arc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή αν του στείλω email και μου πει οτι εχει προσφορα-πακέτο, αυτόματα τον κάνει αξιόπιστο για να του στείλω κάρτες; Δε νομίζω.
sysyfos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά έχουν πλάκα εκεί στο digitadiko σήμερα μετά από 5 μέρες και κάτι μου έστειλαν κωδικό πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση ....εν το μεταξύ μόλις πήρα σήμερα και ένα πακέτο απο http://SellBytez.com
fumantsu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παλι καλα. Εγω ειχα κανει με paysafe μια αγορα απο τον Νοεμβριο και ποτε δεν εστειλαν. Ακομα ειναι σε preparation. Φυσικα το τι χεσιμο επεσε σε emails και στο easybytez δεν λεγεται. Μεχρι και σε αυτους δεν απαντουσαν.....
arc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Φίλος μου ζήτησε να του βρω συνδρομή για easybytez και θυμήθηκα αυτή τη συζήτηση και το sellbytez.com Μπήκα λοιπον στους επισημους resellers της easybytez και το sellbytez λείπει από τη λίστα. Όταν κάναμε τη συζήτηση, το sellbytez υπήρχε στη λίστα, το θυμάμαι καλα. Μήπως χάλασαν και αυτοί; Μήπως έκαναν καμια αρπαχτή και μάζεψαν παράπονα; Μήπως σταματησαν να στελνουν vouchers; Αν δεν ειναι στη λίστα, λεφτά δεν τους στέλνω. Εχει κανεις καμία ιδεα τι εγινε και αν θα επανέλθει; Edit : Είδα οτι το digitadiko επανήρθε στη λίστα, αλλά μετά τις τελευταίες του γκέλες, θα ψάξω αλλου για λύση.
AlexGThess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά εγώ εδώ και χρόνια αγοράζω από το ελληνικό www.easybytez.gr ή αλλιώς www.emediashop.gr Είναι επίσημος μεταπωλητής,από τις χαμηλότερες τιμές, αξιόπιστοι, Έλληνες και ο κωδικός μου έρχετε συνήθως μέσα την μία ώρα ενώ έχουν μάξιμουμ χρόνο τις 24ώρες όπως μου έχουν πεί. Και Livechat και πολύ εξυπηρετικοί οι άνθρωποι!! Για το sellbytez.com έχω ακούσει αρκετά και εγώ, γιαυτό και μία το βγάζουν από την λίστα και μια το ξαναβάζουν...απορώ πάντως γιατί το κρατάνε αφού βλέπουν ότι δυσαρεστεί αρκετούς πελάτες του..... :/
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Το digitadiko λειτουργει ή οχι; Εκανα μια αγορα εχθες με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο, ενω λεει οτι η παραγγελια εχει ολοκληρωθει, δεν μου δινει τον κωδικο. Τους εχω στειλει 2 e-mail, αλλα δεν απαντανε! Οχι τιποτα αλλο, αλλα χωρις paypal δε μπορεις να παρεις και τα λεφτα σου πισω, σωστα;
Luxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ακομα τιποτα. Και κανεις δεν απανταει στα e-mail και το Online support ειναι κλειστο εδω και ημερες.. Τα εχασα τα λεφτα μου λογικα.. Απο την Παρασκευη περιμενω.
liakinen Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Το digitadiko λειτουργει ή οχι; Εκανα μια αγορα εχθες με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο, ενω λεει οτι η παραγγελια εχει ολοκληρωθει, δεν μου δινει τον κωδικο. Τους εχω στειλει 2 e-mail, αλλα δεν απαντανε! Οχι τιποτα αλλο, αλλα χωρις paypal δε μπορεις να παρεις και τα λεφτα σου πισω, σωστα; Μια χαρά λειτουργεί έχω κάνει δεκάδες αγορές (filehosters πληρωμές) χωρίς πρόβλημα. Κάποιες φορές μπορεί να περιμένω μερικές ώρες μέχρι να σταλούν και σε αυτούς τα κλειδιά. Καλό είναι να κάνεις τις αγορές Δεύτερα - Πέμπτη και όχι ΠΣΚ. 1
spartan29gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδια προσπαθω να κανω μια αγορα απο το συγκεκριμενο σαιτ,και μου βγαζει το ακολουθω μηνυμα(Sorry, we're not currently accepting payments. Please try again later.)Εχει κανενας το ιδιο συγκεκριμενο προβλημα με εμενα?ευχαριστω. Το περιεργο ειναι οτι προσπαθω απο πεμπτη βραδυ,και το προβλημα παραμενει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα