petros_samurai Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,σκέφτομαι να ασφαλίσω τον πατέρα μου κάπου ιδιωτικά.Είναι ~65 χρόνον και έχει νεφρική ανεπάρκεια,σάκχαρο και τα λοιπά. Έχει ασφάλεια δημοσιου αλλα δεν μένουμε μαζί πια και έτσι δεν μπορώ να είμαι πολύ μαζί του και νομίζω πως το δημόσιο σύστημα τον κουράζει μιας και τον αγγαρεύουν με διαφορα κατά καιρούς και γενικά πιστεύω πως δεν του δείχνουν την προσοχή που θα έπρεπε σαν ιατροί. Δεν είμαι κάποιος που έχει μεγάλη οικονομική άνεση αλλα είμαι πρόθυμος να πληρώσω αν οι υπηρεσίες που θα προσφέρουν στον πατέρα μου θα είναι καλές,σκέφτομαι να επισκεφτώ κάποιους αντιπροσωπους και να πάρω κάποιες προσφορες,έχει κάποιος κάποια εμπειρία ώστε να πει την άποψη του η να με συμβουλέψει για κάτι πριν τους επισκεφτώ?
GreyHorse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ιδιωτική ασφάλιση υγείας σε ήδη ασθενή και μάλιστα με επιβαρυμένη κατά πολύ την υγεία του; Αν και δεν έχω γνώση πολλές από ιδιωτικές ασφάλειες, χλωμό το βλέπω..
status Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ο κολλητός μου έχει χρόνια ρευματικά και δεν τον δέχονται για ιδιωτική ασφάλιση. Χλωμό, Βασικά και υγιής να είσαι, κάτι θα βρουν για να σε "κρεμάσουν".
NikosKallithea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν δεχονται να αποζημιώσουν ηδη υπάρχουσες ασθένειες, οποτε το ξεχνας
Sorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πάνω απο 60ετών δεν μπορείς να κάνεις ασφάλεια. Επίσης, για υπάρχουσες παθήσεις, βγάζουν εξαίρεση και δεν στις καλύπτουν. Αν δε, είναι κάτι σοβαρό (όπως στην περίπτωση του πατέρα σου), μπορούν να μην σε δεχτούν καν. Σε διεθνή ασφαλιστική δουλεύω (όχι δεν είμαι ασφαλιστής).
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Για έναν 31 χρονο που είναι υγειής ,και θέλει να βγάλει ιδιωτική ασφάλεια υγείας τι τιμές παίζουνε περίπου ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,σκέφτομαι να ασφαλίσω τον πατέρα μου κάπου ιδιωτικά.Είναι ~65 χρόνον και έχει νεφρική ανεπάρκεια,σάκχαρο και τα λοιπά. Έχει ασφάλεια δημοσιου αλλα δεν μένουμε μαζί πια και έτσι δεν μπορώ να είμαι πολύ μαζί του και νομίζω πως το δημόσιο σύστημα τον κουράζει μιας και τον αγγαρεύουν με διαφορα κατά καιρούς και γενικά πιστεύω πως δεν του δείχνουν την προσοχή που θα έπρεπε σαν ιατροί. Δεν είμαι κάποιος που έχει μεγάλη οικονομική άνεση αλλα είμαι πρόθυμος να πληρώσω αν οι υπηρεσίες που θα προσφέρουν στον πατέρα μου θα είναι καλές,σκέφτομαι να επισκεφτώ κάποιους αντιπροσωπους και να πάρω κάποιες προσφορες,έχει κάποιος κάποια εμπειρία ώστε να πει την άποψη του η να με συμβουλέψει για κάτι πριν τους επισκεφτώ? Κατ'αρχήν, όπως σου είπαν και οι παραπάνω, είναι πολύ δύσκολο (για να μην πω αδύνατον) να ασφαλιστεί ο πατέρας σου λόγω α) ηλικίας και β) βεβαρημένου ιστορικού. Όσο για την ιδιωτική υγεία, μην νομίζεις ότι είναι πανάκεια. Είχα τον πατέρα μου σε ιδιωτική κλινική στο Κολωνάκι για ένα μάλλον απλό περιστατικό και φύγαμε άρον-άρον να πάμε στο Γενικό Κρατικό (ΓΝΑ "Γενημματάς"). Ουδεμία σύγκριση, τουλάχιστον από πλευράς ιατρικής αντιμετώπισης και νοσηλευτικού προσωπικού.
Sorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες και από την κάθε εταιρία. Προσωπικά, κι εγώ στα 31 έκανα, και ξεκίνησα από τα 400€/χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θα μπορούσε να ήταν και 200€ αλλά και 1000€. Εξαρτάται από τις καλύψεις και από το εκπιπτόμενο που επιλέγεις. Συνεπώς, κανόνισε ραντεβού με ασφαλιστές από διάφορες εταιρίες, για να το δείτε μαζί. Όσο για την ιδιωτική υγεία, μην νομίζεις ότι είναι πανάκεια. Είχα τον πατέρα μου σε ιδιωτική κλινική στο Κολωνάκι για ένα μάλλον απλό περιστατικό και φύγαμε άρον-άρον να πάμε στο Γενικό Κρατικό (ΓΝΑ "Γενημματάς"). Ουδεμία σύγκριση, τουλάχιστον από πλευράς ιατρικής αντιμετώπισης και νοσηλευτικού προσωπικού. Καλό είναι να μην γενικεύουμε. Παντού μπορεί να αντιμετωπίσουμε άσχημες καταστάσεις (είτε δημόσιο, είτε ιδιωτικό). Πχ εγώ χρησιμοποιώ πολύ συχνά την ασφάλειά μου, και για μένα και για τα μέλη της οικογένειάς μου, απο απλά περιστατικά μέχρι σοβαρά. Ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα, ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 [...] Καλό είναι να μην γενικεύουμε. Παντού μπορεί να αντιμετωπίσουμε άσχημες καταστάσεις (είτε δημόσιο, είτε ιδιωτικό). Πχ εγώ χρησιμοποιώ πολύ συχνά την ασφάλειά μου, και για μένα και για τα μέλη της οικογένειάς μου, απο απλά περιστατικά μέχρι σοβαρά. Ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα, ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μα δεν γενίκευσα, κατέθεσα την δική μου εμπειρία - και όχι για την ιδιωτική ασφάλεια, για την ιδιωτική παροχή υγείας. Άλλωστε, προσωπικά έχω ιδιωτική ασφάλιση και την έκανα σχετικά μεγάλος (μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να κάνω χρήση) - είμαι γενικά υπέρ της ιδιωτικής ασφάλισης εάν υπάρχει οικονομική δυνατότητα 1
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μα δεν γενίκευσα, κατέθεσα την δική μου εμπειρία - και όχι για την ιδιωτική ασφάλεια, για την ιδιωτική παροχή υγείας. Άλλωστε, προσωπικά έχω ιδιωτική ασφάλιση και την έκανα σχετικά μεγάλος (μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να κάνω χρήση) - είμαι γενικά υπέρ της ιδιωτικής ασφάλισης εάν υπάρχει οικονομική δυνατότητα Κάτσε, τι εννοείς σχετικά μεγάλος; Υπήρχε ιδιωτική ασφάλιση επί Περικλέους; :Ρ
petros_samurai Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Eυχαριστώ για την βοήθεια παιδιά,δεν ήξερα πως δεν δέχονται ηλικιωμένους etc.
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Eυχαριστώ για την βοήθεια παιδιά,δεν ήξερα πως δεν δέχονται ηλικιωμένους etc. Ηλικιωμένους; Δεν σε δέχονται εάν πας να κάνεις οικογενειακή ασφάλιση εάν έχεις γυναίκα έγκυο, πλάκα μου κάνεις; Να έχεις βρέφος κάτω των 3ων ετών; Ούτε να το συζητήσεις δεν θέλουνε, άλλο εάν το αποκτήσεις το παιδί μετά που θα έχεις μπει σε οικογενειακό πρόγραμμα.
doctorkostis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια, λογικο δεν ειναι? Μπιζνα ειναι, πρεπει να ειναι cost effective επενδυση για την ασφαλιστικη. Δηλαδη, ασφαλιζουμε γενικα υγιεις νεους ανθρωπους που θα μας πληρωνουν για πολλα χρονια με μικρες πιθανοτητες να χρειαστουν κατι που να κοστιζει ακριβα. Εξετασεις τσεκαπ ή μια νοσηλεια για ουρολοιμωξη ξερωγω ειναι αστεια ποσα γενικα, χειρουργεια και χημειοθεραπειες/ακτινοβολιες ειναι το ζορι. Οσον αφορα το επιπεδο των ιδιωτικων, θα συμφωνησω με paredwse. Ειδικα κατι μικρες κλινικες ειναι οκ αν εχεις κατι απλο και σχετικα ελαφρυ. Εκει καλο ειναι να μην ερθεις σε επαφη με την καφριλα του ΕΣΥ, δεν ειναι ανθρωπινες οι συνθηκες. Αν τα πραγματα σοβαρεψουν, και εγω θα προτιμουσα το δημοσιο αλλα και εκει επιλεγμενα νοσοκομεια. Ή το Υγεια, αρκει να αναβα φωτια με 50ευρα για προσαναμμα.
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια, λογικο δεν ειναι? Μπιζνα ειναι, πρεπει να ειναι cost effective επενδυση για την ασφαλιστικη. Δηλαδη, ασφαλιζουμε γενικα υγιεις νεους ανθρωπους που θα μας πληρωνουν για πολλα χρονια με μικρες πιθανοτητες να χρειαστουν κατι που να κοστιζει ακριβα. Εξετασεις τσεκαπ ή μια νοσηλεια για ουρολοιμωξη ξερωγω ειναι αστεια ποσα γενικα, χειρουργεια και χημειοθεραπειες/ακτινοβολιες ειναι το ζορι. Οσον αφορα το επιπεδο των ιδιωτικων, θα συμφωνησω με paredwse. Ειδικα κατι μικρες κλινικες ειναι οκ αν εχεις κατι απλο και σχετικα ελαφρυ. Εκει καλο ειναι να μην ερθεις σε επαφη με την καφριλα του ΕΣΥ, δεν ειναι ανθρωπινες οι συνθηκες. Αν τα πραγματα σοβαρεψουν, και εγω θα προτιμουσα το δημοσιο αλλα και εκει επιλεγμενα νοσοκομεια. Ή το Υγεια, αρκει να αναβα φωτια με 50ευρα για προσαναμμα. Αν τα πράγματα σοβαρέψουν εντός ιδιωτικής σε στέλνουν καρφί σε δημόσιο νοσοκομείο, τέτοια damages δεν τα ρισκάρουν, όταν γεννούσε η γυναίκα μου είχαν φέρει μια από ιδιωτικό νοσοκομείο, ασφαλισμένη ιδιωτικά και μόνο και μόνο στην υπόνοια των επιπλοκών την έστειλαν στο ΠΑΓΝΗ. -=--= Τόσο φακελάκι εν αθήναι πια; Εδώ δεν έχει ακουστεί κάτι τόσο τρομακτικό, ειδικά σε γέννα ούτε νύξη.
doctorkostis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Φακελακι στο υγεια? Never. Κανονικα και με αποδειξεις σου αφηνουν δαχτυλιες στα οπισθια. Για να περασεις απο τα επειγοντα με ακτινογραφια, εξετασεις αιματος, αντε καναν υπερηχο και καναν ορο παιζεις λιγο κατω απο το 1000αρικο. Για γερο χειρουργειο κοιλια ή θώρακα καλο ειναι να εχεις cash ενα δεκαρικο. Το Υγεια θελει δυνατη ασφαλεια ή πολυ βαθυ πορτοφολι. Αλλιως δεν μπαινεις. Ενταξει, σε εξοπλισμο και γιατρους ειναι τοπ, δεν το συζητω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα