Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής στην πρωτεύουσα από επαρχία. Έχω την εξής απορία. Ανήκω στην Εθνική Τράπεζα, αλλά επειδή έχει μεγάλη ουρά συνέχεια τα λεφτά που μου στέλνουν οι γονείς μου συχνά ή καθυστερούν ή μπαίνουν στο λογαριασμό της αδερφής μου. Θα ήθελα να πάω στη Eurobank(λόγω και του top up με τον paypal λογαριασμό μου). Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία με χαρτούρα(να πρέπει να κλείσει ο ένας λογαριασμός για να ανοίξει ο άλλος, κτλ); Αν ανοίξω στη Eurobank λογαριασμό, θα πρέπει να κλείσω τον άλλο ή θα μπορώ να τον αφήσω άδειο;
Σημείωση: έχω ενηλικιωθεί πριν τη δημιουργία του πρώτου τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική, οπότε ΟΛΗ η διαδικασία(αν υπάρχει) θα πρέπει να γίνει από εμένα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
:ph34r:  :-D :-)  B)  :-)  :-D  B)  :ph34r:

Δημοσ.

Ο ενας λογαριασμός δεν εχει καμια σχεση με τον αλλο δεν χρειάζεται να τον κλεισες, ασε μεσα 10 ευρω ετσι για τους τυπους

Η χαρτουρα για να ανοίξεις λογαριασμό ειναι μεγαλη και για σενα ακόμα μεγαλύτερη, ενδεχεται να χρειαστείς και την συνδρομή των γονιών σου αφου ακόμα δεν εχεις εισοδηματα

πάντως σίγουρα θέλεις

Ταυτότητα

Βεβαίωση Δου για αφμ

Λογαριασμό δέη η οτε

Βεβαίωση σπουδων

Τωρα με το "top up με τον paypal¨ τι ακριβως λες δεν κατάλαβα, αν εννοεις να κατεβάζεις χρηματα απο το pp το κάνουν ολες οι τράπεζες αλλα εχει προμήθεια.

Δημοσ.

βγαλε και 2η καρτα και δωστην στους γονεις σου να κανουν καταθεση μεσω ατμ.

τα λεφτα μπαινουν απευθειας ειτε απο ταμειο ειτε απο ατμ αν ειναι χωρις φακελο αλλιως την επομενη.(γι αυτο μηπως δεν εχουν και τα καθυστερουν?)

Δημοσ.

Ο ενας λογαριασμός δεν εχει καμια σχεση με τον αλλο δεν χρειάζεται να τον κλεισες, ασε μεσα 10 ευρω ετσι για τους τυπους

Η χαρτουρα για να ανοίξεις λογαριασμό ειναι μεγαλη και για σενα ακόμα μεγαλύτερη, ενδεχεται να χρειαστείς και την συνδρομή των γονιών σου αφου ακόμα δεν εχεις εισοδηματα

πάντως σίγουρα θέλεις

Ταυτότητα

Βεβαίωση Δου για αφμ

Λογαριασμό δέη η οτε

Βεβαίωση σπουδων

Τωρα με το "top up με τον paypal¨ τι ακριβως λες δεν κατάλαβα, αν εννοεις να κατεβάζεις χρηματα απο το pp το κάνουν ολες οι τράπεζες αλλα εχει προμήθεια.

http://www.techgear.gr/paypal-top-up-greece-launch-92948/

Για το top up

Δημοσ.

Πολυ απλά όπως λένε και παραπάνω βγάλε μια δευτερη καρτα να την έχουν και οι γονείς σου. Κ εγώ με την μητέρα μου έχουμε απο μα καρτα για τον ιδιο λογαριασμο (οπου είμαστε και οι δυο δικαιούχοι) και τα χρήματα τα βάζει η μια στο ΑΤΜ και η αλλη τα παίρνει απευθειας. Εκτός απο ΑΤΜ π θέλουν φάκελο οπότε θέλει μια μέρα εργασιμη για να μπουν. Γενικά ειναι πολύ απλό και εύκολο.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής στην πρωτεύουσα από επαρχία. Έχω την εξής απορία. Ανήκω στην Εθνική Τράπεζα, αλλά επειδή έχει μεγάλη ουρά συνέχεια τα λεφτά που μου στέλνουν οι γονείς μου συχνά ή καθυστερούν ή μπαίνουν στο λογαριασμό της αδερφής μου.

Ειλικρινά το παραπάνω δεν το καταλαβαινω.

Τι σχέση έχει η ουρά με την καθυστέρηση των χρημάτων.

Άπαξ και γίνει η κατάθεση το επομενο λεπτό παιρνεις τα χρήματα. Και η αδελφή σου που κολλάει?

Τα ΑΤμ πλέον δεν θέλουν φάκελο και στο φινάλε υπάρχει και το internet banking. Καποτε ας μαθουμε να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία πέρα από τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ούτε καν υπολογιστής, ένα απλό smartphone αρκει.

Δημοσ.

Φιλε ειλικρινά δεν ξερω τι ακριβώς θελεις, αυτο που παραθεσες ειναι γνωστό, εσυ τι θέλεις να κανεις με το pp τις τράπεζες και τις ουρες

Δεν μας εξηγήσεις λιγο καλύτερα να καταλάβουμε και εμεις για να βοηθήσουμε

Δημοσ.

(Το ερώτημά μου είναι σε κόκκινο χρώμα)

Εγώ είμαι φοιτητής από επαρχία στην Αθήνα. Για να μου βάλουν οι δικοί μου χρήματα πηγαίνουν στην τράπεζα και κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό. Τα υποκαταστήματα στην επαρχία έχουν μεγάλη ουρά και λόγω φόρτου εργασίας είναι πολύ δύσκολο να περιμένουν να κάνουν την κατάθεση των χρημάτων και δημιουργούνται προβλήματα. Δικαιούχος στο λογαριασμό είμαι μόνο εγώ και αυτό γιατί αν υπάρχει κάποιο χρέος(δάνειο, κάρτα, κλπ) τραβάνε κατευθείαν χρήματα από οποιονδήποτε λογαριασμό είναι συνδικαιούχοι οι γονείς μου(γίνεται, το έχουν πάθει πολλοί και γνωστοί μου). Θέλω να αλλάξω τράπεζα όπου θα έχω το λογαριασμό και δεν γνωρίζω αν χρειάζεται κάποια διαδικασία(πχ πρέπει να έχεις λογαριασμό σε μία τράπεζα μόνο, δικαιολογητικά κτλ). Κάποιοι πιο "ψαγμένοι" φίλοι μου είπαν λόγω της συνεργασίας Paypal και Eurobank είναι καλύτερο για online αγορές να είσαι πελάτης της Eurobank και γι' αυτό λέω ότι θέλω να πάω εκεί.

Δημοσ.

εχω εναν καταθετικο λογαριασμο και θα ηθελα να τον καταργησω,γνωριζει κανεις εαν χρειαζεται δικαιολογητικα για να το κανω?

Δημοσ.

εχω εναν καταθετικο λογαριασμο και θα ηθελα να τον καταργησω,γνωριζει κανεις εαν χρειαζεται δικαιολογητικα για να το κανω?

Όχι, με την ταυτότητά σου πας σε ένα κατάστημα και ζητάς να τον κλείσεις. Θα σε ρωτήσουν γιατί, πες ότι θες, δεν έχει καμία σημασία.

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω τράπεζα όπου θα έχω το λογαριασμό και δεν γνωρίζω αν χρειάζεται κάποια διαδικασία(πχ πρέπει να έχεις λογαριασμό σε μία τράπεζα μόνο, δικαιολογητικά κτλ).

Μπορείς να έχεις λογαριασμό/λογαριασμούς σε όσες τράπεζες θέλεις, επίσης κάθε λογαριασμός μπορεί να έχει όσους και όποιους δικαιούχους θέλεις. Τα δικαιολογητικά που σου ζητάνε όταν θα πας για πρώτη φορά σε μια τράπεζα είναι φωτοτυπία ταυτότητας, φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ/τηλεφώνου και εκκαθαριστικό.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είμαι φοιτητής από επαρχία στην Αθήνα. Για να μου βάλουν οι δικοί μου χρήματα πηγαίνουν στην τράπεζα και κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό. Τα υποκαταστήματα στην επαρχία έχουν μεγάλη ουρά και λόγω φόρτου εργασίας είναι πολύ δύσκολο να περιμένουν να κάνουν την κατάθεση των χρημάτων και δημιουργούνται προβλήματα. Δικαιούχος στο λογαριασμό είμαι μόνο εγώ και αυτό γιατί αν υπάρχει κάποιο χρέος(δάνειο, κάρτα, κλπ) τραβάνε κατευθείαν χρήματα από οποιονδήποτε λογαριασμό είναι συνδικαιούχοι οι γονείς μου(γίνεται, το έχουν πάθει πολλοί και γνωστοί μου). Θέλω να αλλάξω τράπεζα όπου θα έχω το λογαριασμό και δεν γνωρίζω αν χρειάζεται κάποια διαδικασία(πχ πρέπει να έχεις λογαριασμό σε μία τράπεζα μόνο, δικαιολογητικά κτλ). Κάποιοι πιο "ψαγμένοι" φίλοι μου είπαν λόγω της συνεργασίας Paypal και Eurobank είναι καλύτερο για online αγορές να είσαι πελάτης της Eurobank και γι' αυτό λέω ότι θέλω να πάω εκεί.

Μπορείς να έχεις λογαριασμούς σε πολλές τράπεζες. Πέρασε από ένα κατάστημα με ταυτότητα, , εκαθαριστικό (αν κάνεις) αλλιώς ένα επίσημο χαρτί που να φαίνεται το αφμ σου (π.χ. από κεπ), ένα λογαριασμό της δεη (για να φαίνεται που μένεις) και θα σου ανοίξουν επι τόπου.

Δημοσ.

Χρειάζονται απαραίτητα φωτοτυπία ταυτότητας, φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ/τηλεφώνου και εκκαθαριστικό. Εκτός βέβαια αν τους τα έχεις πάει όλα αυτά πρόσφατα, τότε πας μόνο με την ταυτότητα σου.

Δημοσ.

Αν εχεις τέτοιες φοβίες δεν την γλυτώνεις αλλάζοντας τράπεζα, η καλύτερη περίπτωση για σςνα ειναι ειναι η ταχυδρομική επιταγή

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση ειναι να πας σε μια eurobank και να ρωτησεις τι διακιολογητικα θελεις για να ανοιξεις λογαριασμο. Κατα πασα πιθανοτητα θα σου ζητησουν ταυτοτητα, εκαθαριστικο εφοριας και ενα λογαριασμο ΔΕΗ η κατι που να βεβαιωνει την διευθυνση σου.

Μπορεις να εχεις λογαριασμους σε ολες τι τραπεζες, ο καθε λογαριασμος ειναι ασχετος απο τον αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...