται να κάνεις τετοιου είδους μεταφορά και με τι χρεωση; Ναι, νομίζω 2 ευρώ.
celarg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω ότι 2 ευρώ είναι το κόστος φόρτισης! Η μεταφορά ίσως κοστίζει περισσότερο! Αν μπεις στο site της nbg θα το βρεις!
kostas rose Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 μια μεθοδο που ανακαλυψα ειναι να βαλεις αυτη την καρτα στο google pay και μετα στο revolut κανεις μεταφορα απ την prepaid στο revolut μεσο google pay για να φαινεται σαν αγορα και μετα απο revolut στον τραπεζικο λογαριασμο με μεταφορα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, kostas rose είπε μια μεθοδο που ανακαλυψα ειναι να βαλεις αυτη την καρτα στο google pay και μετα στο revolut κανεις μεταφορα απ την prepaid στο revolut μεσο google pay για να φαινεται σαν αγορα και μετα απο revolut στον τραπεζικο λογαριασμο με μεταφορα. 8 χρόνια αργότερα...
GREGORYMO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε 8 χρόνια αργότερα... Κάλιο αργά παρά ποτέ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα