Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παίδες.. θα κανω πιρσινγκ στην γλωσσα. οποιος/οποια εχει, ας γραψει που το εκανε και αν εμεινε ικανοποιημενος. ποια μαγαζια ''λένε'' και δεν ειναι χασαπηδες?? εκανα στον αφαλο και πηγα στον τζενιο, dildo. μια χαρα την εκανε, αλλα δεν ξερω αν ετυχε! το θεμα της γλωσσας ομως ειναι πιο σοβαρο και θελω να παω καπου καλά. πειτε γνώμες, μαγαζια και τιμές που παίζουν..
ευχαριστώ!!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πήγαινα ξανά στον τζένιο, απ' ότι έχω ακούσει είναι εξαιρετικός στα piercing αλλά και στα τατουάζ ( εκείνος έχει κάνει τα δικά μου ) και μετά ίσως Thirio tattoo στην Θηβών. Τιμές πάνω από 25.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πήγαινα ξανά στον τζένιο, απ' ότι έχω ακούσει είναι εξαιρετικός στα piercing αλλά και στα τατουάζ ( εκείνος έχει κάνει τα δικά μου ) και μετά ίσως Thirio tattoo στην Θηβών. Τιμές πάνω από 25.

λες παλι τζενιο ε?! και ταττου εχω κανει εκει και βγηκε υπεροχο. ειναι και φθηνος στα πιρσινγκς.. αλλα θελω να δω και για κανενα αλλο μαγαζι

Δημοσ.

Μάθε πρώτα να κάνεις καλές πίπες άνευ και μετά δοκίμασε με accessories, μην σας διαβάσουμε στο makeleio.gr ;p

(σόρρυ, δεν βάσταξα.;ρ)

• Like 9
Δημοσ.

Μάθε πρώτα να κάνεις καλές πίπες άνευ και μετά δοκίμασε με accessories, μην σας διαβάσουμε στο makeleio.gr ;p

(σόρρυ, δεν βάσταξα.;ρ)

χαχαχαχα ο γκομενος μου θα μπορουσε να σε ενημερωσει για το αν κανω ή οχι καλες πιπες φιλε/φιλη ανευ σκουλαρικιου!  :X kisses!!!

Δημοσ.

χαχαχαχα ο γκομενος μου θα μπορουσε να σε ενημερωσει για το αν κανω ή οχι καλες πιπες φιλε/φιλη ανευ σκουλαρικιου!  :X kisses!!!

Δεν με ενδιαφέρει αυτή η πληροφορία, οδηγία προς ναυτιλομένους ήταν.;ρ

Δημοσ.

Επειδή το βλέπω να κλείνει σύντομα, προσωπικά ψηφίζω Τζένιο. Για κάτι άλλο δεν ξέρω καθώς δεν τρυπιέμαι ;p Αν θες μπορώ να σου περιγράψω κάτι γαμάτες μολύνσεις σε σκουλαρίκι στη γλώσσα.

Δημοσ.

Επειδή το βλέπω να κλείνει σύντομα, προσωπικά ψηφίζω Τζένιο. Για κάτι άλλο δεν ξέρω καθώς δεν τρυπιέμαι ;p Αν θες μπορώ να σου περιγράψω κάτι γαμάτες μολύνσεις σε σκουλαρίκι στη γλώσσα.

οι μολυνσεις ειναι κυριως θεμα περιποιησης μετα το πιρσινγκ. γενικα δεν ειχα προβλημα με μολυνσεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...