Grey Warden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ΟΚ. Η πλειοψια νικησε.. δεν εχουμε καρκινους ή μαλλον δεν εχουν αυξηθει.. Tα έχεις μπλεγμένα λίγο στο κεφάλι σου. 1
gia_nnis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Tα έχεις μπλεγμένα λίγο στο κεφάλι σου.οχι δεν φταιω εγω.. αλλα η πλειοψια του κοσμου που υποστηριζει οτι εχουν αυξηθει τα κρουσματα του καρκινου και οτι ο ανθρωπος ζει λιγοτερα χρονια.. και απο τα λεγομενα καποιων απο δω περα μεσα προφανως δεν ισχυει..
Grey Warden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 οχι δεν φταιω εγω.. αλλα η πλειοψια του κοσμου που υποστηριζει οτι εχουν αυξηθει τα κρουσματα του καρκινου και οτι ο ανθρωπος ζει λιγοτερα χρονια.. και απο τα λεγομενα καποιων απο δω περα μεσα προφανως δεν ισχυει.. Έχεις να παραθέσεις στοιχεία οτι το προσδόκιμο ζωής έχει μειωθεί ή να αρκεστούμε στο τι λέει η θεία σου η Σούλα και ο Μπίλυ ο ταξιτζής; 2
GreyHorse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 οχι δεν φταιω εγω.. αλλα η πλειοψια του κοσμου που υποστηριζει οτι εχουν αυξηθει τα κρουσματα του καρκινου και οτι ο ανθρωπος ζει λιγοτερα χρονια..Ρε φίλε, στατιστικά έχει αυξηθεί ο μέσος όρος ζωής με επίσημα στοιχεία. Και στατιστικά με επίσημα στοιχεία ανεβαίνει το προσδόκιμο όριο ζωής.Επίσης η επιστήμη και η ιατρική έχει προοδεύσει τόσο που λογικό είναι κάποια στιγμή να σε πιάσει καρκίνος. Παράδειγμα ο πατέρας μου που αν ζούσε μισό αιώνα πριν θα είχε πεθάνει από άλλη αιτία, χάρη στην ιατρική επέζησε 15 χρόνια και μετά πήγε από καρκίνο. Επίσης, όπως είπα πριν, ο πληθυσμός της Γης στον Β´ ΠΠ ήταν γύρω στα 2 και κάτι δις, τώρα έχει ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια. Στατιστικά λογικό είναι να έχουν αυξηθεί τα κρούσματα καρκίνου, το σωστό είναι να τα συγκρίνουμε αναλογικά και στατιστικά και όχι ως αριθμό. Αν πχ σήμερα έχουν 3,5 δις ανθρώπων καρκίνο, είναι το 50% του πληθυσμού. Το 1940 παράδειγμα, αν είχαμε μόνο 1 δις ανθρώπων με καρκίνο (μεγάλη αύξηση, έτσι; Από 1 δις τα κρούσματα έφτασαν τα 3,5!!!!!) και όμως πάλι το ποσοστό είναι 50% (Τα νούμερα είναι δικά μου δεν έψαξα στατιστικές μελέτες)
gia_nnis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις να παραθέσεις στοιχεία οτι το προσδόκιμο ζωής έχει μειωθείγια το προσδοκιμο το διορθωσα..
Zerg13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Γεμίσατε με σκουπιδοπόστ και ανούσιες αντιπαραθέσεις το νήμα. Παλιότερα τα είχα ψάξει. Καλύτερα μείνε μακρυά μην τα αγοράζεις αυτά. Απ ότι θυμάμαι μαγειρεύουν με λάμπες αλογόνου. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά και δεν ξέρουμε τι προκαλούν, τα μαγειρέματα με αλογόνα. Και οι φούρνοι με τα μικροκύμματα που είπαν τα παιδιά. 1
gia_nnis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ρε φίλε, στατιστικά έχει αυξηθεί ο μέσος όρος ζωής με επίσημα στοιχεία. Και στατιστικά με επίσημα στοιχεία ανεβαίνει το προσδόκιμο όριο ζωής.Απο τις πληροφοριες που δινει ο φιλος το μονο σιγουρο οτι τα κρουσματα του καρκινου δεν εχουν αυξηθει απλα εχει αυξηθει ο πληθυσμος με αποτελεσμα ετσι να φαινεται στον κοσμο..
GreyHorse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Απο τις πληροφοριες που δινει ο φιλος το μονο σιγουρο οτι τα κρουσματα του καρκινου δεν εχουν αυξηθει απλα εχει αυξηθει ο πληθυσμος με αποτελεσμα ετσι να φαινεται στον κοσμο.. Για εμένα λες; Γιατί δεν έχει αυξηθεί ο πληθυσμός και το προσδόκιμο ζωής; Δεν είναι λιγάκι παράλογο να ισχυρίζεσαι ότι τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από ανθρώπους κάτω των 60 που έχουν πεθάνει από καρκίνο, αλλά ταυτόχρονα ο μέσος όρος ζωής να ανεβαίνει στην Ελλάδα και να είναι άνω των 70;
Bspus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Απο τις πληροφοριες που δινει ο φιλος το μονο σιγουρο οτι τα κρουσματα του καρκινου δεν εχουν αυξηθει απλα εχει αυξηθει ο πληθυσμος με αποτελεσμα ετσι να φαινεται στον κοσμο.. Και να αυξανονταν τα κρουσματα του καρκινου αυτο απο μονο του παλι δε λεει αρκετα. Παρε ενα ακραιο παραδειγμα. Εστω οτι η ιατρικη εξελισσεται με τετοιο τροπο που εξαλειφει ολες τις αρρωστιες. Οσοι θανατοι μετα δεν ειναι απο ατυχηματα η πολυ βαθια γεραματα θα ειναι καρκινος η καρδια. Μοιραια λοιπον το ποσοστο τους θα αυξανοταν δραματικα. Τι συμπερασμα θα εβγαζεις λοιπον? Οτι πολυ περισσοτερος κοσμος πεθαινει απο καρκινο απ'οτι παλαιοτερα, παροτι στην πραγματικοτητα υπαρχει βελτιωση σε οτι εχει να κανει με την υγεια μας! 1
gia_nnis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για εμένα λες; Γιατί δεν έχει αυξηθεί ο πληθυσμός και το προσδόκιμο ζωής; Δεν είναι λιγάκι παράλογο να ισχυρίζεσαι ότι τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από ανθρώπους κάτω των 60 που έχουν πεθάνει από καρκίνο, αλλά ταυτόχρονα ο μέσος όρος ζωής να ανεβαίνει στην Ελλάδα και να είναι άνω των 70; Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ο ανθρωπος πεθαινει σε μικροτερη ηλικια(Αυτο κρατατω σαν προσωπικη μου αποψη).. απο κει και περα επισημαινω αυτο που γραφεις τιποτα παραπανω.. Για εμένα λες; Γιατί δεν έχει αυξηθεί ο πληθυσμός και το προσδόκιμο ζωής; Δεν είναι λιγάκι παράλογο να ισχυρίζεσαι ότι τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από ανθρώπους κάτω των 60 που έχουν πεθάνει από καρκίνο, αλλά ταυτόχρονα ο μέσος όρος ζωής να ανεβαίνει στην Ελλάδα και να είναι άνω των 70; εχει αυξηθει το ποσοστο στο να περασεις τα 60. αυτο εγραψα..
GreyHorse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ο ανθρωπος πεθαινει σε μικροτερη ηλικια(Αυτο κρατατω σαν προσωπικη μου αποψη).. απο κει και περα επισημαινω αυτο που γραφεις τιποτα παραπανω.. Καλά, αφού το λέει η προσωπική σου άποψη, τι να κλάσουν μελέτες και έρευνες δεκαετιών και στατιστικά στοιχεία πάνω στο θέμα... http://www.in2life.gr/wellbeing/health/article/268422/sthn-trith-thesh-ths-evrophs-to-prosdokimo-ygioys-zohs-ton-ellhnon.html http://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CF%87%CF%89%CF%81%CF%8E%CE%BD_%CE%B1%CE%BD%CE%AC_%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7_%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%85_%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82 http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/Population_statistics_at_regional_level/el http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A2103/PressReleases/A2103_SHE23_DT_AN_00_2011_01_P_GR.pdf Σου φτάνουν ή θέλεις να επισημάνεις και άλλα;
NickTG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ο ανθρωπος πεθαινει σε μικροτερη ηλικια(Αυτο κρατατω σαν προσωπικη μου αποψη) Άλλο η αλήθεια και άλλο η προσωπική σου άποψη. Μην τα μπερδεύεις. 1
gia_nnis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Άλλο η αλήθεια και άλλο η προσωπική σου άποψη. Μην τα μπερδεύεις. Γιατι ο κοσμος λεει οτι μας ταιζουν τροφες με πολλες καρκινογονες ουσιες και γι αυτο υπαρχουν περιστατικα σε νεους με καρκινο.. Εχω την εντυπωση οτι αμα βγειτε και πειτε στον κοσμο οτι αυξηθηκε το προσδοκιμο ζωης και εχει περιοριστει ο καρκινος θα σας κοιταξουν καπως..
sphinxgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα πιάσαμε τον καρκίνο και τη στατιστική ανάλυση! να βάλω και εγώ λίγα διαγράμματα και βέβαια θα υπάρχει ο αντίλογος περιοχές που έγιναν οι ερευνες πόσα περιστατικά κατέληξαν σε γιατρό σήμερα και πόσα παλιά Τώρα που υπάρχει υψηλότερο προσδόκιμο, είναι σαφώς περισσότερα τα περιστατικά κλπ κλπ Το λογικότερο γράφημα θα ήταν ανά έτος , καρκίνοι , στην ηλικία των 20-45, στην ίδια -ανεπτυγμένη χώρα - ωστε να είναι σταθεροί παράμετροι στο πέρασμα των ετών Όπως και να έχει οι καρκίνοι προφανώς είναι περισσότεροι. Αρχικά βλέπουμε το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας σε τι καρκίνους αναφέρεται. Αυτόι είναι Στήθους Εντέρου Πνευμόνων HPV related Προφανώς και αυξάνεται το ποσοστό σε αυτούς. Καπνίζει περισσότερο ο κόσμος, τρώει περισσότερο ανθυγιεινά, πίνει, κάνει περισσότερο ελευθερο σεξ. κλπ Μεγάλη συζήτηση που και να την ξεκινήσει κάποιος, κανείς δεν θα την παρακολουθήσει. Ενδεικτικά γραφήματα απο ένα γρήγορο googling ***Νομίζω τα Posts πρέπει να μεταφερθούν σε νέο Topic με θέμα, "Καρκίνοι, σχετικές παράμετροι και απόψεις..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα