Προς το περιεχόμενο

MS Office 2007/2010 ή 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ πολύ το MS Office.

ανάλογα σε ποιον υπολογιστή είμαι (σπίτι / εργασία) έχω το 2007 ή το 2010.

έχει νόημα να πάω στο 2013;

τη συγκεκριμένη έκδοση την έχω δει στα γρήγορα.

έχει να προσφέρει κάτι επιπλέον ή μόνο θα βαρύνει το μηχάνημα μου και απλά θα λέω ότι έχω την τελευταία έκδοση χωρίς ουσιαστικό όφελος;

Δημοσ.

σε 64Bit λειτουργικό (4GB RAM) ποια έκδοση του office 2013 είναι καλύτερα να βάλω (32/64 bit);

Θεωρητικά την 64,

για το 2007/2010 όμως είχα διαβάσει πως ήταν καλύτερη η 32 ασχέτως λειτουργικού

Δημοσ.

Η Microsoft συνιστά την εγκατάσταση της 32 bit έκδοσης, εκτός αν συντρέχει ειδικός λόγος για την 64 bit.

We recommend the 32-bit version of Office, because it is more compatible with most other applications, especially third-party add-ins. This is why the 32-bit version of Office 2013 is installed by default, even on 64-bit Windows operating systems. On these systems, the 32-bit Office client is supported as a Windows-32-on-Windows-64 (WOW64) installation. WOW64 is the x86 emulator that enables 32-bit Windows-based applications to run seamlessly on 64-bit Windows systems. This lets users continue to use existing Microsoft ActiveX Controls and COM add-ins with 32-bit Office.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

64 αρα να βάλεις αν δεν εχεις αλλα app που να ΄μιλανε' με το office... δεν θα έχεις καλή διαχείριση μνήμης με τα 32 τα οποία θα βλέπουν μόνα 3.2gb απ το συστημά σου... και σε ενδεχόμενο να έχεις μεγάλο px excel ή access file θα δεις τη διαφορά... 

στα άλλα προγράμματα πχ word,outlook δεν θα δεις διαφορές.. είτε είναι 32 είτε 64 έκδοση

Δημοσ.

Προχειροσχεδιασμένο; Διαφωνω. 

Εχει όλα τα features των 2007/2010 και εχουν αφαιρέσει τα φρου φρου του 2010.

Όπου το έχω δοκιμάσει ειναι ελαφρύτερο από το 2010 (αλλά πάντα πιο βαρύ απο το καραδοκιμασμένο 2003)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...