Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια προσφατα εψαξα για το διπλωματικο σωμα και ειδα πως ειναι απαραιτητη η γνωση γαλλικων ποσο καιρο θα μου παρει να μαθω σε επιθυμητο επιπεδο?

αληθεια ξερει κανεις δυσκολια εξετασεων για την εισαγωγη?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια προσφατα εψαξα για το διπλωματικο σωμα και ειδα πως ειναι απαραιτητη η γνωση γαλλικων ποσο καιρο θα μου παρει να μαθω σε επιθυμητο επιπεδο?

αληθεια ξερει κανεις δυσκολια εξετασεων για την εισαγωγη?

Δύο χρόνια τουλάχιστον για να πεις το κάτι μπορείς να συνεννοηθείς.

Για να πεις ότι τα μιλάς και τους καταλαβαίνεις/σε καταλαβαίνουν βάλε 3+

Δημοσ.

Εξαρτάται από το πόσες ώρες διαβάζεις, αν θα τα εξασκείς έστω και μόνος σου, κατά πόσο δλδ σκοπεύεις να αφιερώσεις χρόνο. Φίλη μου έκανε εντατικά για 3 μήνες 8 ώρες την ημέρα, οπότε έφτασε πολύ γρήγορα σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Δημοσ.

Εγω προσωπικά ξεκινισα ιδιαιτερα μαθηματα γαλλικων εδω και 4 μηνες και χωρις να εχω ασχολιθει ιδιαιτερα εχω κανει μια σχετικα καλη προοδο πρόοδο .Η δασκαλα μου λεει οτι σε 5 με 6 μηνες θα μπορεσω να δοσω για Α1-Α2 κατι τετοιο.  

Δημοσ.

Εγω προσωπικά ξεκινισα ιδιαιτερα μαθηματα γαλλικων εδω και 4 μηνες και χωρις να εχω ασχολιθει ιδιαιτερα εχω κανει μια σχετικα καλη προοδο πρόοδο .Η δασκαλα μου λεει οτι σε 5 με 6 μηνες θα μπορεσω να δοσω για Α1-Α2 κατι τετοιο.  

θα κάνεις 10 μήνες ιδιαίτερα γαλλικά για Α2 ? seriously ?

• Like 2
Δημοσ.

Με 2 proficiency στα αγγλικά και με 2 με 3 ώρες ιδιαίτερα την εβδομάδα, μετά από 3 χρόνια έδωσα για το B2. Ήταν η δεύτερη φορά, γιατί η πρώτη ήταν αποτυχημένη. Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα.

Λατρεύω τη γλώσσα, αλλά να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολη. Για παράδειγμα, στα αγγλικά όταν έδινα, είχα μια σιγουριά ότι το πήρα και μένει να ξέρω το βαθμό. Στα γαλλικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αυτό είναι το πρόβλημα με τα εντατικά, δεν προλαβαίνει η γνώση να "καθίσει" και να γίνει κτήμα σου. Επίσης, αν έχεις καλό επίπεδο στα αγγλικά, αυτό θα λειτουργήσει εναντίον σου. Στα μικρά επίπεδα θα σε βοηθήσουν,αλλά αργότερα θα σκέφτεσαι αγγλικά και θα μπουρδουκλωνεσαι.

Άλλο πρόβλημα είναι η απουσία της γλώσσας στην καθημερινότητα της Ελλάδα. Τα αγγλικά είναι η ανεπίσημη γλώσσα μας, στους νέους τουλάχιστον. Τα γαλλικά θα τα επιδιώξεις, εκτός και αν έχεις επαφές με Γαλλία.

Τελειώνοντας, αν είχα να πω κάτι, είναι ότι ένω τα αγγλικά είναι η γλώσσα της εργασίας,του ζην, τα γαλλικά είναι η γλώσσα του ευ ζην. Έτσι πρεπει να την αντιμετωπίσει, ως τη γλώσσα των γραμμάτων και της κουλτούρας. Για παράδειγμα, όταν το tv5 και το radio France culture γίνει η καθημερινότητα σου, εκεί θα αντιληφθείς την διαφορα νοοτροπίας στο διάλογο. από τα ελληνικά και τα αμερικάνικα που χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητα.

Αυτά από κάποιον που λατρεύει τη γλώσσα.

• Like 1
Δημοσ.

θα κάνεις 10 μήνες ιδιαίτερα γαλλικά για Α2 ? seriously ?

Αμα παω καλα μπορει να δώσω πιο υψηλο επίπεδο .Αλλα ειναι πολλη δυσκολη γλωσσα.Εχω proficiency michigan btw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...