Dominic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα παλιο λαπτοπ με windows 7 πανω. Ειχα να το ανοιξω 2-3 μηνες και εχτες που το ανοιξα μου εβγαλε ενα προβλημα και δεν αφηνε τα windows να φορτωσουν. Πατησα repair αλλα στο τελος μου εβγαλε μηνυμα "windows can not repair thiscomputer automaticaly" Problem Name:Startup Repair Offline Local ID 1033δοκιμασα να κανω system restore αλλα σε οποια απο τις επιλογες και αν μου εβγαλε παλι μου πεταγε error που ελεγε"you must enable system protection on this drive"δοκιμασα και με safe mode αλλα παλι δεν φορτωσε τα windows και με εβγαλε στο repair
iTechBlogGr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 δοκίμασε να κατεβάσεις hiren και να μπεις από εκεί να δεις τι πρόβλημα υπάρχει...το κάνεις boot και το τρέχεις κανονικα πατάς mini xp και μέσα βρίσκεις πολλά καλούδια....
Dominic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 δοκίμασε να κατεβάσεις hiren και να μπεις από εκεί να δεις τι πρόβλημα υπάρχει...το κάνεις boot και το τρέχεις κανονικα πατάς mini xp και μέσα βρίσκεις πολλά καλούδια.... ευχαριστω για την απαντηση...δυστυχως δεν ξερω τι ειναι το hiren,και πως θα το κατεβασω απο την στιγμη που ο υπολογιστης μου δεν ανοιγει?
harislinuxos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε να κάνεις boot από ένα linux livecd, να κάνεις backup τα πάντα και να ξαναεγκαταστήσεις τα Windows. Σίγουρα θα σου λυθεί το πρόβλημα.
Dominic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε να κάνεις boot από ένα linux livecd, να κάνεις backup τα πάντα και να ξαναεγκαταστήσεις τα Windows. Σίγουρα θα σου λυθεί το πρόβλημα. αυτο ειναι ενδιαφερον...τα linux γινεται να κανουν boot και απο usb ετσι? γιατι δεν εχω cd...και μολις τα εγκαταστησω πως θα μπω στα αρχεια μου?
harislinuxos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δες εδώ http://www.ubuntu.com/download/desktop/create-a-usb-stick-on-windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα