Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα λαπτοπ dell inspiron αγορασμενο τον ιουλιο και σημερα εκει που δουλευε κανονικα,τελειωνε η μπαταρια και το εβαλα στο ρευμα,παω να πιω νερο,γυρναω και τολαπτοπ τεζα.κλειστο και δεν ανοιγει.το καλωδιο ρευματος οταν το βαζω στη πριζα αναβει τολαμπακι του φορτιστη,αλλα οταν το βαζω στο λαπτοπ σβηνει.Εστω και με την λιγη μπαταρια το λαπτοπ επρεπε να ανοιξει,κανεις καμια ιδεα τι συμβαινει,μεχρι να επικοινωνησω με την dell;

Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με την μπαταρία για δοκίμασε τον φορτιστή επάνω χωρίς μπαταρία

Δημοσ.

Πιθανότατα έχει πάθει κάτι το τροφοδοτικό σου, δοκίμασε αν βρεις άλλο τροφοδοτικό (ίδια υποδοχή και ίδια τάση volt, τα αμπέρ δεν έχουν σημασία τα ίδια και περισσότερα δηλαδη αν είναι)

στη καλύτερη περίπτωση να είναι το τροφοδοτικό

όπως και να έχει όμως καλύτερα να το δεις και με την εγγύηση, απόσο ξέρω σε after sales η dell είναι από τις καλές εταιρίες.

Δημοσ.

πιθανότατα θα χρειαστείς τροφοδοτικό της dell για να δουλέψει σωστά το σύστημα διαφορετικά θα υπολειτουργεί.

Κάπου στο τροφοδοτικό υπάρχει κύκλωμα αναγνώρισης και 1 φορά που είχα βάλει το δικό μου με τροφοδοτικό hp μου είπε οτι δεν είναι της dell και το σύστημα δεν θα λειτουργεί σωστά παρ όλο που δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

Εφόσον όμως είσαι στην εγγύηση και σίγουρα δεν έχεις κάνει καμία στραβή εσύ,αύριο πρωί πρωί παίρνεις τηλεφωνο τη dell και κανονίζετε πως θα ελέχθει κλπ.Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι είναι άψογοι στην εξυπηρέτηση.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι το τροφοδοτικο μεχρι να μπει στην υποδοχη του λαπτοπ εχει αναμενο φωτακι.οταν μπει στην υποδοχη σβηνει αμεσως.Επισης η μπαταρια δεν ηταν εντελως αδεια επρεπε να με βγαλει κανα τεταρτο ακομα,μεχρι να γυρισω απο την κουζινα ειχε σβησει.Τεσπα θα παρω αυριο την μαμα εταιρια κ θα δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...