Προς το περιεχόμενο

z3 με bloatware T Mobile

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να με συμβουλέψει τι να κάνω για το εξής θέμα.

Μόλις παρέλαβα απο σκρουτζομάγαζο (δεν λέω όνομα ακόμα) ένα Ζ3 copper.

Την παραγγελία την έκανα την περασμένη παρασκευή. Το site έλεγε κλασικά EU και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Το παράγγειλα αμέσως, λαμβάνοντας υπόψιν μου την αξιοπιστία του μαγαζιού απο τα πολλά θετικά σχόλια στο σκρουτζ.

Το παραλαμβάνω σήμερα, το ανοίγω και...  logo T Mobile...! Ξενέρωσα..!

Βάζω ελληνικά, επόμενο.. επόμενο κλπ.. ανοιγει.

φουλ στις άκυρες εφαρμογές μέσα και στην επιλογή "κλείσιμο όλων των εφαρμογών" μου βγάζει γερμανικά!

Για κάποιους μπορεί να μην είναι πρόβλημα αλλα εγώ τόσο καιρό που έψαχνα το κινητό όπου έβλεπα Brand το προσπερνούσα και ας ήταν η τιμή χαμηλή.

Δεν θα έπρεπε να έλεγαν ενα (TMobile) δίπλα;

έστειλα email αλλα δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

πως να κινηθώ;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να με συμβουλέψει τι να κάνω για το εξής θέμα.

Μόλις παρέλαβα απο σκρουτζομάγαζο (δεν λέω όνομα ακόμα) ένα Ζ3 copper.

Την παραγγελία την έκανα την περασμένη παρασκευή. Το site έλεγε κλασικά EU και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Το παράγγειλα αμέσως, λαμβάνοντας υπόψιν μου την αξιοπιστία του μαγαζιού απο τα πολλά θετικά σχόλια στο σκρουτζ.

Το παραλαμβάνω σήμερα, το ανοίγω και...  logo T Mobile...! Ξενέρωσα..!

Βάζω ελληνικά, επόμενο.. επόμενο κλπ.. ανοιγει.

φουλ στις άκυρες εφαρμογές μέσα και στην επιλογή "κλείσιμο όλων των εφαρμογών" μου βγάζει γερμανικά!

Για κάποιους μπορεί να μην είναι πρόβλημα αλλα εγώ τόσο καιρό που έψαχνα το κινητό όπου έβλεπα Brand το προσπερνούσα και ας ήταν η τιμή χαμηλή.

Δεν θα έπρεπε να έλεγαν ενα (TMobile) δίπλα;

έστειλα email αλλα δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

πως να κινηθώ;

Συνηθως οπως ειπες εχουν ενα T-Mobile απο διπλα.Δεν ξερω γιατι οι συγκεκριμενοι δεν το εβαλαν αλλα περα του bloatware δεν ξερω αν θα εχεις καποιο αλλο θεμα.Προσωπικα θα τους επαιρνα τηλ και θα ζητουσα αλλαγη

Δημοσ.

Πολλή φασαρία για το τίποτα, αν σε πειράζει τόσο περνά ελληνική ρομ υπάρχουν τα εργαλεία.

Αλλά πέρα από το logo το περισσότερο bloatware αφαιρείται πανεύκολα με απλή απεγκατάσταση.

Η γλώσσα φτιάχνεται σε όλα τα android..

Τα χρήματα που γλιτωσες αξίζουν μισή ώρα "ταλαιπωρία"

Δημοσ.

σχετικά με την γλώσσα..

εχει γίνει επιλογή ελληνικών,

πατώντας το κουμπί για multitask κανονικά έπρεπε να βγάζει "Κλείσιμο όλων" σωστά;

τώρα βγάζει "tsifsa modre".. (ή κατι άλλο περίεργο τελοσπάντων στα γερμανικά).

Το έχεις ξαναδεί αυτο φίλε μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...