Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τηλεόραση 40" (κυρίως, είτε 39", 42") με Full HD ανάλυση.  
Έχω δει αυτή, Samsung UE40H5080, είτε αυτή LG 39LY330C.

Ξέρω ότι πρέπει να έχει υψηλό refresh rate όπως 200Hz. 

Τι έχετε να προτείνετε?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων

Δημοσ.

Μέχρι 400 ευρώ λέω - αλλά είναι σχετικό αυτό, εφόσον δεν να ξέρω σε τι τιμές κινούνται entry level, καλές και πολύ καλές. 

Θέλω να πάρω μια καλή, όχι μια πολύ πολύ καλή πχ.  

Η χρήση θα είναι απλά και μόνο για τηλεόραση, ίσως κάποιες ταινίες από USB, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο. 

Η (μέγιστη) απόσταση θέασης είναι στα 2,5 max μέτρα (δηλαδή ίσως και 37" θα ήταν καλή επιλογή).

Δημοσ.

βιαζεσαι για αγορα? Γιατι αν περιμενεις τις εκπτωσεις ιανουαριου θα βρεις κατι αρκετα καλυτερο στις 40'' στα 400.

π.χ. οι h6200/h6400 θα ειναι απο 399ευρω εκεινη την εποχη,επισης το δεκαημερο εκπτωσεων νοεβριου ειχε πεσει η εξαιρετικη panasonic s640 στα 399.Γνωμη μου περιμενε.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Η αλήθεια είναι πως όχι, οπότε είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα ξαναστείλω στο ίδιο thread μόλις έρθουν οι εκπτώσεις, για να μου πείτε ίσως περαιτέρω τη γνώμη σας γενικά.

Καλές γιορτές εύχομαι :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Μιας και είμαστε σε περίοδο εκπτώσεων, είπα να επαναφέρω το θέμα αυτό.

Οπότε αν έχετε να προτείνετε τηλεόραση 40" (λογικά για FullHD, εφόσον μεγαλύτερο από αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι εκμεταλλεύσιμο).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχετε δει να παίζει??? Κάντε το κόπο. Το μαύρο της ήταν χάλια.. Έχω και Φώτο πρόσφατη να ανεβάσω.
post-233664-0-11533200-1423763109_thumb.png

[ATTACH]856594[/ATTACH]

Του λόγου το αληθές. Χειρότερο και απο LG.

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.

Φίλε Γκράφιστ, εκτιμώ πολύ τις γνώσεις και την άποψη σου αλλά νομίζω είσαι αρκετά προκατειλλημένος
 με τα IPS πάνελ :P

Είναι μια μεσαίας κλάσης τηλεόραση που σε αυτή την τιμή (350) συμφέρει, 42 και σμαρτ το μόνο που βρίσκεις είναι Thomson και Turbo-X, παραθέτω και 3 κριτικές:

http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/panasonic-tx-42as500-1257525/review

http://www.trustedreviews.com/panasonic-tx-32as500-review

http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-tx-42as500e-p20142/test.html

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ντε με αυτες τις γαμωsamsung που παιζει μια στις 3 να εχει και καποιο ελλατωμα (και γενικως σαν εταιρεια). Τα ips panels ειναι κορυφαια σε εικονα. Οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Χαχα, καλά εσύ με τον Γκράφιστ πρέπει να είστε το άκρον άωτον. Κατά τη γνώμη μου ούτε κορυφαία τα λες αλλά ούτε και χάλια. Το σίγουρο είναι ότι είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα, άλλοι τα γουστάρουν και άλλοι πάλι δεν θέλουν να τα βλέπουν. Έχω δει Πανασόνικ και IPS και VA, έχουν τα υπέρ και τα κατά τους, προσωπικά κλείνω υπέρ των VA αλλά δε θεωρώ τα IPS οπωσδήποτε κακή αγορά/επιλογή.

Δημοσ.

Την εχουμε ξανακανει αυτη τη συζητηση....... παντως απο τοτε που πηρα ips την samsung που εχω δεν την εχω ξανανοιξει.

Δημοσ.

Δεν τίθεται θεμα προκατάληψης. Αναφερομαι κυριως σε χαρακτηριστικά και επιδόσεις αμεσα μετρήσιμες. Οταν μια οθονη δεν μπορει να παρεχει σωστο μαυρο, τοτε η αντιθεση παει περιπατο. Μια εικόνα με χαμηλη αντιθεση ειναι κακη. Χωρις να υπολόγιζω πρότυπα ΤΗΧ κτλ. Ακομα και καποιος άπειρος θα αντιλαμβάνονταν την μουνταδα και την έλλειψη λεπτομέρειας στις σκοτεινες σκηνες.

Επιπλεων δεν ειμαι ο μονος που εχει θεμα με τα IPS. Εαν επισκεφτείτε και καπια αλλη κοινότητα που ασχολείται αποκλειστικά με το αντικείμενο AV εκει στους 10 οι 9 θα κράζουν. Ο ενας ειναι αυτος που κρινει υποκειμενικά ικανοποιώντας το ΄΄ιδιαίτερο΄΄ γουστο του

Υπαρχουν και υποστηρικτές των IPS που απλα ετυχε να αγοράσουν μια τετοια TV και δεν δέχονται να μην την υπερασπιστούν  σαν την αγορά του αιωνα... (νομιζω έχουμε και εδω τέτοια περιστατικά). Τους αγνοω καθως δεν ειναι σε θεση να παραθέσουν στοιχεία να υπερασπίσουν την άποψη παρα οτι οτι καλύτερο εχω δει κτλ...

Εχω παραθέσει απειρες φορες σε παλαιότερα ποστ πινακες με μετρησεις και φωτο με την διαφορα των δυο τεχνολιγιων. Το ποσο ξεθωριασμένη δειχνει μια σκοτεινή σκηνή στο IPS το βλεπεις και με γυμνο ματι. Δεν μιλαμε για ελαχιστη διαφορα αλλα για 4 φορες χειροτερο μαυρο.

Ποιος ο λογος να μην προτιμώ τα νεα PSA απο την στιγμη που και σωστο χρωμα παρεχουν πλεων, και αυθξημενες γωνιες θεασης και καλιμποραρονται ευκολα.

Το γιατι προτεινω Samsung παλι τοεχω αναλύσει πολυ παλιοτερα. Τα παρεχει ολα, ποιοτητα, σμαρτ ευκολια εγκαταστασης - ρυθμησης και support.

Τωρα τα περι αξιοπιστιας για samsung μην μου λετε. Ηλεκτρονικος ειμαι. Δεν θελω να αρχισω να σας λεω για γελοια περιστατικα απο αλλες εταιριες.... Ακουτε συχνα για Samsung γιατι στους 10 οι 6 αγοραζουν samsung . Οταν πωλουνται περισσορες λογικο να ακουτε περισσοτερα περιστατικα.

Τελος αν δεν θελει samsung (που δεν προτεινα) ας παρει μια φθηνη PVA toshiba, sony κτλ. Σε εικονα θα ειναι καλυτερες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...