Achillesn13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Γενικα αυτο το τροφοδοτικο το προτεινουν οι gramers στην συνθεση τους με τα 380€
deesnider Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Γενικα αυτο το τροφοδοτικο το προτεινουν οι gramers στην συνθεση τους με τα 380€ Ε, παρ' το τότε...και όταν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα (στη καλύτερη θέμα ανεπάρκειας, στη χειρότερη ζημιά σε άλλα parts), ζήτα τα ρέστα από τους ...gramers. 3
hackerW32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 να ρωτησω?οι fm2 μπαινουν σε fm2+?γιατι τετοια mobo εχει βαλει και δεν ειπε κανεις τιποτα..η απλα γινεται και εγω δεν το ηξερα? ναι κατα πασα πυθανοτητα μπορει να μπει ενας fm2 apu σε fm2+ μητρηκη (ιδια φαση με am3-am3+) gia 100% σιγουριά πας στην σελιδα της μητρηκης και βλεπεις τους suported cpu. 1
Giorgos65ert Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Γενικα αυτο το τροφοδοτικο το προτεινουν οι gramers στην συνθεση τους με τα 380€ ακομα και η Gramers το κοροιδευουν το τροφοδοτικό κίτα στο κανάλι τους στο 2:20 μεχρι το 2:40 edit-----> να ρωτησω?οι fm2 μπαινουν σε fm2+?γιατι τετοια mobo εχει βαλει και δεν ειπε κανεις τιποτα..η απλα γινεται και εγω δεν το ηξερα? φυσικά και μπαινουν αλλά για σιγουριά δες στο σιτε του κατασκεβαστη αν περνει η μοβο τον επεξεργαστή που θέλεις 1
benign Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 να ρωτησω?οι fm2 μπαινουν σε fm2+?γιατι τετοια mobo εχει βαλει και δεν ειπε κανεις τιποτα..η απλα γινεται και εγω δεν το ηξερα? Ναι κανονικα,εξαλλου σε καθε κατασκευαστη motherboard εχει λιστα με τους υποστηριζομενους επεξεργαστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα