Προς το περιεχόμενο

digitadiko

sysyfos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις εαν εχει θεμα το συγκεκριμενο μαγαζι?

Εκανα αγορα 2 μηνων eazybytez με paypal αλλα εδω και δυο μερες δεν μου εχει στειλει κωδικο.Ειχα κανει αγορα παλιοτερα και δεν ειχα θεμα.Ξερει κανεις σε περιπτωση απατης πως μπορω να ακυρωσω την πληρωμη απο το paypal.Εστειλα mail digitadiko και easybytez αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω παρει απαντηση.

Δημοσ.

Εχω κάνει αρκετές επιτυχημένες αγορές στο παρελθόν, οπότε αν παίζει κάτι θα ειναι πολύ προσφατο ή προσωρινο. Είναι ακομα στη λιστα με τους resellers του easybz. 

Δες αρχικά στο spam folder του email σου, μηπως πήγε εκει το email.

Επισης κάνε Login στο λογαριασμο σου στο digitadiko (φτιαχνεις οταν κάνεις αγορα) και δες το σταδιο της παραγγελίας. 

Μετα το συζητάμε

Δημοσ.

H αγορα των πακετων eazybytez με paypal γινετε μεσω selz. Kανεις την αγορα και μετα στελνεις την αποδειξη που σου δινει το selz στο [email protected] και μετα σου στελνουν τον κωδικο για το easybytez.  Eτσι εγινε την προηγουμενη φορα αλλα τωρα μεχρι στιγμης δεν εχω απαντηση.

Δημοσ.

το digitadiko δεν ειναι το παλιο οπως το ξεραμε δυστυχως, το καλοκαιρι τον ιουνιο εκανα παραγγελια για easybytez 1 χρονου με paysafe περιμενα 2 μερες τιποτα, την τριτη τους εστειλα ενα email για να μου στειλουν τον voucher code να τον καταχωρησω στην easy, αντι αυτου με απαντουσε αυτοματα το συστημα οτι η συναλλαγης σας ειναι σε εξελιξη και μπλα μπλα, εν το μεταξυ κοιταω το υπολοιπο της paysafe και ηταν διαθεσιμο, ε βαρεθηκα την αναμονη και εκανα αγορα απευθειας απο την easybytez, θα μπορουσα να το κανω εξαρχης αλλα προτιμησα το digitadiko γιατι βγαινει πιο οικονομικα το πακετο, μπαινω στο site να γραψω σχολιο γιατι καθυστερειτε κ.λ.π. ενω το συστημα μου ελεγε η καταχωρηση σας ηταν επιτυχεις εννοειτε οτι ποτε δεν δημοσιευοταν παρα μονο τα σχολια απο κατω που εγραφαν οι αλλοι το κατα ποσο γρηγοροι και εξυπηρετικοι ειναι κ.λ.π. ξαναγραφω σχολιο στο site τους και με ειρωνικο τονο θα ελεγα, υπαρχει κανενας εκει μεσα η ολοι διακοπες πηγατε? :P ουτε αυτο δεν καταχωρηθηκε, μετα απο 3 εμβοδαδες αφου το ξεχασα το θεμα και το ελυσα απευθειας απο την easybytez μου ηρθε email οτι ο κωδικος της paysafe δεν αντιστοιχει στο υπολοιπο της τιμης και οτι αν δεν καταχωρησω εναν νεο κωδικο της paysafe σε 24 ωρες ο κωδικος παραγγελιας θα ακυρωθει, στελνω απαντηση και τους λεω ειστε πολυ γρηγοροι ακυρωστε την παραγγελια και σας ευχαριστω για την γρηγορη εξυπηρετηση σας, θα σας εχω στα υποψην να μην σας ξαναπροτιμησω, τωρα το πηραν δεν το πηραν απο μενα Χ

Δημοσ.

Τι να πω επαγγελματιες για :cry: θα περιμενω ακομα μια μερα για να δω τι θα κανω αν μπορω να κανω και κατι.

Ξερει κανεις κανενα αξιοπιστο site για αγορα χρονου eazybytez.

Δημοσ.

Τα τρια τελευταία voucher που αγορασα για μένα και φίλους μου τα πήρα απο το greekgalaxy.net (επισημος μεταπωλητης) και απο ένα γνωστό ελληνικό site για κατεβάσματα που στο domain εχει το greek. Και στα δυο δεν ειχα κανενα προβλημα. 

Δημοσ.

Μπηκα σημερα στο easybytez και εχουν βγαλει απο την λιστα των reseller το digitadiko εστειλα δυο mail στο support του easybytez

αλλα μεχρι στιγμης τιποτα απο απαντηση :mad:.

Δημοσ.

Εγώ ανανέωσα γιά 6 μήνες άμεσα φτηνά κ χωρίς κανένα προβλημα εδώ:http://sellbytez.com/.

Το εκανες προσφατα για να μην παθω καμια ηττα παλι?

Ξερει κανεις αν μπορω να ακυρωσω την πληρωμη απο το paypal.

Δημοσ.

Το εκανες προσφατα για να μην παθω καμια ηττα παλι?

πριν 20 μέρες και πληρωσα με paypal.ολα οκ.

Δημοσ.

Ρίξε άμεσα dispute στο paypal αλλά για πληρωμές υπηρεσιών, οι πιθανότητες δεν ειναι υπερ σου. Εννοείται κάνεις dispute. 

Δημοσ.

οποίος θέλει μπορεί να αγοράσει και από εδώ [email protected] στέλνεις ένα email και ρωτάς αν έχει διαθέσιμα πακέτα αν έχει σου λέει και αν σε συμφέρει αγοράζεις είναι αξιόπιστος, μου τον σύστησε φίλος προσοχή μη στείλετε paysafe κάρτες ρωτήστε πρώτα, εγώ έχω αγοράσει τρις φορές μέχρι σήμερα είναι αξιόπιστος προς εμένα.

Δημοσ.

οποίος θέλει μπορεί να αγοράσει και από εδώ [email protected] στέλνεις ένα email και ρωτάς αν έχει διαθέσιμα πακέτα αν έχει σου λέει και αν σε συμφέρει αγοράζεις είναι αξιόπιστος, μου τον σύστησε φίλος προσοχή μη στείλετε paysafe κάρτες ρωτήστε πρώτα, εγώ έχω αγοράσει τρις φορές μέχρι σήμερα είναι αξιόπιστος προς εμένα.

Φίλε Dimitris No offence αλλά η πρόταση σου δεν με πείθει. Να στείλω σε κάποιον άγνωστο κάρτες paysafe επειδή εχει ενα email «που μοιάζει» με easybytez και επειδη μας το προτεινε ένα μέλος που γράφτηκε πριν απο 3 ημέρες ... δεν με πείθει. 

Χίλιες φορές μέσα απο επίσημους resellers και από άλλες δοκιμασμένες μεθόδους που προτείνουν παλιά μέλη του Insomnia. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε άμεσα dispute στο paypal αλλά για πληρωμές υπηρεσιών, οι πιθανότητες δεν ειναι υπερ σου. Εννοείται κάνεις dispute. 

ΟΚ εριξα ενα dispute και βλεπουμε παντως απο digitadiko & eazybytez καμια απαντηση μεχρι στιγμης :X ξερετε κανενα αλλο file hoster

σαν το eazybytez?

Δημοσ.

Φίλε Dimitris No offence αλλά η πρόταση σου δεν με πείθει. Να στείλω σε κάποιον άγνωστο κάρτες paysafe επειδή εχει ενα email «που μοιάζει» με easybytez και επειδη μας το προτεινε ένα μέλος που γράφτηκε πριν απο 3 ημέρες ... δεν με πείθει. 

Χίλιες φορές μέσα απο επίσημους resellers και από άλλες δοκιμασμένες μεθόδους που προτείνουν παλιά μέλη του Insomnia. 

έχεις απόλυτο δίκιο το γράφω και εγώ αν προσεξες καλά ότι απλά οποιος θέλει να στήλη ένα μήνυμα και να ρωτήσει αν υπάρχουν πρόσφορες σε καμιά περίπτωση δεν λέω να στήλη χρήματα σε άγνωστους :)

αγόρασα και εγώ από εδώ http://sellbytez.com/ ακόμα περιμένω μου φάνηκε καλή η προσφορά με τα 19.49 για 6 μήνες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...