Προς το περιεχόμενο

Cooler Master Silencio 550 Review


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως έχουμε πολλές φορές αναφέρει σε προηγούμενες δοκιμές, το βασικό κριτήριο για την αγορά του κουτιού θα πρέπει να είναι μεταξύ άλλων η ηχομόνωση που μπορεί να παρέχει, ανεξάρτητα από το είδος αλλά και την τιμή αυτού.

Η Cooler Master φαίνεται πως το γνωρίζει αυτό και με τη σειρά Silencio (όπως θυμάστε πριν από λίγο καιρό είδαμε στο Insomnia.gr την παρουσίαση των Silencio 652S και Silencio 352) επιχειρεί να προσφέρει λύσεις για κάθε γούστο και πορτοφόλι προβάλλοντας ως βασικό προτέρημα, πέρα από την καλή ποιότητα κατασκευής και την ευελιξία, τα πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Έτσι λοιπόν έφτασε στο εργαστήριό μας ένα ακόμη μοντέλο της σειράς με την ονομασία Silencio 550, το οποίο έχει κάπως μικρότερες διαστάσεις και δυνατότητες αλλά διαθέτει και πιο προσιτή τιμή. Το εν λόγω κουτί διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (δύο μαύρου χρώματος και μια λευκή, τις οποίες θα δούμε αναλυτικά παρακάτω) και παράλληλα παρά τις σχετικά μαζεμένες του διαστάσεις υποστηρίζει πληθώρα αποθηκευτικών συσκευών, hot swap, αλλά και μεγάλες κάρτες γραφικών ενώ όπως και το 652S, διαθέτει ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης

 

front.jpg

Ένα ακόμη review λοιπόν ξεκινάει και όπως πάντα η αρχή θα γίνει με την παρουσίαση των προδιαγραφών του κουτιού που έχουμε στα χέρια μας.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Cooler Master Silencio 550

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως το κουτι το εχω κκαι πιστευω οτι για τα λεφτα του ειναι αψογο, καθως συνδυαζει κομψοτητα (δε μαρεσουν τα ξεχειλωμενα τερατα) χωρους και καλη κυκλοφορια αερα, εχοντας οντως καλη ηχομονωση. Προσωπικα το εχω παρει εις διπλουν καθως δεν εβρισκα κατι πιο ωραιο σε αυτα τα λεφτα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί για τις δικές σου ανάγκες να είναι το τελευταίο κριτήριο.

Για κάποιον άλλο όμως που ψάχνει ενα όμορφο κουτί να βάλει στο σαλόνι του για ενα htpc που να παίζει και τα παιχνιδάκια του (χωρίς να είναι το τούμπανο gaming machine) μπορεί να είναι ενα πολύ βασικό κριτήριο επιλογής κουτιού. Μη σου φαίνεται παράλογο οτι μπορεί ο θόρυβος να είναι για κάποιους τόσο σημαντικός παράγοντας.

Ε οχι και το βασικό κριτήριο η ηχομόνωση. Εσείς μπορεί να το έχετε πει όσες φορές θέλετε. Αυτό δε σημαίνει οτι έχετε και δίκιο...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...