seogd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στο forum Είμαι χρόνια αναγνώστης αυτού του καταπληκτικού forum, απλά τώρα γράφτηκα να μεταδώσω ένα φανταστικό νέο. Δουλεύω με την ομάδα μου πάνω σε ένα νέο project και σύντομα θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το διαδίκτυο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σύντομα όμως......
BubbleTek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μακάρι ! Αυτό που θα ήθελα να δω ειναι ένα τρόπος να απαλλαγούμε από τους παρόχους ....
orck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Και τι ακριβως μας λες με αυτο το μηνυμα σου; 1
arc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δελλαπόρτισε ο καιρός ή είναι ιδέα μου; Η εμπειρία μου λέει, οτι οταν μια προώθηση ξεκινά με αυτό τον τρόπο, το αποτέλεσμα θα ειναι κολοκύθα που πωλείται για καρπούζι. Θα διαψευστώ; 9
BubbleTek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι καιρός να δούμε κάτι καινούργιο . Μια disruptive τεχνολογία που θα αλλάξει το τροπο που συνδεόμαστε, επικοινωνούμε, δουλεύουμε ....
krom271 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μακάρι ! Αυτό που θα ήθελα να δω ειναι ένα τρόπος να απαλλαγούμε από τους παρόχους .... Ειναι καιρός να δούμε κάτι καινούργιο . Μια disruptive τεχνολογία που θα αλλάξει το τροπο που συνδεόμαστε, επικοινωνούμε, δουλεύουμε .... Χαχαχαχ χτυπας ματι απο χιλιομετρα! 3
BubbleTek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 τι εννοείς φίλε ; Δεν θες και εσυ μια τέτοια αλλαγή ;;
krom271 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μα φυσικα! Και εγω, οπως και εσυ, περιμενω πως και πως το project του seogd. Για αυτο ζω απο εδω και περα... 1
antbyron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στο forum Είμαι χρόνια αναγνώστης αυτού του καταπληκτικού forum, απλά τώρα γράφτηκα να μεταδώσω ένα φανταστικό νέο. Δουλεύω με την ομάδα μου πάνω σε ένα νέο project και σύντομα θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το διαδίκτυο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σύντομα όμως...... Μην μας κρατάς σε αγωνία, δώσε κάτι στο λαό!
BubbleTek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μην ειρωνεύεστε παρακαλώ . Ας αφήσουμε τα πράγματα να ανθίσουν
arc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Έρχεται με γράμμα ελτα. Αυτός ειναι ο νεος τρόπος. Θα τυπώνουν τις σελίδες και θα τις στέλνουν. 1
deesnider Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μην ειρωνεύεστε παρακαλώ . Ας αφήσουμε τα πράγματα να ανθίσουν Ρίχνε τους εσύ κάνα πότισμα κάθε τόσο και, πού θα πάει, θα ανθίσουν... ...και, απ' ό,τι φαίνεται, θα καπνίζονται κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις