Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη και πολυσχιδής προσωπικότητα. Hacher, entrepreneur, communicator(hec) & tech myth buster και πολλά άλλα!

Ο άνθρωπος ήρθε για να αλλάξει τον κόσμο!

Καλό είναι να μιλάς με σεβασμό για αυτόν!

Ο Δελαπόρτας άγιο παιδί, έκανε 3 λογαριασμούς, έφαγε 3ban και το έκλεισε το μαγαζάκι..
Δημοσ.

Κάτσε κάτσε... Αυτός δεν είναι εκείνος ο τύπος που είχε μπει στο FBI κ τους πήρε ότι είχαν κ δεν είχαν?

Νομίζω είναι κ από Κέρκυρα έτσι?

Αν είναι αυτός, τότε έχω να πώ, ένα:

Είναι άπαιχτος φίλε... Είναι ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές εκεί έξω...

Keep up the good job!!!

Δημοσ.

Εσύ εχεις κάποια σχέση με τον topic starter; (αν επιτρέπεται)

Οχι ρε φιλε! Απορω πως σου περασε κατι τετοιο απο το μυαλο.

Απλα τυχαια μπηκε και συγκινημενος διαβαζοντας την μεστη ανακοινωση του πρωτου ποστ (ΧΑΧΧΑΧΑΧ!!!) αποφασισε να στηριξει ανιδιοτελως αυτην την πρωτοπορα προσπαθεια!

Δημοσ.

Κάτσε κάτσε... Αυτός δεν είναι εκείνος ο τύπος που είχε μπει στο FBI κ τους πήρε ότι είχαν κ δεν είχαν?

Νομίζω είναι κ από Κέρκυρα έτσι?

Αν είναι αυτός, τότε έχω να πώ, ένα:

Είναι άπαιχτος φίλε... Είναι ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές εκεί έξω...

Keep up the good job!!!

Ναι αυτός είναι, που το κατάλαβες, τον ξέρεις;

Δυστυχώς όμως η κοινωνία είναι έτσι δομημένη που δεν μπορεί να αναγνωρίσει τέτοια ταλέντα! Ο άνθρωπος "χάνεται" λόγω

των κομπλεξικών και των ψώνιων! 

Δημοσ.

Ειναι καιρός να δούμε κάτι καινούργιο . Μια disruptive τεχνολογία που θα αλλάξει το τροπο που συνδεόμαστε, επικοινωνούμε, δουλεύουμε ....

Βρε λες;

Δημοσ.

Εγώ απλά κατάλαβα από το γραφικό χαρακτήρα του πρώτου ποστ ότι θα ειναι μια υψηλής τεχνητής νοημοσύνης πρότζεκτ που θα αλλάξει για πάντα το διαδικτυακό τοπίο και θα αλλάξει την ζωή όλων μας προς το καλύτερο

Από το πρώτο post κατάλαβες ότι είναι κάτι που εμπλέκει υψηλή τεχνητή νοημοσύνη? 

Να σου θυμίσω το πρώτο post...

Δουλεύω με την ομάδα μου πάνω σε ένα νέο project και σύντομα θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το διαδίκτυο. 

Πως προκύπτει από αυτό η τεχνητή νοημοσύνη?

Είτε εγώ είμαι χαζός, είτε ξέρεις κάτι παραπάνω.

Θα είχες την ευγένεια να μας εξηγήσεις?

Δημοσ.

Οχι ρε φιλε! Απορω πως σου περασε κατι τετοιο απο το μυαλο.

Απλα τυχαια μπηκε και συγκινημενος διαβαζοντας την μεστη ανακοινωση του πρωτου ποστ (ΧΑΧΧΑΧΑΧ!!!) αποφασισε να στηριξει ανιδιοτελως αυτην την πρωτοπορα προσπαθεια!

Ψέματα λες να ειπε; Ελα εδώ BubbleTek γιατί ξέρω καρατε
  • Like 1
Δημοσ.

Από το πρώτο post κατάλαβες ότι είναι κάτι που εμπλέκει υψηλή τεχνητή νοημοσύνη? 

Να σου θυμίσω το πρώτο post...

Πως προκύπτει από αυτό η τεχνητή νοημοσύνη?

Είτε εγώ είμαι χαζός, είτε ξέρεις κάτι παραπάνω.

Θα είχες την ευγένεια να μας εξηγήσεις?

Ζητάς αποκαλυψη κρατικών μυστικών σε δημόσιο φόρουμ; Είσαι σοβαρός ;

Δημοσ.

attachicon.gifdelaportas.png

Βρε λες;

Κακοήθειες! Είναι αδύνατο δηλαδή, να ξέρει κι άλλος, τέτοιους μπιχλιμπιδάτους όρους; Επειδής ναούμε εσύ από αγγλικά φτάνεις μέχρι το «δις ιζ ε τέιμπλ», παναπεί ότι όλοι είναι ίδιοι; 

Δημοσ.

Έρχεται με γράμμα ελτα. Αυτός ειναι ο νεος τρόπος. Θα τυπώνουν τις σελίδες και θα τις στέλνουν. 

google-classic.jpg

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια ειρωνία. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά όταν φτιάξετε εσείς σελίδα που θα έχει 100% τεχνητή νοημοσύνη ελάτε να μου πείτε.

Σύντομα θα δείτε πολλά πράγματα. ΜΙλάμε για ένα project που θα εκπαγείτε. Ήδη φτιάχνοντε και τα γραφεία μας στο Βέλγιο. Και εσείς οι εξυπνάκηδες θα σας κοπεί το γέλιο σύντομα.

Σε λίγες μέρες θα στείλω λινκ με το demo και κομμάτι κώδικα.

Δεν εχεις φτιαξει τιποτα (ή τουλαχιστο δεν το εχεις παρουσιασει) και ερχεσε και λες.. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ θα δειτε ΚΑΤΙ?

Τι κατι? Που ειναι ενα δειγμα εστω? Ερχεσε και λες ΚΑΤΙ και περιμενεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα?

Εγώ απλά κατάλαβα από το γραφικό χαρακτήρα του πρώτου ποστ ότι θα ειναι μια υψηλής τεχνητής νοημοσύνης πρότζεκτ που θα αλλάξει για πάντα το διαδικτυακό τοπίο και θα αλλάξει την ζωή όλων μας προς το καλύτερο

@@

Τι καταλαβες απο αυτο το ποστ και τον γραφικο μου χαρακτηρα?

Όχι βέβαια ! απλά όταν βλέπω ταλέντα και πρωτοπόρους τους στηρίζω . ειμαι συγκινημένος που διάβασα μια τόσο μεστη ανακοίνωση και πιστεύω ότι θα ταράξει τα νερά

Το οτι ειναι ΤΑΛΕΝΤΟ που το καταλαβες ρε φιλε?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...