Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το ΕΛΤΑ κ τις χρεώσεις του. Θέλω να αγοράσω ένα απλό DVD game κ ο πωλητής θέλει την πληρωμή με αντικαταβολή. Απ' όσο έχω ψάξει κ με βάση τον Link.png Site: τιμοκατάλογο του ΕΛΤΑ πρέπει να πληρώσω έξοδα αποστολής που είναι 1,50 ευρώ συν έξοδα αντικαταβολής 2,30

Μιλάμε πάντα για αποστολή εντός Ελλάδος σε άλλη πόλη Καβάλα-Κοζάνη π.χ.

Επίσης, υπάρχει εξτρά χρέωση αν μου έρθει στην πόρτα μου?

Υπάρχει τρόπος να μου στείλει το δέμα πληρώνοντας μόνον 1,5 ευρώ κ υπό ποιες συνθήκες?

Τα λεφτά, πόσο καιρό κάνουν για να φτάσουν στον πωλητή? (θέλω κ γω να πουλήσω γτ)

Ναι, το μήνυμα το έχω ξαναγράψει σε άλλο τόπικ αλλά επειδή δεν απαντούσε εκεί κανείς, σκέφτηκα να ανοίξω θέμα εδώ μιας κ δεν υπήρχε κάτι που να ξεκαθάριζε το τοπίο με το ΕΛΤΑ.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δε θες να πληρωσεις αντικαταβολη, κανε του καταθεση το ποσο συν τα μεταφορικα.

Οχι αλλα αυτο ειναι θεμα του τοπικου ελτα. Οτιδηποτε δεν χωραει ευκολα στο γραμματοκιβωτιο δικαιουται να μην το φερει καν και να αφηνει ειδοποιητηριο. Η χρεωση δεν επηρεαζεται.

Τα λεφτα περιπου 3-6 εργασιμες αφοτου παραλαβεις θα μπορεσει να τα παρει ο αλλος.

Δημοσ.

Σωστος ο GeorgeMan...Μονο που οταν υπαρχει αντικαταβολη νομιζω δεν εμπλεκεται ο ταχυδρομος(δε δεχεται πληρωμες).Σου φερνει ομως τα χρηματα της αντικαταβολης στο σπιτι σε περιπτωση που πουλησεις κατι.Με λιγα λογια αν σου στειλουν οτιδηποτε με αντικαταβολη,περνας απο ΕΛΤΑ για να πληρωσεις και να παραλαβεις.Αν εχεις στειλει εσυ αντικειμενο με αντικαταβολη και περιμενεις χρηματα,στα φερνει ο ταχυδρομος στη πορτα σου!

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο νήμα.

Αγόρασα απο το amazon.de, και ανέφερε οτι η εκτιμωμενη ημερομηνία αφίξεως ηταν στης 2/12.

Ακόμα δεν εχω λαβει ειδοποιητήριο απο τα Ελτα, και αναρωτιέμαι μήπως επειδη είναι δυσπρόσιτη η περιοχή να υπάρχει καθυστέρηση.

Να σημειώσω οτι και αλλη φορα άργησαν να μου στείλουν ειδοποιητήριο κατα 2 μήνες.

Η παραγγελία δεν ειχε tracking code, και η απορία μου είναι αν μπορω με κάποιο τρόπο να παω εγω ο ίδιος με τη ταυτότητά μου να ζητήσω το πακέτο

Δημοσ.

Αγόρασα απο το amazon.de, και ανέφερε οτι η εκτιμωμενη ημερομηνία αφίξεως ηταν στης 2/12.

Ακόμα δεν εχω λαβει ειδοποιητήριο απο τα Ελτα, και αναρωτιέμαι μήπως επειδη είναι δυσπρόσιτη η περιοχή να υπάρχει καθυστέρηση.

Να σημειώσω οτι και αλλη φορα άργησαν να μου στείλουν ειδοποιητήριο κατα 2 μήνες.

Η παραγγελία δεν ειχε tracking code, και η απορία μου είναι αν μπορω με κάποιο τρόπο να παω εγω ο ίδιος με τη ταυτότητά μου να ζητήσω το πακέτο

Μπορείς να  πας ταχυδρομείο με την ταυτότητα και να ρωτήσεις εάν υπάρχει κάτι στο όνομα σου.

Δημοσ.

Τζαμπα κοπος.Θα σε ρωτησουν αν σου ηρθε χαρτι,και μολις τους πεις ΟΧΙ,θα σε κοιταξουν με υφος παραξενο και θα σου πουν''Ξαναελα οταν σου ερθει χαρτι''...Ειδικα οταν αγοραζεις απτο εξωτερικο,παντα αργουν,μην αγχωνεσαι...Τωρα αν κοντευουν Χριστουγγενα και ακομα δε σου εχει ερθει,ε τοτε πανε μια βολτα και κανε μια ερωτηση...

Δημοσ.

Όντως από το εξωτερικό αργούν. Η μέρα που σου λέει ότι θα αποσταλεί εννοεί την μέρα που το amazon θα στείλει την παραγγελία σου στο ταχυδρομίο της χώρας (όχι το Ελληνικό).

Εξοδα αποστολής πόσα πλήρωσες παρεμπιπτώντος? Το Αγγλικο amazon έχει μαμηθεί με τις 4,50 λίρες ανά dvd.

Εχω μια ακόμη απορία για τα ΕΛΤΑ. Μέσω του υπολογισμού κόστους της ιστοσελίδας μου βγάζει ότι την επιστολή την χρεώνει 2,30 ενώ το δέμα (πακέτο) 1.5.

Τώρα εγώ, θέλω να πάρω ενα pc game, μπορεί ο πωλητής να το βάλει σε καφέ φάκελο κ να το στείλει σαν δέμα ή λόγω μορφής κ βάρους (κάτω από ένα κιλό είναι) το ΕΛΤΑ υποχρεωτικά θα το δεχθεί σαν επιστολή?

Πρέπει να ζυγίζει τουλάχιστον 1 κιλό για να θεωρηθεί ''δέμα'' ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...