latsias17 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας, έχω ένα φορητό υπολογιστή Samsung Model: NP300E5A-S05GR Τα χαρακτηριστικά του είναι πιο κάτω (αν πρέπει να σας δώσω και κάτι άλλο πέστε μου το) δεν έχω κάτι που να δικαιολογεί ορισμένες φορές την καθηστέρηση που μου κάνει για το ότι δήποτε..και ιδιαίτερα σε browser, chrome, firefox..δεν ξέρω γιατί κολλάει..στην αρχή ήταν πολύ καλύτερο..καθηστερεί με το παραμικρό, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω..? Ευχαριστώ DxDiag.txt
SPANK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Κανικά πρέπει να περάσεις windows 7 ή 8 αλλα 64 bit γιατι με τα 32 τώρα δεν σου βλέπει ολη την ram ή αν θέλεις αλλιώς δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ολη , απο εκει και πέρα κάνε ενα scan για trojans κτλπ με το malwarebytes και adwcleaner 1
latsias17 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή, θα είναι εντάξει εάν περάσω τα 64 bit..? επειδή όταν μου το έκαναν format (είμουν Ισπανία και δεν ήξερα και καλά να συνεννοηθώ) νόμισα ότι έτσι (με 32 bit) έπρεπε να είναι..
paris514 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 την μνημη μαλλον την βλεπει ολη αν νομιζεις οτι πριν πηγαινε καλυτερα ξαναπερασε τα win και σκεψοιυ να αλλαξεις τον σκληρο σε ssd
wantone Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή, θα είναι εντάξει εάν περάσω τα 64 bit..? επειδή όταν μου το έκαναν format (είμουν Ισπανία και δεν ήξερα και καλά να συνεννοηθώ) νόμισα ότι έτσι (με 32 bit) έπρεπε να είναι.. Καλυτερα να περασεις τα 64 bit. θα πρεπει να βρεις τους αντιστοιχους drivers απο το website του κατασκευαστη. Επισης αν μπορεις παρε εναν SSD και ξεκινα με καινουρια εγκατασταση win 7 64 bit. λογικα θα γινει πολυ πιο γρηγορο. Επισης μπορεις να αγορασεις και μνημη αν εχεις ελευθερο σλοτ.
latsias17 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.. και αρχικά θα περάσω τα 64, όπως και ήταν και πρίν γίνει το format, και θα δώ, αν υπάρξει τεράστια διαφορά, τότε θα είμαι εντάξει εάν όχι, θα προχωρήσω και με τις άλλες αλλαγές, ssd κτλ. Ευχαριστώ και πάλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα