InvadersMustDie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ανοιχτα αρχεια θα εχει, οπως θα τα εχει καΙ ο αλλος που τα ζητησε. ποιος νομιζεις θα κατσει να ψαξει εαν εχει η κοπελα ανοιχτα αρχεια με τα σταδια της εργασιας? επισης ανετα ο αλλος μπορει να πει οτι απλα η κοπελια τους βοηθουσε αφιλοκερδως σαν τεστ προς προσληψης η οποιαδηποτε αλλη αερολογια μπορει να σκεφτει.. τεσπα η υποθεση αυτη ειναι καμμενο χαρτι
GreyHorse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 H TS , που χαθηκε ? Μπήκε σήμερα αλλά δεν ελάλησε. Δεν της έκατσε ο τζάμπα δικηγόρος φαίνεται. 5
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Η νομικη οδος δεν νομιζω να ειναι απλη γιατι υπαρχουν 2 πραγματα που δεν την βολευουν, ειδικα οταν (αναγκαστικα) θα συνδυαστουν: -Δεν εχει κοψει παραστατικα η ιδια (και φανταζομαι οτι ουτε αυτοεργοδοτειται, ουτε εχει καποια επιχειρηση δικη της για να κοψει τα παραστατικα) Αυτος ο σκοπελος ξεπερνιεται αν βαλει συναδελφο μπροστα (η καποιο γνωστο που δραστηριοποιειται επαγγελματικα σε τετοια θεματα και μπορει να κοψει τιμολογιο στον εν λογω κυριο). Και παμε στο 2ο προβλημα. - Να αποδειχθει οτι η δουλεια εγινε. Ο "δεν πληρωνω" προφανως δεν θα υπογραφει ουτε το τιμολογιο που θα κοπει, αρα πλεον θα πρεπει να αποδειχθει οτι η δουλεια εγινε και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικη της, αλλα του συναδελφου της που εκοψε το τιμολογιο. Αυτο δεν ξερω αν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται σε ορισμενους, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι. Πρωτα απ'ολα διοτι ειναι ψευδες. Αντε και αποδειχθηκε κι αυτο, τα λεφτα , ο χρονος , οι διαδικασιες , τα δικαστηρια κλπ δεν νομιζω οτι αξιζουν. Ε Εκει εξω "στο παζαρι" οι πιστολιες ειναι τοσο συχνο φαινομενο που μαθαινεις να τις εχεις μεσα στο προγραμμα, προσπαθωντας απλα να ελαχιστοποιησεις τις απωλειες (προκαταβολες, δυνατοτητα να παρεις πισω τη δουλεια ή/και δολιοφθορα στη δουλεια που παρεδωσες μεχρι να σε πληρωσουν κλπ). Εν προκειμενω το λαθος ειναι οτι δεν πηρε εστω ενα ποσο απο πριν ή δεν τον εβαλε να υπογραψει τιμολογιο την ωρα της παραδοσης. Κι ετσι εμεινε παντελως ξεκρεμαστη.
scullyist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 πφφ...Οy vey που λένε κι οι εβραίοι. ανοιχτα αρχεια θα εχει, οπως θα τα εχει καΙ ο αλλος που τα ζητησε. Ξανά: ο γραφίστας έχει παραπάνω αρχεία από τα τελικά που θα πάρει ο πελάτης, ακόμη κι αν ο πελάτης ζητήσει και πάρει ανοιχτά αρχεία. ποιος νομιζεις θα κατσει να ψαξει εαν εχει η κοπελα ανοιχτα αρχεια με τα σταδια της εργασιας? επισης ανετα ο αλλος μπορει να πει οτι απλα η κοπελια τους βοηθουσε αφιλοκερδως σαν τεστ προς προσληψης η οποιαδηποτε αλλη αερολογια μπορει να σκεφτει.. τεσπα η υποθεση αυτη ειναι καμμενο χαρτι O παπάς της ενορίας βρε συ Ιnvader...lol Ρώτησες πως μπορεί να αποδείξει ότι είναι δική της η δουλειά. Αυτή η ερώτηση, προϋποθέτει την -ασφαλή- υπόθεση ότι μιλάμε για περίπτωση καταγγελίας, και με αυτό το υποθετικό δεδομένο απάντησα. Ε σε αυτή την περίπτωση προφανώς θα το ψάξει αυτός ο οποίος θα παίξει τον διαιτητή. Κι αυτός θα ζητήσει να υποστηρίξεις τα καταγγέλοντα. Και τότε θα του πεις "yo, έχω ανοιχτά αρχεία, και τα τελικά και από τα στάδια εργασίας, έχω τα λεγόμενα του από διάφορους τρόπους επικοινωνίας (οπου πιθανόν δινει και κοστολόγιο)" κλπ κλπ. Κι ο άλλος σίγουρα θα πει, τις αερολογίες του κι ότι fanfic σενάριο κατεβάσει η κούτρα του. Θα υποθέσω ότι απτά στοιχεία, αρχεία, μέιλ κλπ με τα λεγόμενα του πελάτη που αποδεικνύουν το αντίθετο από τις αερολογίες του, μετράνε περισσότερο... από τις αερολογίες του. Το αν η συγκεκριμένη υπόθεση είνα καμμένο χαρτί επειδή δεν θα γίνει καταγγελία, είναι duh και άλλο καπέλο, άσχετο με το γενικότερο ερώτημα για το πως ένας γραφίστας μπορεί να αποδείξει ότι η Χ δουλειά είναι δική του.
topaz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα με απειλεί ότι δεν θα μου δώσει δεκάρα αν δεν του κόψω τιμολόγιο! Μήπως να βρεις κάποιον φίλο σου που να μπορεί να του κόψει το τιμολόγιο, οπότε να πληρωθείς και συ; Φυσικά θα πρέπει να δώσεις την εφορία στο φίλο σου και τον ΦΠΑ του τιμολογίου (ΦΠΑ που θα εισπράξεις από τον πελάτη σου βέβαια) εύκολο μου φαίνεται... Καταγγελία - ξεκαταγγελία νομίζω χρειάζεται τιμολόγιο με υπογραφή του πελάτη (ή δελτίο αποστολής, αν και νομίζω αυτά καταργήθηκαν πλέον) για να μπορέσεις να διεκδικήσεις τα χρήματα σου. Γενικότερα, μην δίνεις δουλειές σου αν δεν έχεις πάρει κάποιες "εγγυήσεις".
Zerg13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να αποδείξεις ότι το έργο που παρήγαγες είναι δικό σου? Καταγγελία στο ΣΔΟΕ και θα τον χορέψει στο ταψί μια χαρά τον μάγκα. Αυτός που δεν έκοψε τιμολόγιο θα πάει στο ΣΔΟΕ αυτόν που ζήτησε τιμολόγιο για να πληρώσει; Κάνετε πλακα;;;; Κοντεύω να πέσω απο την καρέκλα απο αυτά που διαβάζω. 4
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αυτός που δεν έκοψε τιμολόγιο θα πάει στο ΣΔΟΕ αυτόν που ζήτησε τιμολόγιο για να πληρώσει; Κάνετε πλακα;;;; Κοντεύω να πέσω απο την καρέκλα απο αυτά που διαβάζω. Δεν έχεις κι άδικο....
Aztec Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ανέβασε τα εικονίδια σε website και πες οτι είναι free για μη εμπορική χρήση . Βεβαια ο μπαγάσας θα εχει την συνομιλία και θα φαίνεται ποτέ τα ανέβασες . Αρα καταλήγουμε πάλι σε ασβερκους
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Φυσικά όλα θα γίνονταν "μαύρα" γιατί δεν έχω τέβε και για να τα πάρει πιο οικονομικά... Του έδωσα τα πάντα, κανονίσαμε το ποσό, του έστειλα ολοκληρωμένο κοστολόγιο, εν τω μεταξύ του τα ζητούσα 3 μήνες, απέφευγε κάθε κλήση και μήνυμά μου, ακόμα και όταν έπαιρνα στην εταιρεία όλοι έλεγαν πως δεν είναι εκεί!! Τώρα με απειλεί ότι δεν θα μου δώσει δεκάρα αν δεν του κόψω τιμολόγιο! Παιδιά πρέπει να βρω λύση η δουλειά που έκανα είναι τρομερά μεγάλη και με μεγάλο ποσό..! δεν είναι 50-100 ευρώ να πεις εντάξει δεν θα σκοτωθώ κιόλας..! που ακόμα και για αυτά θα έκανα πάλι θέμα.. Τι να κάνω?? βοήθεια! Ξέχνα τα λεφτά σου. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Κι αν κάνεις καταγγελία παίζει να σου κάνουν και έλεγχο από ΣΔΟΕ/εφορία και να φας και πρόστιμο για είσπραξη αμοιβής ελευθέριου επαγγέλματος χωρίς έναρξη επαγγέλματος, μετά μπορεί να δεις και τον ΟΑΕΕ να κινηθεί και να ζητήσει ασφάλιστρα.
mylo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 δηλαδή το να παει να κάνει ανωνυμη καταγγελια στο σδοε και όχι καταγγελια για τα δεδουλευμένα της δε παιζει ως σεναριο? απλά για το γαμωτο
saxos55 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως ο TS τρολάρει; Μπήκε σήμερα και δεν έγραψε μισή αράδα. Επίσης Giwtach --> Γιωτάς Τυχαίο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Πως ακριβως να τρολλαρει; Δεν υπαρχει case trollαρισματος (προς το παρον). Πιο πολυ τοπικ τυπου παρηγορια στον αρρωστο μου κανει, μπας και ακουγε τιποτα του στυλ η ελπιδα πεθαινει τελευταια, ισως σε πληρωσει στις 30 Φλεβαρη κλπ. 1
forgotten Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 για αυτο πληρωμη και μετα παραδοση στο μελλον για να σαι ησυχος-η
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Nαι θα βρεις πολλους να δεχτουν αυτον τον ορο Προκαταβολη και ΑΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα