Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμφανίστηκε στην οθόνη μου ξαφνικά ένα σημάδι που μοιάζει με δαχτυλιά. Σε τι μπορεί να οφείλεται και πως μπορεί να φύγει;

Δημοσ.

Προτού πάμε σε hardware, μήπως, λέω μήπως το έπιασε κάποιος με λάδια ή με κάποια άλλη λιπαρή ουσία? Μπορείς να το βγάλεις φωτογραφία ώστε να το δούμε?

Δημοσ.

δεν το έπιασε κανείς...δεν είναι επιφανειακό

δεν ξέρω αν μπορείς να το διακρίνεις από την φωτό...είναι κάτω αριστερά στην οθόνη

post-297501-0-23112100-1417874466_thumb.jpg

Δημοσ.

Το διακρίνω. Πάντως αρχικά φαίνεται σαν κάποιος  να "ζούληξε" σε αυτό το σημείο την οθόνη, επειδή ακριβώς φαίνεται σαν αποτύπωμα. 

Δημοσ.

Να φύγει μόνο του δεν νομίζω, πότε στο εμφάνισε? Τώρα το πως, εφόσον δεν είναι επιφανειακό όπως λες.. Αλλαγή lcd? Περίμενε να σου απαντήσουν και πιο έμπειροι χρήστες, μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

άνοιξα το laptop για να το καθαρίσω...του έβαλα πάστα...τον άνοιξα μετά και είδα αυτό στην οθόνη μου...έχω ξανά ανοίξει τον υπολογιστή για αυτό τον λόγο (για πάστα) αλλά πρώτη φορά το βλέπω αυτό. 

Δημοσ.

Αυτό το σημάδι είναι από ζούληγμα. Κατά πάσα πιθανότητα την ώρα που το έλυνες/έδενες κάπου συμπιέστηκε. Ουσιαστικά, ανάμεσα σε 2 από τα στρώματα της οθόνης περιέχει υγρό, το οποίο έχει μετατοπιστεί ενώ δεν πρέπει. Κατά 95%, πας για αλλαγή οθόνης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...